|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני בן 16 וחצי ושוקל 105 קילו ואני מתאמן במכון כושר כבר 3 חודשים והכרס לא יורדת כל שאר הגוף אני רואה תוצאות אבל הכרס והצדדים לא יורדים לי
![]() עד עכשיו לא לקחתי שום דבר חוץ מחלבון והמאמן המליץ לי לקחת חומצת אמינו או משהו כזה ואיזה רופא שמומחה בדברים כאלה המליץ לי לקחת בוסטרים או משהו כזה אני צריך עזרה ממישהו שמבין וימליץ לי מה לקחת ומה לעשות בנוסף שירד לי הכרס והצדדים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() להמשיך להתאמן וכשתבנה מאסת שריר מתחת לשומן - תיתן אותה בראבק של חיטוב. לאט לאט אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך תפריט מסודר ואירובי או שאתה סתם
מתאמן ומחכה שהכרס תרד?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תבנה תפריט חיטוב כמו שצריך ..תאכל טוב
תתאמן טוב .. תוסיף אירובי תישן טוב בלילה ! וכמובן תסתכל שאתה בגרעון קלורי טוב ולאט לאט תתחיל לרדת אחי . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אז זה הבעיה שאין לי תפריט ואני לא יודע בידיוק מה לאכול אני אוכל מה שנראה לי נכון ובריא מאשר ג'אנק פוד וכאלה שהייתי אוכל לפני שהתחלתי להתאמן...
אני למשל אוכל הרבה טונה, סלט , חזה עוף , פסטה ותירס |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() תפריט מסודר, אימוני ארובי ואנאירובי. הרבה סבלנות ומטרות ריאליות . דעתי האישית היא ששורפי שומן לא יעילים. אם אתה רוצה עזרה דבר איתי 0545687818
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
ככה שאל תרוץ לקנות כל דבר שזורקים לך. נ.ב אתה לא יכול לחטב איזור ספציפי בגוף שלך...אבל בד"כ רוב השומן הרווי נאגר באיזור הבטן ושתגיע למתחת ל12% כבר תיראה קוביות...כמובן שזה אינדוידואלי ברוב המקרים אני מכיר אנשים שגם על 16% הם אם סימני קוביות יפים מאוד,ונתקלתי באנשים שהיו גם על 10% ובקושי ראו משהו...אז פשוט תמשיך לחטב חזק ובהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |