|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
בקשר לגנטיקה...
כל פעם עולה הנושא של הגנטיקה פה בפורום.האם יש לי גנטיקה טובה או אין לי...
איך אפשר לדעת אם יש לי גנטיקה טובה או לא במה זה תלוי??? פירוט מאנשים שמבינים בבקשה... תודה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה משנה אם יש לך גנטיקה טובה או לא ..
תתאמן תאכל ותגיע למקסימום יכולת .. בכל מקרה כל המר אולימפיה והכל אף אחד לא אמר שיש להם גנטיקה טובה .. אלא רק שהם מגיבים טוב לחומרים .. תראה את רוני קולמן .. היה מקום 43 .. ופתאום הוא קפץ למקום 7 ותוך שנה למקום ראשון .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
תודה
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה תמונה שלך.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, נתחיל ראשית קודם כל שאתה אומר גנטיקה טובה, אז אתה אומר גנטיקה טובה למה?
לריצות ארוכות, קצרות, בודיבילדינג, פווארליפטינג, התעמלות קרקע קרקע והרשימה עוד ארוכה, לכל אחת מרבים של קטגוריות ספורט יכול להיות גנטיקה אידיאלית לתחום, מן הסתם שאתה שואל בפורום הזה אם יש גנטיקה טובה אז אנחנו מניחים לבודיבילדינג, אז מזה גנטיקה טובה לבודיבילדינג,,זה מבנה גוף רחב ואתלטי,,עצמות גדולות אסטטיקה טובה ופרופרציה בין השרירים, מין מזומרוף כזה. איך אתה מזהה גנטיקה טובה? פשוט, לי לדוגמה יש חבר שהספורט היחיד שהוא עשה בחיים שלו זה קפיצה למסקנות,,,קיצר הבנאדם לא רוכב על אופניים ממש כלום, ואחי עם הוא יעשה לך שריר (כיווץ) בתאומים,, ייצא לך הלשון בחוץ...ממש אתה רואה את השריר כמו אצל הבודיבילדרים בזמן חיטוב ויבוש על הבמה אתה רואה אצלו את הראש חבל על הזמן,,,(ואני מתאמן כבר ימבה זמן וגם על התאומים וגם על הסוליה ואין לי משהו אפילו קרוב לזה....) ולקיצור , זה נקרא גנטיקה טובה זה יכול להיות בשריר אחד זה יכול להיות בשתיים זה יכול להיות בכמה וזה גם יכול להיות בכלום, אתה מזהה את זה בקלות.
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קיצר גוף יפה ואסטטי, שרירים בולטים זה גנטיקה, אין פה מה להתעמק ולסבח את העניינים (למרות שאפשר) אתה רוצה להתעמק במילה גנטיקה ? זה כבר משהו אחר אנו פשוט משתמשים בה בצורה קצת שונה..
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() הבנתי
אולי הכי פשוט שאני יעלה תמונה ואתם תתנו חוות דעת
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא בהכרח גנטיקה טובה זה שרירים בולטים ..
כמו שרן אמר לדעתי אחד עם גנטיקה טובה .. מן מזומורף כזה מתאפיין בגוף רחב,מבנה ידיים ורגליים גדולות .. הוא לא חייב להיות חתוך אבל כמובן לא שמן .. אם הוא חטוב אז השרירים יבלטו אבל רוב המזומורפים לא נמצאים על אחוז שומן נמוך אלא על ממוצע תתקנו אותי אם אני טועה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() הנה התמונות קצת נתונים גובה 175 משקל 73
http://img410.imageshack.us/img410/1...010949px0.jpg\ http://img61.imageshack.us/img61/9875/p1010952ck7.jpg
![]() |
#10 |
|
![]() מה אתם אומרים??????
![]() |
#11 |
|
![]() העלתי תמונות יש תגובה????
![]() |
#12 |