|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#181 |
Banned
|
![]() ניראית טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
חבר פעיל
|
![]() כוסית עם ציצי.
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Banned
|
![]() תמונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
חבר פעיל
|
![]() קיבלת מה שרצית =)
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
חבר פעיל
|
![]() א1שר אמר שהוא יכול לגמור 1.3 ק"ג בשר בהמבורגר. הוכחה או אין אמונה!
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() יא קטין אני עוד מחכה לסרטון של הקטינה שמשחקת בציצי שלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
חבר פעיל
|
![]() שלחתי לא1נס,אתה הלכת באמצע הלילה למועדון גייז. בעייה שלך!
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תחבר לפייסטר1ל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
חבר פעיל
|
![]() מחר בשעה 7 תגיע הסחורה
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Banned
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
חבר פעיל
|
![]() וואו,האימון הכי קשה שהיה לי... בהשפעת הטרול האהוב והמוצלח,א1נס החלטתי להעלות 7.5 קילו בסקוואט,טעות חיי. גם לשנות טיפה ת'חימום.
אימון מספר 7. Squat:20x5 40x5 ניסיתי חגורה תוך כדי,לא ישבה טוב אז לא ממש עזר. 60x3 75X5X3 PR וואו. זה היה כל כך קשה,שלא האמנתי שאני אצליח את זה. אבל זה כל כך תיסכל אותי שהטכניקה שלי הייתה מזעזעת. בחיים לא היה לי כל כך קשה,התחשק לי פשוט לזרוק ת'מוט ולצאת מהמכון. מצד אחד אני מאושר שהרמתי כזה משקל מטורף (בשבילי הוא מטורף),ושאני צעד אחד לכיוון ה100. מצד שני,חבל לי על הטכניקה... אימון הבא אני יעלה 5 קילו. אז,מה דעתכם? הברכיים גולשות? http://www.youtube.com/watch?v=ahjN_3OaLlw Bench:30x7 35x5 50x3 57.5x5x3 היה קושי,אבל לא משהו רציני. 2.5 קילו מתחת לPR. Deadlift: 55x5 67.5x5 77.5x5x1 היה קשה,מאוד,אבל לא משהו מלחיץ. 2.5 קילו מתחת לPR. מסקנות: 1. חייב לעבוד על הטכניקה בסקוואט,והלתחיל לאכול יותר. 2. א1נס פדופיל.
נערך לאחרונה על ידי Deadlift, 24-10-10 בשעה 20:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Banned
|
![]() הסקוואט לא רע בכלל
חלק מהחזור מעולות אפילו התקדמות טובה. תעלה ב-5 מעכשיו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() תעלה סרטון עדכני של הדדליפט, לא אמור להיות קשה לפני 80 קילו אלא אם כן אתה שוקל 60...
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הברכיים ברחו רק בסט האחרון,לא ?
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
חבר פעיל
|
![]() אתמול בשעה 9:30 שתיתי 700 מ"ל חלב,אכלתי יוגורט ויוגורט שתייה. אחר שעה וחצי התחיל להיות לי חום,וכאבה לי הבטן מאוד. הרגשתי שאני עומד להקיא עם כאבים חזקים בבטן,אבל הכאבים החזקים נשארו,ולא הקאתי. לקח לי בסביבות ה4 שעות להירדם,וקמתי עם כאבים.
מקצץ בכמויות החלב לעת עתה.
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() רק שאצלי הוא פשוט הביא לי הפלצות יתר מטורפות שהייתי נגעל לשבת ליד עצמי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. כן,גם הפלצות יש. פשוט אתה לא מבין,בשביל הליטר חלב המסכן הזה שאני אתחיל עכשיו לסבול מכאבים,לא לישון בלילות? אני מעדיף כבר לאכול 10 חזות טר1ל .
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Banned
|
![]() גם לי בהתחלה לא היה קל עם החלב אבל היום כבר התרגלתי.
דרך אגב, בן כמה אתה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
חבר פעיל
|
![]() בן 14.4.
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
חבר פעיל
|
![]() בונאה אינעל אבוק,המדריך הבן
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() פאוורקלין הלך אש,אני מסתכל למעלה כמו בדדליפט והמוט פשוט טס,בצורה מדהימה. בפרס היה לי הכי קל שבעולם,הכל זה טכניקה. Squat: 20x5 40x5 60x3 80x5x3 PR היה לא כל כך קשה. את הסט השני לא צילמתי. סט ראשון היה קל ברמות,עד שהמאמן אמר לי לעשות את זה עם גב ישר בלי היפ דרייב. בסט השלישי נשברתי קדימה,אבל הוא בא לגעת ופשוט טסתי למעלה.הוא בא לגעת,אבל הספקתי כבר להשלים ת'חזרה.בכלל,באתי עם בחילה כי אכלתי איזה 4 פיצות,ואחרי יומיים עם שלשולים והקאות,ככה שזה לגמרי מעולה. הסירטון משום מה לא עולה ביוטיוב,ניסיתי כבר 3 פעמים,אני אנסה יותר מאוחר. Press: 20x5 27.5x3 35x5x3 PR היה קל רצח,הטכניקה זה שם המשחק. Powerclean: 20x5 30x3 42.5x3x5 PR את החימום עשיתי הנג קלין. הסט הראשון היה קצת קשה,בשאר הסטים הסתכלתי למעלה,והמוט פשוט טס. מאוד גאה בעצמי. בסט הרביעי מאמן אחד אמר לי שהוא שם לב שהגב שלי קצת עגול,ואני צריך להקשות אותו,טיפלתי בזה. אני הולך לדבר עם המנהל של המכון,ממש עצבן אותי הבחור.
![]() |
![]() |