|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() AB
אימון A שכיבות סמיכה 3 סטים שכיבות סמיכה שיפוע חיובי 3 סטים שכיבות סמיכה שיפוע שלילי 3 סטים פשיטת מרפק עם מש' יד 3 סטים פשיטת מרפק בישיבה עם מש' יד 3 סטים לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות יד 3 סטים הרחקת כתפיים בישיבה עם משקולות יד 3 סטים הרמת רגליים בתלייה 5 סטים כיפוף הצידה עם משקולות 3 סטים אימון B מתח רחב 3 סטים חתירה עם משקולות 3 סטים pull over בשכיבה משקולת יד 3 סטים כפיפת מרפקים בישיבה משקולות יד 3 סטים פטישים 3 ס אני לא מאמן רגליים... כי יש לי אימונים מסיבים של אופניים אני עד עכשיו התאמנתי במתח שכיבות סמיכה כפיפות בטן.. קניתי משקולות מתברגות שתי מוטות ו4 צלחות של 2.5 קילו ו4 צלחות של 1.25 מה לשפר? לשנות? זה מתאים?... אגב אני מתאמן בבית ואין לי מיטה למשקולות מקמבנים D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עקרונית התכנית:
![]() אבל מאחר שאתה מתאמן בבית אין יותר מדי בחירה, במיוחד שבקושי יש לך משקולות תעשה לעצמך טובה ותרשם לחדר כושר לא תגיע ככה רחוק אם אתה לא רוצה להמשיך לקנות משקולות כל חודש
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אין לי בעיה לקנות כל חודש משקולות...
פשוט כרגע המכון כושר לא הכי אפשרי... בגלל ההורים וגם הוא ברמה ממש נמוכה פה... (זה ישוב מעפן) |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|