|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש כאלה שאוכלים פה סינטה...(או כל בשר בקר אחר שאפשר לעשות על המחבת/לצלות אותו)
איך אתם ממליצים לעשות את זה שיצא ממש טעים? אתמול קניתי קילו וחצי בשר בקר סינטה, הבשר ממש ממש טוב, הקצב חתך לי את זה לחתיכות של סטייק... בקיצור עשיתי את זה על המחבת(טפלון), על אש גבוהה, נתתי למחבת להתחמם, ואז שמתי את הסטייק על זה וצליתי את זה.... הבעיה שאני חושב שעשיתי את זה יותר מדי, הבשר יצא טיפה יבש, הייתי צריך לטגן את זה פחות... כמה זמן אתם ממליצים לטגן את זה מכל צד? ואני שם על זה רק מלח, מה אתם אומרים פלפל שחור יתאים? תודה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() שים ממש קצת זמן (2-3 דקות כל צד גג). שישחים משני הצדדים, שיהיה חם ותאכל. זה לא אמור להיות מבושל מדי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד כמה זה עולה לקילו? (מזמןןןןןןן לא אכלתי בשר)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
90 שקל לקילו, כן בשר יחסית יקר, לא מצאתי זול יותר... אבל משלמים על איכות. ואחלה ערכים, כמעט ואין שומן... ל300 גרם שאני אוכל זה 64 ג' חלבון ורק 6 ג' שומן. (וטעם גן עדן) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 90 שקל X_x אחותי אמרה לי בסביבות ה50... ניראה מחר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שתמצא יותר זול.. לא יודע, הייתי אצל 3 קצבים והמחיר היה זהה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 2,883
גיל:: 18
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() 90 שקל לקילו ?!?!?! זה מלא כסף,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 6,387
גיל:: 25
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כן אלו המחירים על בשר בקר...
בכל אופן....בלי שום תבלין לטגן עם קצת שמן עדיף על מחבת פסים להתחיל מצד אחד עד שהוא נהיה קריספי קצת ואז להפוך לצד השני לפזר מלח גס על הצד שכבר נחרך [לתת למלח הגס להתמוסס לתוך הבשר תוך כדי צליה של הצד השני] עד שהצד השני קצת פחות שחום מהראשון ואז לאכול אפשרי גם לכסות המחבת תוך כדי צליית הצד הראשון....תשתדל שזה יהיה חתיכה עבה אפשר גם לפרוס כל סטייק לכמה פרוסות דקות העובי בעובי אצבע בערך אולי קצת פחות ולטגן ממש טיגון קצר משני הצדדים ולהוציא אותו התיבול כמו ברגיל...רק מלח גס אפשרי גם שניצל[להשתמש בחתיכת בעובי של אצבע בערך כמו המתכון השני] עם בלילת ביצה קצת קצת חרדל קצת פפריקה מתוקה קצת כורכום מלח ופלפל קודם לטבול טוב טוב בביצה משני הצדדים ואז לצפות כמו שצריך בפירורי לחם [עדיף פירורי לחם "זהב"] ולטגן בשמן חצי עמוק-יוצא מטורף!! אלו המתכונים שלי מומלץ לנסות
__________________
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 10-02-09 בשעה 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|