|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז קודם כל נתונים:
גיל: 17 גובה: 1.71 משקל: 69 היקף יד: 34 (...) אני כרגע על 15-16 אחוז שומן. אני בעיקרון כרגע בחיטוב קצת פחות מחודש. הורדתי 2.5 קילו אבל נראה כאילו נשארתי על אותו אחוז שומן בערך. היו תקופות ארוכות מאוד שניסיתי לחטב אבל לא הצלחתי. רק בתקופה הזאת שהתחלתי לאכול ממש מעט (לפי כל החישובים שצריך, בערך מאזן שלילי של 900 קלוריות). כשאכלתי טיפה יותר מזה פשוט לא ירדתי במשקל בכלל ולא באחוזי שומן, ועכשיו כמעט ורק במסת שריר. וכן, אני אוכל מספיק חלבון ליום - בערך 130-140 גרם בכל יום, בדרך כלל 140 או מספר שמאוד קרוב. שומן יוצא לי קצת פחות בדרך כלל מ0.8 גרם מהמשקל וכל השאר זה הפחמימות. מסת השריר שלי במילא קטנה ובכל מקרה אני לא ממש מצליח להוריד באחוזי שומן. היקף היד שרשמתי בהתחלה הייתה פעם קודמת שמדדתי, לדעתי ירדתי באיזה חצי ס"מ. המטבוליזם שלי כנראה יחסית איטי בגלל המסת שריר הקטנה שיש לי כרגע, הרבה מאוד מהזמן שאני מתאמן (וזה הרבה) ניסיתי לחטב וכל פעם זה לא הלך. יש אנשים שבכלל לא יראו שאני מתאמן בכלל. אני מרים משקלים יחסית נמוכים (נגיד בבנץ' 65). אז ככה: לדעתכם כדאי לי לחזור למסה (נקייה), כדי להתפתח קצת כדי לא להיראות שחיף כשאני אהיה מחוטב, להגיע לרמה טובה בכוח, ולקוות גם שחילוף החומרים שלי יואץ קצת בגלל מסת שריר יותר גדולה? אגב, אני גם מתכנן לקנות קריאטין למסה הזו כדי לעלות בכוח כמו שצריך. נ.ב אני בתוכנית ab כרגע בה אני עושה 9 סטים לשריר גדול ו 6 לקטן. (התפתחתי מתוכנית כזו יותר טוב מאשר מתוכנית של 3 סטים פחות לכל שריר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הדבר היחידי שמעכב אותך זה אתה. עושה רושם שאתה יודע קצת על תזונה ואימונים ובכל זאת נראה שאתה עושה שטויות. תנצל את הידע שלך ותעבוד כמו שצריך.
אלא אם אתה ממש שמן (ולפי הנתונים אתה לא), אני ממליץ שתעלה קצת במאסה לפני שאתה מחליט לחטב. ממליץ גם שתעבור מתוכנית ab לתוכנית כוח כלשהי, לפחות בתור התחלה. בהצלחה!
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() תקצץ בפחמימות. לא יודע כמה אתה אוכל אבל זה עוזר. תאכל עוד חלבון ופחות פחמימות. תעשה העמסה פעם ב7-14 יום (תלוי באחוז שלך, אני הייתי עושה כל 10-12 יום ככה, אבל עדיף שתעשה העמסה ביום שנוח לך מבחינת יציאות חברים וכאלה, בשביל הנפש)
עוד משהו שאני אחרי למעלה מ3 שנות אימון... לא הפנמתי... צריך לעשות אירובי. כל החיטובים שעשיתי זלזלתי ופשוט אכלתי קצת פחות והתחטבתי סבבה, אבל לא הגעתי לאקסטרא חיטוב שרציתי ועכשיו אני הכי חטוב שהייתי אי פעם (לא משהו מטורף, פשוט מעולם לא הייתי ממש חטוב) ותכלס זה רק בגלל האירובי.
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אין דבר כזה מאסה נקייה.....יש מאסה נקודה
אתה לא בנאדם שמן אתה בנאדם עם אחוז שומן גבוה יש הבדל תחזור למאסה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() יאיר אתה מגזים
איך ברגעים קשים אלו של חיטוב אתה מטיף לבליסה?
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כי אני מקצועי ורואה לפי התמונות והנתונים שהוא פירסם שהוא זועק למאסה ולא לחיטוב שיביא אותו לנקודה שממנה הוא יגיע שוב למצב שבו הוא נמצא כרגע וחוזר חלילה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעקבות נושא הגנטיקה | OverPower | אימונים | 4 | 03-03-08 16:19 |
שאלה לגבי הגנטיקה שלי[חזה] | eyalamzleg | אימונים | 10 | 06-07-07 03:12 |
מיצוי הפוטינציאל הגנטי | eumail20000 | אימונים | 7 | 04-05-07 14:13 |
....הגנטיקה הכי מוזרה בעולם | Leo | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 07-04-07 22:58 |