|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי מספר שאלות בקשר למדידת משקל של מזון - מקווה שתעזרו לי.
א.שמדברים על כוס בבישול - זה כוס חד פעמית או הכוסות תה עם הידית של פעם? ב.כיצד אני יודע כמה שוקלת חתיכת חזה העוף שאני אוכל? מה המשקל הממוצע לחתיכת חזה עוף? תודה רבה לכולם מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() א.תלוי- בדרך-כלל מציינים את זה.
ב.זה תלוי- כל קצב והחתיכות שהוא חותך, אצלי רוב החתיכות חתוכות ל 70-80 גרם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() כוס פלסטיק נראה לי
__________________
**** |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() באיזה כוסות אתם משתמשים בד''כ שאומרים לכם כוס מזון?
כמו כן שאמרת 70-80 גרם אתה מתכוון לשניצל בגודל כזה: או קטן/גדול יותר? סליחה על השאלות שאתם בטוח חושבים שהן מפגרות, אבל זה נורא חשוב לי ואני נורא מודה על הסבלנות שלכם. פשוט אני הולך לפי תפריט כבר שבועיים ואני חושש שאני לא יורד בגלל שהכמויות בצהריים לא נכונות. נערך לאחרונה על ידי Rontwins, 17-06-09 בשעה 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא ברוב הפעמיים באפייה זה כוס זכוכית סטנדרטית עם ידית...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() זה הכוס שציינתי בשאלה הראשונה של התה, פשוט עניין אותי האם זו הכוס המדוברת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא מציינים- כוס עם ידית כמו שאמרת.
השניצל שהראית בערך 70 גרם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() השניצל שהראת דווקא יותר בכיוון של 100-150גרם-+
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|