|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טעויות באימון עצמו
* אימונים ארוכים ארוכים מעבר לזמן הנדרש (כשעה). * שימוש בלחיצות מאחורי הגב ללא גמישות מספיקה – מוביל לפציעות. * לתת לאגו להשתלט עליך ולהשתמש במשקלים כבדים – מוביל לפציעות ולפגיעה בגדילה. * הפסקה מאימוני ידיים/בטן/כל שריר אחר כי הוא "שריר שעובד גם בתרגיל אחר". * עבודה אינסיבית על שרירי החוף (בייספס, בטן, חזה) והזנחת שאר השרירים. * ללא גיוון בטווחי חזרות (שמירה על טווח חזרות מסויים במקום לעבוד על כל סיבי השריר, חשוב מאד לעבוד גם בטווח נמוך למטרות כח וגם בטווחים גבוהים יותר מ10-12 לסיבים האדומים). * הפסקות ארוכות בין סט לסט עקב ראש ש"לא נמצא באימון". * לא להקשיב לגוף שדואב ומבקש שלא תתאמן – מוביל לפציעה , או אפילו "המוביל לפציעה". מהנעוץ שפה יש למישו הסבר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן יש לי הסבר, זה חרא מאמר
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מאמר שנכתב על ידי מתחרה מכובד דווקא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() כן זה משפט דיי מטומטם
זה אחת הסיבות שאנשים לא מתקדמים דואגים יותר מדי בין הפרופורציה של היד קדמית ליד אחורית ועוד דברים דומים. ולא מבינים שעד שהם advanced להתרכז בדקויות האלה זה להתעסק בשטויות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא שאני נגד ss או משו אני דווקא עשיתי תss והידיים שלי גדלו משמעותית אבל שראיתי את המאמר לא הבנתי למה להקשיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() סתם מעניין, כמה התקדמת? עם איזה נתוני ומשקלי עבודה התחלת וכמה סיימת?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לראות בלוג אימונים שלי
אבל אני כנראה יסיים את הss ב14 לינואר ..הקריאטין אמור להשפיע בערך השבוע או עוד שבוע אני מקווה כי אני כבר לוקח אותו שבוע וחצי אז אני מקווה שיהיה בוסט רציני בכוח ואני יצליח להעלות את המשקלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() הרבה שטויות בפוסט אחד....
תלוי בתכנית שלך ותלוי במטרות שלך.....בד"כ יש צורך לבודד עבודה על הידיים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() יאללה ss vs abcd?
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() מסכים, לכן עושים מתח בסופניציה
![]() |
#17 |
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מתח בסופיניציה זה לא בידוד לידיים.
![]() |
#19 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אבל המתח זה רק תחליף, התרגיל המקורי הוא פאוורקלין, שם אין דגש חזק על הידיים (?)
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|