|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() יום שנ יאחרי הצום אני נוסע לפולין עם משלחת בתי הספר לשמונה ימים,אנימ פסיד שבוע אימונים וכמובן אני אוכל פחות חלבון ופחמימות בצרוה משמעותית,רציתי לדעת איך אני אוכל לצמצם את הפגיעה בשרירים שלי ע"י ביצוע תרגילים שונים במסע..מבקש המלצות לתרגילים שאני יכול לעשות ללא משקולות כדי לשמור על השרירים שלי באותו שבוע.
תודה מראש לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תיקח איתך 2 משקולות ומיצנח 5 דקות לאחר שהמטוס ממריא תרוץ לדלת החרום ותיצנח מישם לקרקע לאחר הנחיתה תעשה תיקח ת'מישקולות ותיתן 4 סטים לשריר גדול ו2 סטים לקטן מיד לאחר מכן תתפוס טרמפ הבית תכניס שייק חלבון ת'נוח יום אחד ותחזור למכון כושר
אחי!! מה ניסגר??!! תטוס תהנה עם חברים מה השאלות האלה בכל פינה אוףףף איתך
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי ![]() תאמת אם כבר משקיעים על צניחה ומשקולות שיתן עוד קצת סטים לשריר גדול ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() כולה 8 ימים, לא יקרה לך כלום! תאכל נכון עד כמה שאפשר ומספיק - זה הכל!
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() תאמין לי אחרי הסיור הראשון אתה לא תחשוב בכלל על לאכול או להתאמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח כל החברים שלי חזרו עם 2 קילו פחות אמרו לי האוכל על הפנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לא נראה לי שתוכל להתאמן מסיבות פסיכולוגיות
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עמיד לזה אני אוכל חזה של כלב זה מנפח ובונה לי חומה סביב המוח נגד כל גורם סביבתי שגורם לי להכנס לטרנס מוחי
|
![]() |
![]() |