|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אהלן,
רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול להסביר לי בקצרה ו\או להביא לי איזה אתר אינטרנט שיכול לפרש טקסטים מאנגלית לעברית. חיפשתי אתרים ומצאתי רק כאלה שאפשר להכניס בהם טקסט מצומצם מאוד או כתובת לאתר (ואז זה עושה לי eror כי זה ארוך מידי, ואני צריך רק חלק מהטקסט). הטקסט מסביר את הסימבוליות של הקרברוס (גיימר, זה קרברוס ולא קרבוס - תסתכל בכל המקורות). The Symbol of Cerberus The three-headed dog Cerberus with a terrific bark, with snakes growing out all over his body and with snakes for a tail, was the guardian of Hades. The three heads symbolize sensation, [178] desire and good intentions. It is love of sensation that drives humanity hither and thither to satisfy hunger in the economic world or to satisfy desire for happiness in the world of pleasure. The violent impacts of sensation are sought to keep the mind occupied. The central head was grasped by Hercules first because it was the most important, since desire underlies all sensations; it is what desire seeks to express and so gain satisfaction in the outer world. The third head is good intentions, not carried out. So you have desire in the center, on one side you have sensation typifying all impacts, and on the other side the third head of good intentions not thought through, never performed, of which it has long been said: "Hell is paved with good intentions". The tail made of serpents typifies all illusions that impede the progress of spiritual life; the materiality that holds us down; the lower psychic nature that causes such destruction; fear along every possible line; the fear of failure which holds so many back from activity and breeds only inertia, the great fault, we are told, of aspirants and disciples. Hercules grasped Cerberus by the central head and conquered him, because all sun gods are occupied with the problems of humanity and because desolate they go down into hell alone to save humanity; hence all sun gods are born in the sign of Capricorn. האמת יש לי אנגלית לא רעה בכלל, אבל עם הטקסט הזה אני לא כ"כ מסתדר היה וצריך להבין ממש לעומק. הבנתי שה3 ראשים מייצגים התרגשות (נכון?), כוונות טובות וחשק. אבל לא ממש הבנתי את הקשר וכו'. אשמח מאוד מאוד אם מישהו יכול לעזור לי. או פה או באייסיקיו 221343573 תבורכו!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() טוב אנשים אחותי תירגמה לי את זה. זה הולך ככה:
משמעות הקרברוס הוא קיום התשוקות והנפש בעולם המבוסס על חומריות. לקרברוס כידוע יש 3 ראשים, וזנב בצורת נחש. משמעות הראשים: ראש אחד - תחושות. ראש אמצעי (והמרכזי) - תשוקות ואינטואציות ראש שלישי - כוונות טובות אשר לא ממומשות. כלומר כוונות שאדם חושב עליהן אך הן לא יוצאות לפועל ולכן אין בהן תועלת כלשהי. הראש המרכזי שאותו הרקולס תקף לראשונה הוא מקור החיים. החיים מבוססים על התשוקות והאינטואציות של האדם ולכן הן המרכז. משמעות הזנב: הזנב מסמל חומריות, פחד מכישלון, דבר אשר מונע מהתשוקות לצאת לפועל. בקיצור, הדמות הולכת להופיע לי על הגב למשך כל החיים בעוד כחודש :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() בהצלחה!!! אבל תראה לנו קודם את הדוגמא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() עומרי אני לא כ"כ מעוניין לעלות לפה את התמונה, היה ואני רוצה שהיא תהיה ייחודית לי ואני לא רוצה שהיא תסתובב ברשת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%...D7%99%D7%AA%29
הנה אחד שאהבתי.... לא יודע מה מסוטפר עליו ומה המשמעות שלו.
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כלבים זו האהבה הכי גדולה שלי בחיים + אני מתחבר למשמעות שמאחורי הדמות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואני לא יודע עומרי, אני לא כ"כ רוצה להעלות את זה. יש לי סקיצה מוכנה שאני די אוהב אותה, אבל אני חושב שאני אראה עוד אופציות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%...A7%D7%A8%D7%9F
אפשרות אחרונה אני לא מציק יותר. הוא מאוד אצילי.
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אני לא ממש אוהב את זה. האמת רציתי תמיד לעשות קעקוע של כלב כלשהו כי רציתי משהו שבאמת אני מתחבר אליו. חשבתי על לעשות קעקוע של פיטבול או משהו בסיגנון, אבל משום מה זה מביא לי לפעמים קונוטציות די שליליות (פיטבול הרי מסמל כת אנטי יהודים-שחורים וכל מה שלא לבן ונוצרי), אז החיה הזאת גם מסמלת משהו שלדעתי מאוד עמוק וגם משלבת בתוכה שלושה כלבים. מבחינתי זה מושלם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() סבבה כל עוד אתה סגור על זה זה טוב, אחרי הכל כשאתה שם את זה אין דרך חזרה...
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה גם אני עוד מעט הולך לעשות קעקוע בהשראת המיתלוגיה שחשבתי עליו המון המון זמן
נב: פאניק מה העיקף של היד בתמונה שלך ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אפשר להוריד בלייזר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() ואללה? אז יצאתי טיפש חחח
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא מעוניין לענות ואני גם לא מעוניין שתשאלו שאלות שלא קשורות. מצטער. רק משהו אחד בקשר לזה - אומנם אני קטן, אבל אם תראה את התמונה המהוללת שלי מלפני כחצי שנה או קצת יותר (כשרק התחלתי להתאמן) שנמרוד מאוד אוהב להשוויץ בה תראה שעברתי שינוי די טוב לדעתי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני עברתי שינוי עצום לדעתי מפחיד איך ניראתי פעם ובהצלחה אם הקעקוע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|