![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() בעקרון הבעיה מופיעה אחרי שאני מפעיל מאמץ על המרפק, שבמקרה כרגע היה בסקוואט לואו באר, לא מאמץ רציני רק ייצבתי את המוט אבל זה הספיק בשביל זה. אני מרגיש כאב מוזר באזור המרפק שמתפשט לאורך כל אזור האמה והברכיורדיאליס וקצת לאזור הכתף, אני מרגיש שכל השרירים של היד נחלשו, קשה לי לסגור אגרוף ובמקרים חמורים אפילו קשה לי להזיז את היד. הבעיה הזאת עוברת אחרי שעה-שעה וחצי ואז אני חוזר לתפקד כרגיל. אבל כל עוד אני מפעיל לחץ על המרפק (מספיק גם לדחוף מישהו בבצפר בשביל שזה יקרה) הפציעה "מופיעה".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() כמו שכולם אומרים, לך תבדק אצל רופא!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב שמשהו לוחץ שם על העצב וגורם לאי נוחות. זה עצב שיוצא מאזור הצוואר, עובר דרך השכמות לאורך הזרוע עד הזרת והקמיצה. Ulnar nerve.
זאת סתם אפשרות כן, לא אבחנה או משהו. כדאי שתלך לאורתופד לבדוק את זה (יתכן ותצטרך כמה חוות דעת). יש לי גם בעיה של גיד\עצב קופץ מעל העצם, עשה לי הרבה זרמים בskull crush ועדין לפעמים האצבעות נרדמות לי אם אני נשען על האזור של המרפק העליון. האורתופד הציע לי ניתוח אבל בשביל מה, פשוט לא עושים תרגילי יד אחורית טיפשיים וחיים עם זה. ממליץ לך לעשות גם כן כך אם תאובחן כסובל מבעיה דומה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חימום טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן, הוא גם יעשה חימום טוב לפני שהוא ידחוף מישהו בבית הספר...
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|