|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
Banned
|
![]() איזה כיף קנאים על הבוקר צצצצצצצצצצצצצצצצצצצ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
חבר פעיל
עוסק ב:: היי-טק
חדר כושר: הרקולס ג'ים
|
![]() אחי הייתי ציני מה נסגר איתכם.
הוא לא הוכיח את עצמו ולא נעליים. אני רוצה לראות פלטות. ושלא תבין אותי לא נכון. אני בנאדם מפרגן אם הוא באמת הגיע ל170+ כל הכבוד אני פשוט עוד לא ראיתי את זה
![]() |
#103 |
חבר פעיל
|
![]() אתה טמבל. אפשר לראות בבירור את הפלטות בסרטון שהבאתי וזה סרטון ישן שלו. חוץ מזה אתה צריך להבין שיש תמונות שלא מחמיאות לאנשים. המטרה בתמונה שלו הייתה שיראו שאפשר לשמור על אחוז שומן נמוך בתוכניות כוח וזהו.. תסתכל בוידאו הוא גם לא נראה קטן. גם אם הוא 1.90 ושוקל 90 זה כבר אומר שהוא לא כזה קטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Banned
|
![]() אתה מוזמן לראות בצ'אנל שלי דדליפט 180x3 שרואים בו את הפלטות. תעשה חימום לשרירי הפה ותבוא למצ1צ לי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Banned
|
![]() אבל אחי אדיר אמר שאני שחיף חלש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
חבר פעיל
|
![]() באמת כנראה התמונות יצאו חרא, 95 ק"ג 1.85 על 10-11% שומן זה יפה מאוד.. בלי קשר למשקלי עבודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אויאיכס1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Banned
|
![]() היקף יד חם אחרי צ'ינ אפס - 42.6!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כבר חושב איזה סוס הולך להיות פה "להשתיק פיות" חחחחחחחחחח פתאום אני רואה אותו אומר "רגע,זה לפני כאילו?"
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע חבר, לפי התמונות זה נראה היקף 32.. אבל סחטיין על המשקל ואם אתה אומר שזה 42 אז סבבה
![]() בכל מקרה, להרים הרבה משקל ולהראות לא משהו זה לא הישג גדול אלא אם כן אתה הולך להתחרות בהרמת משקולות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע מה המשקלי עבודה שלו, אבל הוא שחיף. ו95 קילו בתחת שלי, אולי אם הוא 2 מטר או יותר. מתחרים בנוער בארץ (יש כאלה) שהם נגיד 1.70 ושוקלים 80 על 10 אחוז. ולצערי זה לא המקרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח 42. היקף? טווווווווב
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() באמת שלא סתמת לאף אחד תפה..
המשקל עבודה שלך באמת יפה אין מה להגיד אבל אתה לא ניראה חיה בתמונה... המשקל האישי שלך לא אומר הרבה יש לי חבר מטר 87 לא מתאמן בכלל , ועוד הרזה בזמן האחרון בגלל העבודה ושוקל סביב ה90, אולי טיפה פחות... אני בכלל לא מבין מה אתם כל אחד מנסה להוכיח, תעבדו איך שאתם מאמינים שהכי טוב למטרה שלם ועובד עליכם הכי טוב וזהו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מבין...
אני שואל באמת בלי להעליב או משהו.. מה עוזרים לך כל המספרים האלו של כמה אתה שוקל או כמה אתה מרים אם אתה נראה כמעט כמו מישהו שלא מתאמן..? אל תעלב אבל באמת יש לך בסיס אתה לא שחיף מת או משהו כזה אבל לא יותר מזה..
![]() |
#120 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |