|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() האם לאימון שכולל רק ארבעה סטים של 6-10 חזרות של בנץ' פרס עם משקולות יד יש אותה השפעה של אותו התרגיל אם אני אעשה אותו ביחד עם עוד תרגילי גב וידיים או שכיוון שזהו תרגיל אחד בלבד (20 דקות בערך) הוא לא יגרה כלל את השריר.....?
סתם דוגמא נגיד מתאמן כולל באימון בנץ פרס , מתח , מסור , בייספס , הרמת משקולות לגובה בעמידה .....משך האימון ללא חימום : שעה וחצי-שעתיים... אם הוא יעשה את הבנץ פרס ביום נפרד (רק את הבנץ פרס שכולל סה"כ 4 סטים של 6-10 ) תהייה לו אותה השפעה כמו שהוא עושה אותו ביחד עם כל התרגילים ? קצת חופר ....פשוט קשה לי לנסח ... תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אף אחד לא יודע.....?
הבנתם את הכוונה בשאלה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי אני אנסח את זה אחרת ........
מה עדיף אימון מרוכז אחד של כמעט שעתיים .......או שני אימונים נפרדים של 35 דקות בערך (שהאימון מרוכז הסטים האחרונים קצת יותר מעייפים אז הזמן נמרח לפעמים בהפסקות בין הסטים ).... ושוב...האם אימון שכולל רק בנץ' פרס 4x8 הוא בעל השפעה או שחייבים לכלול עוד כמה תרגילים ... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
השלמת אימון | CR9 | אימונים | 4 | 08-09-09 18:06 |
האם יש משמעות באיזה שעה אני עושה אימון | שובי דובי | אימונים | 5 | 26-12-08 10:39 |
קבלו סרטון על בודיבילדינג בעל משמעות חזקה | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 12 | 02-10-08 20:34 |
אימון לשריפת שומן מוגברת - תרגיל-אירובי-תרגיל-אירובי | wickedlasers | אימונים | 12 | 12-09-08 18:43 |
אימון של תרגיל לתרגיל בלי מנוחה | RACEMAN | אימונים | 6 | 01-05-07 18:02 |