|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תקציב של עד 2000 שקל ועכשיו אני ראיתי שכלוב פתוח הכי פשוט עולה 1890...
ועוד ספה 200 נגיד הכי זול ועוד זה בלי משקולות ...... עכשיו אני ראיתי את המתקן הבא: [((אני לא יכול לפרסם בגלל שאני משתמש חדש)) בקיצור קוראים לדגם ספת משקולות רב-תכליתית marcy דגם nwb850 במחיר 1300 בחנות יגל ספורט (אתם יכולים לחפש בגוגל את השם של המוצר וזה ימצא זה נורא יעזור לי) אם תשימו לב הספה יכולה לזוז מהתופס של המשקולת ככה שאפשר לעשות עם זה מה שרוצים כמו עם כלוב רק שכלוב יותר נוח וגם זה מתכוון לפי גובה ... עכשיו אני רוצה לדעת אם זה כדי אם זה שווה...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בתקציב כזה לכלוב ספה מוט משקל אולימפי אין מה לדבר אחי ... תארגן לך 4000 כמו שצריך תביא ספה איכותית כלוב צלחות ומוטות אולימפי דבר איתי אם אתה מעוניין בציוד מכונים מקצועי יד שנייה מחודש..
razbs100@walla.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני התכוונתי 2000 כלוב וספה בלי כאילו משקולות ומוט אני ידבר איתך כבר בנתיים עוד תגובות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עם פחות מ 5000 אל תכנס לזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא להירשם לחדר כושר? 2200 זה מנוי לשנה בחדר כושר סבבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אצלנו זה 550 ל3 חודשים+שירים של אשכנזים+ילדים חופרים שלא יודעים כלום בחיים באים לחפור+בקושי יש לי זמן אני שחקן כדורסל וקשה מאוד למצוא זמן ללכת לחדר כושר אז החלטתי לבנות בבית אחד
נערך לאחרונה על ידי The-Best, 26-11-10 בשעה 13:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לאכול כל היום
חדר כושר: ביתי
|
![]() שמע ,יש לי את הספה הזאת שאתה מתכנן לקנות, אתה יכול להביא אותה מיד 2 הרבה מוכרים אותה בזול,
אבל,יש לה חסרונות של נוחות, אם אתה עושה סקוואט אתה צריך לשנות תגובה של הראק,הספה טיפה גבוהה לבנץ' אני 1.82 והיא סבבה לי ,בכלליות היא מאוד פרקטית ונוחה למי שאין להשקיע הרבה, וגם, אם אתה מגיע לכשל בסקוואט/בנץ' כשאתה לבד אתה בבעיה, כי אין מוט בטיחות. מה שאני מציע לך,יש כמה ביד 2 שמוכרים תרשום בשורת חיפוש York 3000 אם יש לך מקום ,תקנה אחד כזה, זה יהיה לך הרבה יותר נוח וטוב, (בתור מישהו שמתאמן בציוד ביתי) אומנם זה לא כלוב סגור ,אבל אתה יכול להיכשל שם. תריץ גם בשורת חיפוש "משקולות" "מוט" "ספת" לפעמים יש מציאות.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאמין שאם זה נוח לך שאתה 1.82 אז לי גם אני 1.95 ...
אבל אני ירדתי מהספה הזו ואני הולך על הכלוב הזה: עמד למשקולות לספת כושר דגם mpr480 והספה עוד לא החלטתי ... אם יש למישהו ספה שהוא ממליץ אני ישמח רק לא להגזים עם המחיר שלה לגבי משקולות זה מה שחסר לי משקולות ומוט אם מישהו מכיר מישהו שמוכר בזול או משהו שיגיד לי או מישהו שמכיר חנות שמוכרת הכי בזול...חפשתי ביד שתיים וזה ואין שם מי יודע מה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|