|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() עומרי אני מבין שנהנת
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() תמנונה מדהימה, ברוך השב עומרי
![]()
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
הושעה
|
![]() העיר הכי יפה בעולם חייבת להיות באירופה. לא שמעתי הרבה אנשים שיכולים לטעון אחרת.
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
התכוונת ל "אתה" אני מניח ולא אני לא מזמין תאחלס הייתי לפני 3 שנים הייתי בי 15 בערך לפעם ראשונה כהיכרות זה בן זונה פעם הבאה תיהיה רק כשאני אהיה בן 21 , אתה כבר בגיל המתאים תאמין לי תענוג : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אני חולם להגיע לגלאפאגוס ביום מן הימים.
וגם ניו זילנד. (:
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עיר מדהימה אני הייתי במישלחת לאנגליה כדי לעשות שם לקהילות היהודיות טקס יום הזיכרון והיתארחתי אצל משפחה יהודית שם פשוט מדהימה עד היום אני בקשר איתם ! ועוד מעט טס לבקר אותם פשוט כיאלו משפחה שנייה שיש לי שם ! לא יצא לי כל כך לטייל אבל במעט שראיתי אני חולה על לונדון גם אני אישית יותר אוהב חורף אז מתאים לי קיצר עומרי בהצלחה בבחינות גם אני לקחתי הפסקה מאימונים עוד מעט חוזר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חחח' סתם בטח שטעיתי, לאס-וגאס מפחיד להיות איך שאני מכיר תצמי אני ניכנס לקזינו מפסיד שם ת'תחתונים שלי לא יהיה לי אחרי זה איך אפילו לחזור הבית.
![]() |
![]() |
#31 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל כמו שאומרים על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח ואתה חי באשליות שלאס ואגס זו עיר של ניאונים כשתיהיה תבין.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה לפתוח ת'רד חדש בשביל זה, אז רק תענו לי וזהו חחח (מצטער עומרי).
כמה עולים תוספי מזון באירופה לעומת בארץ? אני יודע שבארה"ב אופטימום 2.3 עולה 100-120 שקל, האם זה ככה גם באירופה?
![]() |
#34 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה פשוט מצחיק שאתה משווה את העיר לונדון ללאס וגאס שזה בכלל סיגנון שונה של ערים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע עומרי, הסיבה שהאמריקאים אוהבים את לאס וגאס היא שהיא מלאה בשכפולים מוקטנים של מבנים מפורסמים מהעולם ובשביל הרד נק הממוצע זה עולם ומלואו.
אגב לרן, מי אמר שאין מדינה שיש בה מכירה חוקית של סטרואידים? במקסיקו מוכרים בסופר פארם ללא מרשם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אנגליה פשוט ארץ יפהפיה , הייתי שם 10 יום לבר מצווה וזה פשוט היה טיול שאני אף פעם לא אשכח .
הארכיטקטורות שם ממש יפות , והמוזיאונים עצומים ומפוארים. יש שם כל כך הרבה ירוק ואפילו האוויר שונה ממה שאנחנו רגילים. ממ אולי אני אסרוק כמה תמונות אם אני אמצא את האלבום ההוא........
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מדבר על: איטליה והונגריה (בודפשט) יש למישהו מושג?
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() באיטליה ממה שאני בדקתי המחיר דומה למחיר אצלנו בארץ, אולי אם תחפש תמצא בפחות אבל אתה לא איטלקי אז אני מניח שלא יהיה לך הרבה מזל בחיפוש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נאמר ככה.
אני יודע שבבודפש בקניון הגדול (שהוא ד"א בבעלות של סמי עופר אאל"ט) יש חנות תוספים. מקווה שיהיה שם זול ![]()