|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() בטן זה כפיפות בטן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() כן......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() אחרי התיקון האחרון היא נראית פצצה.. אני הייתי מחליף את הפולי עליון במתח או שעושה פולי עליון לפנים..
ובבטן תעשה 4*12 לדעתי..בסקוואט תעבוד על 6 חזרות תאמין לי זה ישתלם לך וזה לא על כוח אז בכלל אין לך מה לדאוג |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() תודה.
הבעיה שאני עושה רק 2 מתח ככה שאי אפשר. פולי עליון לעשות למשוך לחזה נכון? בטן-4*12 זה מיותר, 3*12 הכי טוב o: ועוד אני עושה גם אלכסונים. 3*12( כדאי להפסיק לעבוד עליהם?) ולגבי הסקוואט,אתה בטוח שזה לא עובד על כוח בסקווט שעושים 6 חזרות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי לך אחי 6-12 חזרות זה מאסה
ובטן תעשה אלכסונים רק אם הם בפיגור |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע איך נראים אלכסונים,זה חלק מהקוביות לא?
אני עדיין מתלבט אם לעשות 6 8 או 10 חזרות. 10 יתן לי הכי הרבה מאסה נכון? נערך לאחרונה על ידי avishav1, 22-05-09 בשעה 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אל תעשה אלכסוניםםםםםם לא צריך זה לא יהיה בפיגור ולא נעליים הסקוואט גם נותן גירוי חזק לבטן
תעשה פולי עליון לחזה בטן תעשה 4*12 ללא אלכוסנים 6 חזרות לא עובד על כווח אלה על היפורטריפה.. אני ממליץ לך כי עם אתה עושה סקוואט חופשי לפי מה שהבנתי אתה עובד על 70% מהשרירים והוא צריך להיות התרגיל עם הכי הרבה משקל שלך הסקוואט..[כנל bench וmilitary] בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי,תודה רבה אחי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() חזה:
בנץ פרס 3*10 לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע חיוב 2*10 רגלים: סקוואט 6*3 (מאוד מקווה שהוא לא יעשה לי בעיות עם התרגיל הזה) לאנגים- 2*8 גב: פולי עליון 2*10 בנט אובר 8*3 יד קדמית: כפיפות מרפקים בעזרת מוט w 2*10 יד אחורית: לחיצה צרפתית. 2*10 כתפים: מילטרי 2*8 בטן: 3*12 טוב..אני חושב שהתכנית מושלמת. לגבי הבטן,אני לא רוצה 4 סטים...ואני מוריד אלכסונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() כעיקרון הוא מושלמת לדעתי אבל שוב : לדעתי תעשה גם בbench prees
6-8 חזרות.. עם אתה לא רוצה לעשות גם בו 6 אז תעשה 7-8 אבל אל תעשה 10 לתרגיל כזה מורכב! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() בנצ', סקוואט ובנט אובר תוריד טווח חזרות ל6.
בנט אובר שים בתור תרגיל ראשון לגב. לחיצת חזה עליון מיותר, תעיף אותה. אתה יכול לשים אולי איזה 1-2 סטים של פרפר במקום. אם אתה מתעקש להישאר איתה אז תעיף את המיליטרי. או לפחות תחליף אותו בהנפות לצדדים. 1-2 סטים של 12-15 חזרות. בתור מתאמן מתחיל אתה גם יכול להעיף את העבודה מבודדת על הידיים. ותשנה את סדר התרגילים. שרירים גדולים קודם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() הסדר של התרגילים לא משנה...סתם כתבתי את זה ככה.
אני ישנה את זה בתכנית האמיתית. אבל לא הבנתי למה להוריד ל6 חזרות.. אני מעדיף להשאיר את זה ככנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|