|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההבדל בין פשיטה מרפקים בעבודה על יד אחורית עם חבל \ מוט w שאוחזים בו באחיזה צרה \ כל דבר אחר .
וסירטונים של ביצוע של לחיצה צרפתית עם מוט w . עוד דבר לגבי היד האחורית הוא ביקש גם יש כזה דבר שמורידים יד אחת כלפי מטה במכונה כזאת איפה שעושיים פלייס , זה עובד על היד האחורית אפשר לקבל סירטון של ביצוע התרגיל ? הוא תיאר את התרגיל הורדה של היד עד למצב של יד ישרה . על מה עובד התרגיל בכייבל קרוס שמושכים 2 מוטות כאלה שאתה עומד מולם בצורה הפוכה עד למצב של יישור היד ? ( ככה הוא תיאר את התרגיל ) וביקש אם אפשר סירטון של ביצוע התרגיל הזה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() לא הבנתי כלום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() "חבר" הא?
![]() בימיוחד בקטע של הפלייס אחי, לא הבנתי שם כלום..
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא ברור אחי !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
משתמש פעיל
|
![]() חבר שלך נראה לי עילג שיתאר טוב תרגילים
התרגיל האחרון זה נראה לי פוש דאון |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() 1) אתה מתכוון לפשיטת מרפקים בCROSS? ואתה מתכוון במוט W ללחיצה צרפתית? ללחיצת חזה עם מוט W? (התרגילים היחידים שאני יודע עם מוט W שעובדים על יד אחורית). אם כן אז זה פשוט עבודה שונה לשריר, עבודה בזוויות שונות תביא יותר גיוון לשריר.
2) http://exrx.net/WeightExercises/Tric...ingTriExt.html 3) לא הבנתי כלום 4) אתה מתכוון להנפות לצדדים בCROSS? אם כן הנה: http://www.lifeisgood.co.il/article/...ים__Cross_over |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם לא הבנתי מימנו כלום הוא אמר לי לרשום ככה שאתם תבינו ..
בכל מיקרה הוא אומר לגבי הסירטון הראשון שהבאת שכן לזה הוא התכוון , אבל הוא רצה לבדוק בסירטון עד איפה צריך להוריד את המשקולת והוא שואל מאחרי הראש או לכיוון המצח ? בקשר לסירטון השני הוא אומר שהוא התכוון לתרגיל כמו הרחקת כתפיים בcross over אבל רק שאתה עומד והחוטים האלה למעלה ולא ולמטה ואתה עומד אם הפנים לתוך המכונה ולא אם הפנים למחוץ המכונה . בקשר לתרגיל השלישי ליד אחורית הוא טוען שזה כמו בלינק ה-2 שmax70kg העלה לפה בהודעה מעלי כפיפת כתף (פולי תחתון) אבל רק שזה ליד אחורית ועושים את זה מלמעלה למטה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
קיבלת כבר סרטון. אין פה משהו מיוחד, פשוט כופפים ופשטים את המרפק. אי אפשר להבין כלום מהתיאור. זה לא תרגילים שצריך בשבילם סרטון. למה הוא לא מבקש סרטון של סקוואט?!
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה הכפיפה שהיד סגורה על הידית או פתוחה ?
ומזה אומר ההבדלים באיזה ראש מתוך התלת ראשי עובד ? זה אומר שאין הבדל גדול בין חבל או לכל דבר אחר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
2. אין הבדל גדול
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הוא מודה לך מאוד .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההבדל בין התרגיל של הסירטון הראשון שהעלו פה (לחיצה צרפתית) לבין התרגיל הזה ?
http://www.lifeisgood.co.il/article/...חורית_במכשירים האם יש העדפה או ששניהם זה בסדר פחות או יותר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|