|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() תרגיש טוב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Banned
|
![]() תרגיש טוב גבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() פייי אחי קח ת'זמן לנוח עזוב אותך שטויות... אף אחד לא מת משבוע וחצי מנוחה
החלמה מהירה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Banned
|
![]() תודה
אם תהיה התעיינות אני יעלה תמונה של זה, לא נראה לי מישהו פעם ראה דבר כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל
|
![]() שלד גם אני רוצה לוג 5 כוכבים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
|
![]() ציטוט:
![]() זאת דעתי בכל אופן...
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Banned
|
![]() קקקקקקק אני חוזר להתאמן ביום ראשון כנראה
אגב ראיתי שכמה מהפורום השני שמתלכלכים על השלד ועליי חיים - מסתבר שהמומחיות שלך היא ירידות באינטרנט, כי פנים מול פנים השלד מכפכף אותך עם הזין, ואני לא חושב שיש לך בכלל זכות להסתלבט על מישהו, אתה אחת הנמושות החלשות בהיסטוריה של ss. עלקס - כל פעם שאתה מסתלבט על "המאמן הכי טוב בארץ" אל תשכח שלפחות המתאמנים שלו מתקדמים, בניגוד לשלך ואליך. ועלקס זה קצת תמוהה שאתה בוכה שמטרילים בפורום של ריפ (שכמו שאמרתי אין לי בכלל קשר לזה), ואחר כך מתלכלך בפומבי על אחרים, אז קצת טאקט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש תואר אצולה, זה נחשב?
תוארי אצולה הם סימונם המקובל והרשמי של אצילים, המציין בעיקר את סוג האצולה של בעליהם. תואר האצולה מבחין בין המעמדות החברתיים השלטוניים העליונים השונים, וכולל עדות כללית על סמכויותיו ועושרו של בעל התואר, וכן על הטקסים הראויים לו. תוארי אצולה עשויים להינתן בירושה, במינוי, ולעתים נדירות בהכרזה עצמית. לרוב, ככל שמנגנון האצולה מבוסס וותיק יותר, כך ההכרזה העצמית הולכת ונהיית נדירה יותר. כמו כן, ככל שמנגנון האצולה מבוסס יותר, כך הכללים והמשמעויות הנוגעים לתוארי האצולה נוקשים ומוחלטים יותר. תוארי האצולה עשויים להעיד על אחד או יותר מהגורמים הבאים: שליטה על קרקעות (כדוגמת "דוכס" באירופה ו"אמיר" בחצי האי-ערב) ממון רב (כדוגמת חלק מן הברונים באירופה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() תרגיש טוב!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
חבר פעיל
|
![]() יואש, אמרת לפני כמה חודשים שיש לך 180, איך אתה מתקדם עם זה? האם יהיה נכון לכתוב יואש=ע***יי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Banned
|
![]() 04.10 - ווליום
סקוואט 130x3x5 בנץ - 75 ל3 עשיריות דדליפט מהיר 75 ל10 ז1ג1ת עדיין לא עבר הכל, שבוע הבא אני יהיה 100 אחוז, בינתיים אחרי שלא עשיתי סקוואט 11 ימים לא היה לי כח ליותר. בנץ' - כל הסטים היו כמו בלי כיווץ, בעיה לדחוף תתחת על הספסל, משבוע הבא חוזרים ל5 על 5 ספיד דדליפט שמתי כי לא היה נפח בסקוואט, ויכול להיות שאני ימשיך עם זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
|
![]() welcome back mate
![]() ואל תעלה יותר לאופנועים ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Banned
|
![]() אלדאג לא נוסע יותר על אופנועים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]() אתה יכול לעשות קצת סומו דדליפט כדי לתת לתחת עוד קצת תנועה ולא רק את הרבע תנועה של הדדליפט הרגיל
![]() אחי סע1מ1 דדליפט
נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 05-10-10 בשעה 01:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רשימותיו של השלד: האוצר האבוד | קפטן שלד | פורום לוגים | 1156 | 01-07-11 22:15 |
בולי איש השלג | Eli | פיתוח גוף-כללי | 133 | 08-08-07 23:00 |