|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן אחרי ארוחה רמת האינסולין יורדת לרמה נמוכה יחסית
האם אחרי ארוחה שהיא רק חלבון ושומן רמת האינסולין נשמרת נמוכה או שעולה מעל לבינונית |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מה זה משנה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לי זה לא משנה כי אני גם ככה לא ישנה ארוחות בגלל זה
זה לא ששאלתי מתי כדאי לי לאכול פחמימות או משהו כזה אבל פשוט לידע כללי לא מצאתי תשובות על הסוגיה הזו וכבר התחלתי ללמוד על הנושא ואת זה לא הבנתי אסור ללמוד ?? (:-)) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() Yes if you dont eat any source of carbs,your insulin levels are normal,between 70-90 in your blood work.the best time for carbs is complex carbs in the morning such as oatmeal and during the day like brown rice and sweet potatos to keep a steady low glycemic rise for proper energy usage and minimal fat storage.
post workout i would do simple carbs such as waxymaize or malto dextrin,fruits are NOT the best because fructose have been proven to be stored as glycogen in the liver than more in the muscles. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה תודה!
ולמשל כמה זמן אחרי ארוחת בוקר כמו שציינת (ש'ש) רמת האינסולין חוזרת להיות נמוכה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אשמח לדעת מה זה אינסולין..
מצטער שאני לא עונה לך על השאלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() it depends on which type of carb do you eat,if its oatmeal for example then after a couple of hours or more it starts to drop,if its a piece of bread or fruit,probably after an hour or two,it realy depends on your insulin sensitivity,which means how much insulin does your body produce in reaction to eating carbs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() המון תודה
דרך אגב למה אתה כותב באנגלית?(למרות שהבנתי כל מילה שכתבת כי אני מבין אנגלית) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה תודה
תראה פה איך מוסיפים עיברית http://idx.co.il/main/news/102.html ואם אין לך על המקלדת אז יקח לך בידיוק יומיים ללמוד הקלדה עיוורת מיתוך אילוץ לי יש מקלדת שהבאתי מחול ואין עליה עיברית ובשניה מתרגלים לזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר לפחממות מורכבות בבוקר זה לא ממש משנה אין לכך חשיבות, אינדקס גליקמי לא זה שיקבע אם שומן יאגר או ישתחרר לאנרגיה אלו מיתוסים נפוצים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|