|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() שומעים,כבר הרבה זמן יש לי את הרעיון הזה בראש.
"שיר מוטיבציה" שכול הזמן תרגישו שאין חשק להיתאמן,לקום למכון,לאכול וכו'. תזכרו את השיר ואז יחזור לכם החשק. אז מה שאני צריך ממכם שתביאו לי ממש כמה שמות של בודיבלדרים שאתם אוהבים. חטובים כאלה,ובעלי מסה כמו קולמן, ששוקלים ממשקל קל-75 ומעלה עד רוני קולמן גוא'י קטלר וכו'. שזה יהיה בודיבילדרים שאתם אוהבים בעיקר, ואם אפשר לצרף לכול אחד תמונה זה יהיה נחמד. אז ייאלה לעבודה,ככה אני יסיים את השיר מהר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() לא ממש הבנתי מה אתה רוצה...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה משורר או משהו?
ואתה מחפש שמות של מפתחי גוף ענקיים וחטובים? מייקל לואיס
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() שמות של מפתחי גוף מהקטנים לגדולים.
כאלה שיש להם חיטוב ומסה, ושוקלים מעט,ועד לגדולים כמו רוני קולמן וכו'. אני צריך ממש כמה שמות בשביל השיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אחי אתה רוצה שכול הפרום יעשו עליי לינ'ץ ? ולא סתם יש לי שיר טוב שיכול להיתאים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() חח שיהיה נכניס אותו אם זה יתחרז יפה.
קיצר תנו לי שמות של בודיבלדרים שאתם אוהבים וזהו. כמה שמות כי אני לא הכי מכיר בשמות,מכיר בפנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() שאני שומע
2PAC -- changes אני מתחרפן!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]()
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() אבי ביטר נותן לי מוטיבציה לאימונים חחחחח
אתה חושב מה יקרה לך אם תפסיק להיתאמן ואז אתה מפציץ אימון חזק כמו שצריך.. ![]() חחח סתם זמר מספר אחת חולה עליו! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() יש לי שאלה..בשביל מה אתה צריך תמונות? כשנשמע את השיר נראה ת'תמונות בראש? זו הטכנולוגיה שאתה מפתח?
\= ומה תעשה עם השיר מוטיבציה? תחבר שיר? "אני מת על רוני קולמן דופק בתחת דוברמן"? "אני אוהב את ג'יי קאטלר ואת הזין חותך עם קאטר"? "אני אוהב את דוריאן ייטס ביל גייטס חולה איידס"? "יש את הפריק מרקוס רול משה קח לפה בולבול" |
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
אתה דפוק רצח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתה אותי אחי!!!! איפה הייתה כל הזמן הזה שלא הייתה פה מאושפז? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח גדול!!! בוא תעזור לי להכין את השיר חחחחחחחחחחחחח ורציתי תמונות בשביל ליראות את הבודי בילדר כי השיר מתחיל מהקטן לגדול. בכל מקרה לא משנה אני צריך כמה שמות כמו שאמרתי מקודם. שמות שמתחזרים יפה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
הושעה
|
![]() בלי להעליב, רעיון די מגוחך. רוצים שיר מוטיבציה? דפקו Mouth For War של פנטרה בפול ווליום והנה לכם!
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|