![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני במסה , איך הFBW הזה ל3 פעמים בשבוע , הייתי רוצה לשלב גם יוגה (סוג של מתיחות הבנתי) יש בימי חמישי ושישי הייתי רוצה לדעת מתי עדיף לי ללכת , באותו יום של אימון ולבצע תאימון לפני או אחרי או יום אחרי אימון או יום לפני אימון , תודה .
ראשון סקוואט - 3 סטים כפיפת ברכיים - 2 סטים בנץ - 3 סטים בנץ בשיפוע חיובי - סט 1 מתח אחיזה רחבה - 2 סטים פולי עליון אחיזה רחבה - 2 סטים מילטרי - 2 סטים שני סקוואט - 3 סטים כפיפת ברכיים - 2 סטים לחיצת חזה עם דאמבלים - 2 סטים לחיצת חזה עם דאמבלים בשיפוע חיובי - 2 סטים t-bar אחיזה צרה- 2 סטים חתירה במכונה אחיזה צרה - 2 סטים מילטרי - 2 סטים שלישי לג פרס - 3 סטים עבודה על התאומים - 2 סטים בנץ - 2 סטים מתח - 2 סטים הנפת ידיים לצדדים - 2 סטים פרפר הפוך - 2 סטים עבודה על יד קדמית - 2 סטים עבודה על יד אחורית 3 סטים עשיתי FBW של 3 פעמים מכיוון שאני חושב שלעבוד על יד קדמית ויד אחורית יספיק פעם בשבוע , תגידו לי אם זה באמת מספיק וגם בגלל שחשוב לי לגוון אם זה לעשות בנצ' פעם עם דאמבלים ופעם עם מוט . אם אפשר תרשמו לי באימון השלישי אם לעשות את המתח באחיזה רחבה או צרה , אני יודע שבאימון השלישי העבודה על התאומים היא מיותרת אבל בכל זאת הייתי רוצה לעבוד על התאומים , מחכה לתגובות , תודה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() You got to be shitting me!? שלוש ימים רצוף FBW?
כנס לאתר ותיקח משם תוכנית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 3 פעמים בשבוע , לא 3 ימים רצוף . הכוונה לראשון שלישי וחמישי או שני רביעי ושישי .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון תודה רבה דבר שני מזה אומר לחיצה בשיפוע חיובי \ מילטרי ?
מילטרי זה תרגיל לכתפיים ולחיצת בשיפוע חיובי הכוונה ללחיצת חזה או שהתכוונת ללחיצת כתפיים ? עכשיו לגבי הדד ליפט והבנט אובר רואו , ניסיתי הרבה זמן לבצע את התרגילים האלה אני פשוט לא מבצע אותן נכון , איזה תרגילים אני יכול להחליף בהם ? תודה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
זה תרגילים מסובכים, אבל זה חשוב ללמוד אותם
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |