|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
חבר פעיל
|
![]() אניגר על גבול הצפון ....
ומה לעשות המכון הקרוב או בראש הנקרה אבל אני מעדיף להשקיע עוד 5 דקות עד לעברון כדי להיתאמן שם ביותר רמה מבין ? ואני גם לומד באקסטרני אחי אני כל יום נוסע לבצפר שעה וחצי בערך ואטובסים טרמפים חזור מה לעשות אבל על הכושר אני לא מבתר זה נתן לי כל כך הרבה ![]() טוב חייב לזוז יום טוב בהצלחה לכולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() איתי כל הכבוד גבר אחלה תוצאות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Banned
|
![]() ממש מעצמה אתם אשדוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() אחלה תמונות
חבל שלא שמת פריסת גב זה הדבר שבאמת הכי אהבתי אצלך אחלה יד אחורית, ביספס קצת יותר קטנים אה.. נ.ב, אני עכשיו בטוח שאני יותר גדול ממך.. (וזאת עובדת, כמו שאתה נוהג להגיד =])
![]() |
#126 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() ושמתי פריסה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
חבר פעיל
|
![]() אם יהיה לך כוח ודקה פנויה יום אחד, תמדוד את הייקף המותניים ( מתחת לפופיק)
ותגיד לי מהו..
![]() |
#128 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() תודה לכולם עוד תמונה של היד
http://img206.imageshack.us/my.php?image=019gu9.jpg אין צורך להעיר על הבייספס הטרייספס מפצה עליו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך בייספס טוב מאוד לדעתי,וטרייספס מעולה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מה ההיקפים שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
חבר פעיל
|
![]() ו-120 בכנפיים
![]() |
#134 |
חבר פעיל
|
![]() איתי תמדוד תיד שהסרט ישר, שהוא נסגר על עצמו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
הושעה
|
![]() לא יודע מה איתכם, לי לא ממש אכפת מה ההיקפים שלי, העיקר שאני נראה טוב!
![]() |
#136 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() האמת אחי הגבתי לך כבר אתמול אבל משום מה ההודעה לא נקלטה .
תמונות יפות במצאיות אתה הרבה יותר גדול . צריך שיזוף ולדעת לבצע קצת יותר טוב את הפוזות . שבוע הבא נעשה תמונות ביחד באימון משותף בפיטנס זה מתבקש. ![]()
![]() |
#137 |
הושעה
|
![]() זה מוזר, פעם איתי נראה שזוף בטירוף, בנגלת תמונות הבאה הוא לבן כמו טיפקס...
![]() |
#138 |
חבר פעיל
|
![]() איתי, גיימר, יש לך גוף מאוד מאוד יפה:] משום מה נראה לי שירדת קצת במסה (ושמתי לב לפני כל התגובות פה). הטרייספס נראה קצת יותר קטן מלפני זה. אבל עדיין גדול!:]
ויש לי אותה בעיה כמוך אחי חחח.. גם אני מחונן ויש לי בעיה עם הכתב יד:\ הבעיה שלי שלהביא מחשב נייד (כן גם אני משתמש בנייד) לבית הספר בנתניה זה לא כל כך מומלץ... בכל מקרה כמה תגובות על התגובות פה: איתי, אני לא חושב שאתה צריך לקרוא לאנשים פה שחיפים מעפנים כי לא כל מי ששחיף הוא מעפן בסופו של דבר.. לא כולם מבורכים בגנטיקה טובה ויש אנשים שמתאמצים בהרבה יותר ממך ומגיעים לרבע מהתוצאה שלך. פאניק, אם בכל פעם שהייתי חושב שמישהו משתחצן והייתי רוצה להגיב לו על זה.. כבר לא הייתי פה:] תן לאנשים להשתחצן, יש להם במה לפחות. הפצצה מעפולה, אני לא חושב שבנאדם יכול להגדיר את עצמו (חכם, סוס, יפה וכו') אולי אין לי כל כך זכות דיבור בפורום כי אני לא מוכר אבל מה שכתבתי למעלה לא בכוונה לריב, ההפך, קחו את זה כעצה יום טוב:] |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בואנה תותח אתה !!! ...אהבתי תגוף שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Banned
|
![]() במצאיות אתה נראה גדול יותר יודע...!?!?
יום אחד אני אביא מצלמה למכון נצלם אותך מול השחיפים... נראה לי אנשים כאן ישתתחו על הריצפה שהם יראו תתמונות! ובקיצור אתה תותח עללללללל! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|