ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-12-10, 13:43   #121
digidigi
חבר פעיל

הסמל האישי שלdigidigi

אחי באמת אל תעלב אבל בתכלס כולם צודקים פה ,
אתה יכול להרים בניינים אבל אתה בכלל לא נראה כמו מישו שמתאמן,
יש קצת גוף יפה זה נכון(גוף של קוביות לבריכה,אם זה באמת מה שעושה לך את זה ) אבל יותר מזה אין ..
יאללה אחי מאסה בכל הכוח !!
ישן 27-12-10, 13:53   #122
Ermac1122
Banned

אכן, מסה בכל הכוח.
Ermac1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-12-10, 19:50   #123
ח1צן
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי digidigi צפה בהודעה
אחי באמת אל תעלב אבל בתכלס כולם צודקים פה ,
אתה יכול להרים בניינים אבל אתה בכלל לא נראה כמו מישו שמתאמן,
יש קצת גוף יפה זה נכון(גוף של קוביות לבריכה,אם זה באמת מה שעושה לך את זה ) אבל יותר מזה אין ..
יאללה אחי מאסה בכל הכוח !!
יאללה אחי עוד חודש עדכון!!!!!!!!!!!!!!
מאסה בכל הכוח בלי לראות בעיניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ח1צן מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-12-10, 20:15   #124
Nothin_BuT_A_Peanut
חבר פעיל

הסמל האישי שלNothin_BuT_A_Peanut

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ח1צן צפה בהודעה
יאללה אחי עוד חודש עדכון!!!!!!!!!!!!!!
מאסה בכל הכוח בלי לראות בעיניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
למה אתה כבר מספיק מסיבי.
Nothin_BuT_A_Peanut מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-12-10, 22:08   #125
ח1צן
Banned

וואלה אחי לא מספיק לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני רוצה 100 קילו ואז חיטוב ל9% שומן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ברצינות)
ח1צן מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-12-10, 01:53   #126
nadavmoore
חבר פעיל

אני לא מבין למה אתם חושבים שאתם מבינים כל כך הרבה(עם כל הכבוד) לקרוא ספר אחד על תוכנית אימונים ולעשות סקוואט 3 חזרות 170 קילו לא הופך אותך למבין גדול. מילא היית מספר לי שעשית הכשרה מסויימת אולי קורס מאמן חדר כושר,משהו. לקרוא ספר ולראות סרט על ss לא נותן כלום חוץ מלהבין איך עושים תרגילים נכון יש המון תהליכים פיזיולוגים ואנטומים שאתה צריך לדעת כדי לקרוא לעצמך "מבין" (שוב, עם כל הכבוד) וזה שאתה בא ומתקן ילדים פה בפורום זה כמו שתלך במכון כושר ותתקן אנשים בלי הכשרה ובלי כלום.
אני כן עשיתי קורס מאמני חדר כושר בווינגייט ואפילו יש לי נסיון של עבוה בחדר כושר וגם עבודה כמאמן אישי ואני לא מתיימר לבוא ולתקן פה אנשים על דברים שהם אומרים (ויש פה המון שטויות) וגם אני קראתי וראיתי את הסרט על הss וזה לא שינה לי הרבה בידע המדעי.
בכל מקרה בתחום הזה מסוכן מאד לתקן ולהגיד דברים בלי הסמכה מסויימת בכל זאת מדובר בגוף של בן אדם ורוב הילדים שיקשיבו למה שקוראים בפורום הזה יהיו צעירים בני 15-16 וראיתי כבר שיש ילדים שעושים את התוכנית האלו פה , לדעתי זה לא מתאים להם בכלל אבל שוב מי אני לקבוע.
בכל מקרה אין לי פה שום ביקורת על איך אתה נראה אפילו אתה מקבל שאפו ענק על הסקוואט אבל חבר'ה לקרוא לעצמכם "מבינים" תחשבו פעמיים.
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-12-10, 02:32   #127
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
אני לא מבין למה אתם חושבים שאתם מבינים כל כך הרבה(עם כל הכבוד) לקרוא ספר אחד על תוכנית אימונים ולעשות סקוואט 3 חזרות 170 קילו לא הופך אותך למבין גדול. מילא היית מספר לי שעשית הכשרה מסויימת אולי קורס מאמן חדר כושר,משהו. לקרוא ספר ולראות סרט על ss לא נותן כלום חוץ מלהבין איך עושים תרגילים נכון יש המון תהליכים פיזיולוגים ואנטומים שאתה צריך לדעת כדי לקרוא לעצמך "מבין" (שוב, עם כל הכבוד) וזה שאתה בא ומתקן ילדים פה בפורום זה כמו שתלך במכון כושר ותתקן אנשים בלי הכשרה ובלי כלום.
אני כן עשיתי קורס מאמני חדר כושר בווינגייט ואפילו יש לי נסיון של עבוה בחדר כושר וגם עבודה כמאמן אישי ואני לא מתיימר לבוא ולתקן פה אנשים על דברים שהם אומרים (ויש פה המון שטויות) וגם אני קראתי וראיתי את הסרט על הss וזה לא שינה לי הרבה בידע המדעי.
בכל מקרה בתחום הזה מסוכן מאד לתקן ולהגיד דברים בלי הסמכה מסויימת בכל זאת מדובר בגוף של בן אדם ורוב הילדים שיקשיבו למה שקוראים בפורום הזה יהיו צעירים בני 15-16 וראיתי כבר שיש ילדים שעושים את התוכנית האלו פה , לדעתי זה לא מתאים להם בכלל אבל שוב מי אני לקבוע.
בכל מקרה אין לי פה שום ביקורת על איך אתה נראה אפילו אתה מקבל שאפו ענק על הסקוואט אבל חבר'ה לקרוא לעצמכם "מבינים" תחשבו פעמיים.
אם באמת קראת את הספר בטוח לא היית אומר שהוא על תוכנית אימונים.

BUSTED
ישן 28-12-10, 02:42   #128
איש הלילה
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC

ציטוט:
מי פה קראו לעצמו מבין? יש למישהו פה "מבין" מתחת לשם משתמש?
אני במקרה עשיתי את הקורס הליצני שאתה כל כך מתגאה בו, ואני יכול להגיד לך שהוא לא מגיע לקרסוליים של הספרים שה"מבינים" פה קראו. ואני יכול להגיד בפה מלא שלא יצאתי מאמן טוב יותר מהקורס מאשר נכנסתי אליו.

אתה לעומת זאת, דוגמא לכל מה שרע בתעשייה הזאת, וזה מגוחך שאתה חושב שהקורס שעשית שווה משהו חוץ מהאישור הרשמי להדריך אנשים. אבל תהנה בבועה שלך, זה טוב שיש מדריכים כמוך, יותר קל להיראות "מבין" לידם.

נ.ב אם קראת את ss וזה לא שינה לך את ה"ידע המדעי" שלך כנראה שאתה:
א. לא יודע אנגלית
ב. בעל הפרעות קשב וריכוז חמורות מאוד
ג. עיוור
ד. לא קראת את הספר הנכון
ה. החזקת את הספר הפוך
איש הלילה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-12-10, 08:15   #129
Nothin_BuT_A_Peanut
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי איש הלילה צפה בהודעה
מי פה קראו לעצמו מבין? יש למישהו פה "מבין" מתחת לשם משתמש?
אני במקרה עשיתי את הקורס הליצני שאתה כל כך מתגאה בו, ואני יכול להגיד לך שהוא לא מגיע לקרסוליים של הספרים שה"מבינים" פה קראו. ואני יכול להגיד בפה מלא שלא יצאתי מאמן טוב יותר מהקורס מאשר נכנסתי אליו.

אתה לעומת זאת, דוגמא לכל מה שרע בתעשייה הזאת, וזה מגוחך שאתה חושב שהקורס שעשית שווה משהו חוץ מהאישור הרשמי להדריך אנשים. אבל תהנה בבועה שלך, זה טוב שיש מדריכים כמוך, יותר קל להיראות "מבין" לידם.

נ.ב אם קראת את ss וזה לא שינה לך את ה"ידע המדעי" שלך כנראה שאתה:
א. לא יודע אנגלית
ב. בעל הפרעות קשב וריכוז חמורות מאוד
ג. עיוור
ד. לא קראת את הספר הנכון
ה. החזקת את הספר הפוך
למה אתה כל כך בטוח שכל מי שיקרא ת'ספר ויבין ת'משמעות שלו ישר יקפוץ לעשות ss?
ישן 28-12-10, 09:15   #130
Ermac1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nothin_but_a_peanut צפה בהודעה
למה אתה כל כך בטוח שכל מי שיקרא ת'ספר ויבין ת'משמעות שלו ישר יקפוץ לעשות ss?
מה זה קשור להודעה שלו?
ישן 28-12-10, 10:06   #131
Nothin_BuT_A_Peanut
חבר פעיל

כי הוא רמז בעצם שכל מי שקרא ss והבין אותו, זה שינה לו ת'ידע המדעי וכתוצאה מכך הוא התחיל ss.
ישן 28-12-10, 10:36   #132
Ermac1122
Banned

ציטוט:
כי הוא רמז בעצם שכל מי שקרא ss והבין אותו, זה שינה לו ת'ידע המדעי וכתוצאה מכך הוא התחיל ss.
הוא לא כתב בהודעה שלו שכל מי שקרא את הספר התחיל את התוכנית.
ישן 28-12-10, 11:16   #133
Nothin_BuT_A_Peanut
חבר פעיל

אמרתי שהוא רמז לזה. הוא אמר שכל מי שקרא והבין, זה שינה לו ת'ידע (אני חושב שהוא התכוון לזה שאותו בנאדם שקרא , הבין שכל מה שהוא עשה זה חרטה והוא צריך לעשות ss) אם הוא לא התכוון לזה אזאני טועה.
ישן 28-12-10, 11:46   #134
nadavmoore
חבר פעיל

איש הלילה, אתה רואה שקראתי לעצמי "מבין" איפשהו בהודעה??
אני רק ראיתי שלא אתה אבל חוצן והחברים שלו כתבו פה שהם רואים ילדים חדשים שמגיעים לפה ומדברים שטויות הם מתקנים אותם.
בכל מקרה לא יודע כנראה לך יש בעיה בהבנת הנקרא כי אין פה שום דבר בהודעתי שאני מ הלל את הקורס בווינגייט או עצמי כ"מבין"
כנראה אתה קראת את ההודעה שלי הפוך, או יש לך בעיות בהבנת הנקרא

אגב, האנגלית שלי היא שפת עם.
ואני חושב שאני גם קצת יותר בוגר ממך בגיל אז תן טיפה כבוד.

חוצמזה תאמין לי שאתה צריך יותר אנשים ממני בספורט, כי אני לא מסתפק בהכשרתי אני קורא בפורום אני קורא ספרים אני מנסה ללמוד ולהעשיר את הידע שלי ואני פתוח לכל סוג חדש של שיטת אימון\תחום שקשור למכון כושר (מודע שיותר בתחום הבילדינג) גם מאד אהבתי את המאמר שכתבת שם (למרות שנראה לי קשה לשתות 2 ליטר חלב ביום בלי להקיא אחרי שבוע) בכל מקרה תקרא את ההודעה שלי שוב ותראה אפ התיימרתי איפשהו להיות יותר טוב או יותר מבין ממישהו.
ישן 28-12-10, 13:39   #135
איש הלילה

ציטוט:
אמרתי שהוא רמז לזה. הוא אמר שכל מי שקרא והבין, זה שינה לו ת'ידע (אני חושב שהוא התכוון לזה שאותו בנאדם שקרא , הבין שכל מה שהוא עשה זה חרטה והוא צריך לעשות ss) אם הוא לא התכוון לזה אזאני טועה.
אני קראתי את הספר ולא עשיתי את התוכנית, אז איך אני רומז שהוא חייב לעשות אותה?

ציטוט:
אני רק ראיתי שלא אתה אבל חוצן והחברים שלו כתבו פה שהם רואים ילדים חדשים שמגיעים לפה ומדברים שטויות הם מתקנים אותם.
בכל מקרה לא יודע כנראה לך יש בעיה בהבנת הנקרא כי אין פה שום דבר בהודעתי שאני מ הלל את הקורס בווינגייט או עצמי כ"מבין"

חוצמזה תאמין לי שאתה צריך יותר אנשים ממני בספורט, כי אני לא מסתפק בהכשרתי אני קורא בפורום אני קורא ספרים אני מנסה ללמוד ולהעשיר את הידע שלי ואני פתוח לכל סוג חדש של שיטת אימון\תחום שקשור למכון כושר (מודע שיותר בתחום הבילדינג) גם מאד אהבתי את המאמר שכתבת שם (למרות שנראה לי קשה לשתות 2 ליטר חלב ביום בלי להקיא אחרי שבוע) בכל מקרה תקרא את ההודעה שלי שוב ותראה אפ התיימרתי איפשהו להיות יותר טוב או יותר מבין ממישהו.
אתה נראה לי קצת מבולבל. הבנת הנקרא שלך באמת נראית כמו של מישהו שעברית אינה שפת העם שלו, כי אתה מתגונן פה על דברים שלא אמרתי או רמזתי.

בכל אופן, זה פורום. מן הסתם שאנשים פה מתקנים אנשים אחרים ומנסים לעזור, אחרת לא הייתה סיבה להחזיק פורום. אני גם לא רואה סיבה למה מישהו בלי תעודת מאמן לא יכול לתקן מישהו בחדר כושר, ולמען האמת תעודת מאמן היא הדבר האחרון שאני מסתכל עליו אם אני מנסה לבחון מקצועיות של מתאמן.

בקשר לגיל שלך - זה פורום. אנחנו באינטרנט. אין פה באמת גילאים, אני יכול להיות בן 94 אם מתחשק לי. ככה שאת הכבוד שלך אתה תצטרך לרכוש בדרכים אחרות.
ישן 28-12-10, 13:49   #136
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:

אז כנראה ששוב לא קראת את ההודעה שלו כמו שצריך
ישן 28-12-10, 17:17   #137
nadavmoore
חבר פעיל

איפה ראית שאמרתי שהקורס של ווינגייט שווה משהו? סתם הכנסת לי מילים לפה
ואחרי זה עוד התרעמת ואמרת שאני מאמן שקל להיות מבין לידו?
ואין לי בעיה עם זה שאנשים מתקנים דברים שצריך לתקן כמו סקוואט והכל, אבל יש פה ילדים שלא סיימו להתפתח ושאין לך מושג לגבי החילוף חומרים שלהם לגבי סוג הגוף שלו (אם הוא אקטומורף או מזומורף) והוא קורא את המאמר שלך ודוחף 6 ליטר חלב ביום כדי להשמין. לא אמרתי לכם לא לתקן. רק אמרתי שכשמתקנים צריך לעשות זאת בזהירות במקצוע הזה ואני לא חושב שלמישהו מהכותבים הרגילים פה (לא מהמתחרים והמומחים) כולל אני , יש זכות לקרוא לעצמו מבין , גם אם הוא קרא 50 ספרים כל עוד אין לו הכשרה מדעית ו\או הוא מתחרה מקצועי .
ובלי קשר אתה יכול להגיב ענייני ונקודתי ולא להתרעם ולקטול.
ישן 28-12-10, 18:21   #138
איש הלילה

ציטוט:
איפה ראית שאמרתי שהקורס של ווינגייט שווה משהו? סתם הכנסת לי מילים לפה
ואחרי זה עוד התרעמת ואמרת שאני מאמן שקל להיות מבין לידו?
ואין לי בעיה עם זה שאנשים מתקנים דברים שצריך לתקן כמו סקוואט והכל, אבל יש פה ילדים שלא סיימו להתפתח ושאין לך מושג לגבי החילוף חומרים שלהם לגבי סוג הגוף שלו (אם הוא אקטומורף או מזומורף) והוא קורא את המאמר שלך ודוחף 6 ליטר חלב ביום כדי להשמין. לא אמרתי לכם לא לתקן. רק אמרתי שכשמתקנים צריך לעשות זאת בזהירות במקצוע הזה ואני לא חושב שלמישהו מהכותבים הרגילים פה (לא מהמתחרים והמומחים) כולל אני , יש זכות לקרוא לעצמו מבין , גם אם הוא קרא 50 ספרים כל עוד אין לו הכשרה מדעית ו\או הוא מתחרה מקצועי .
ובלי קשר אתה יכול להגיב ענייני ונקודתי ולא להתרעם ולקטול.
אני לא מתכוון להפנות אותך עכשיו לכל מילה שכתבת בעצמך. אתה ילד גדול, אתה אמור להיות מסוגל לעשות את הקישורים בעצמך.
ולמען האמת נמאס לי לשמוע את השטויות שלך, אז אני פשוט אסיים את הדיון שלנו כאן. יום טוב.
ישן 28-12-10, 19:24   #139
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

נדב אני אאלץ להיות בצד שלהם, אני בתור אחד שלא מתיימר יותר מדי, לא עשיתי קורס ולא קראתי שום ספר בנושא, ואני מתנגח שוב ושוב עם מאמנים (כבר הפסקתי כי הם התייאשו ממני) ולדרוש קורס בשביל ייעוץ זה די ליצני לאור מצב המאמנים בארץ והעובדה שאני כל פעם בא למכון עם מליון מנויים וכלוב ריק. והאמת לעיתים תוצאה בסקוואט משקפת הבנה של איך כן מתקדמים, מה כן עוזר להביא אותך לתוצאות כאלה וכו'.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-12-10, 22:45   #140
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Scylla צפה בהודעה
נדב אני אאלץ להיות בצד שלהם, אני בתור אחד שלא מתיימר יותר מדי, לא עשיתי קורס ולא קראתי שום ספר בנושא, ואני מתנגח שוב ושוב עם מאמנים (כבר הפסקתי כי הם התייאשו ממני) ולדרוש קורס בשביל ייעוץ זה די ליצני לאור מצב המאמנים בארץ והעובדה שאני כל פעם בא למכון עם מליון מנויים וכלוב ריק. והאמת לעיתים תוצאה בסקוואט משקפת הבנה של איך כן מתקדמים, מה כן עוזר להביא אותך לתוצאות כאלה וכו'.
המפצל בדימ1ס ?