|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 2,301
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
גיל:: 22
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() חזה עוף טרי שיושב במקרר הרבה זמן (שבוע), יכול להתקלקל?
אם חזה עוף ישב אצלי שבוע שלם במקרר, והיום הכנסתי אותו להקפאה, הוא יכול להתקלקל (כשאני יפשיר אותו)? בגלל שפעם אחרונה שאכלתי חזה עוף מקולקל חטפתי זיהום במיעיים משהו ממש לא נחמד ותמיד יש לי סיוטים שזה יקרה שוב ..
__________________
![]() ALLMAX ISRAEL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי 48 שעות בקירור זה לא למאכל
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gay lord
|
![]() לי לוקח בערך שבוע לגמור אריזה כזאת של בערך קילו,
סנטה לא הגיוני שאחרי 48 שעות במקרר זה מתקלקל.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סתכל שאתה קונה ספור עוף טרי שלא הוקפא (גם אם זה משווק מסויים או אריזה מקומית)
התאריך עליו הוא לעוד יומיים בידיוק לשמירה בקירור בהקפאה זה נע בין 1-3 חודשים תלוי בטמפרטורה/אטימות/המצב לפני ההקפאה אבל אחרי הקפאה צריך לבשל אותו מקסימום באותו היום (24 שעות)
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gay lord
|
![]() מאוד מוזר כי אני קונה קופסא מספיק לי לשבוע ואני לא מרגיש הבדל בטעם, וגם זה לא פגע בי באיזשהי דרך....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שרשום על מוצרים בסופר כדי שבטוח לא תקבל זיהום והם לא יקבלו תביעה..
אל תיהיו באשליות מלא מוצרים שפג התוקף שלהם בסופר נשלחים חזרה ליצרן נבדקים ונארזים שוב... בקשר לחזה עוף-אתה יכול לשים אותו אפילו 4 ימים במקרר, ברגע שהוא מתחיל לעלות ריח עדיף שלא תאכל, גם הטעם שלו אחרי בישול יהיה מגעיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בשר/עוץ לא צריך להיות מסריח כדי שיהיה ניתן להבים שהוא לא למאכל
החיידקים בכמות מסוכנת מתחילים להיות כבר לפני ההסרחה אז כמו שאתם מתריעים על אנשים לא לאכול ביצים לא מבושלות ועובדה שהרבה אוכלים ולא קרה להם כלום, אותו דבר לגבי מוצרי בשר מיום בשחיטה אפשר לאכול כ 4 ימים כשהוא היה בקירור (וזה הוראות משרד הבריאות) ברשתות השיווק מוצר "טרי" לוקח לפחות יום אחד להובלה+אכסון+אריזה ועוד 1-2 ימים שזה עומד במקרר של המכירה אז נשארו לך יומים לאכול אותו
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|