| 
 | |||||||
| גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. | 
|  | 
|  | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא | 
|  27-10-08, 16:37 | #1 | 
| חבר מתחיל |  חדש פה צריך עזרה (: אני בן 16. משקל: 78 קילו(נשקלתי לאחרונה במכון כושר שבו אני מתאמן). גובה: 1.82. אני מתאמן כמעט 4 חודשים במכון כושר באופן סדיר של בערך 4+ פעמים בשבוע בתוכנית A B. אם אפשר שמהתותחנים פה שיתנו לי טיפים שיכולים לעזור לי להתפתח ואיזה אימונים מומלץ לעשות וכ'ו. אני גם רוצה להגיד שאני מעדיף שלא להשתמש בחומרים ותוספי מזון ואבקות. 2 תמונות שלי לפני איזה שלושה שבועות:   תודה (: | 
|   |   | 
|  27-10-08, 17:17 | #2 | 
| Banned |   תתחיל לקרוא את המדריך לעליה במאסה..ויש לך תוכניות פה באתר, נסה להבין איך הכל הולך ותחזור לפורום עם שאלות יותר ממוקדות, בהצלחה. | 
|   |   | 
|  27-10-08, 17:24 | #3 | 
| IsraelBody VIP - חבר יהלום תאריך הצטרפות: Jun 2007 
				 גיל:: 23 עוסק ב:: מדריך חדר כושר חדר כושר: הולמס פלייס |   מסכים עם אלפא... יש מאמרים טובים באתר תתחיל לחרוש עליהם ..  והעצה הכי טובה שאני יכול לתת לך כרגע במיידי זה ללכת לפתוח תמקרר ולנשנש  בהצלחה גבר . 
				__________________  מדריך חדר כושר , מוסמך וינגייט . | 
|   |   | 
|  27-10-08, 18:26 | #4 | 
| חבר ותיק (מועמד לחבר VIP) |   אין עבדת עליי! חשבתי כבר דווין וויד גולש בפורום | 
|   |   | 
|  27-10-08, 18:34 | #5 | 
| חבר פעיל תאריך הצטרפות: Oct 2007 
				 גיל:: 22 חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע |   אפשר לשאול למה אתה לא רוצה לקחת "אבקות " ? מה הסיפור מאחורי זה...כסף ? 
				__________________ מה ? | 
|   |   | 
|  27-10-08, 19:29 | #6 | 
| חבר פעיל |   מה זה משנה מה אכפת לך אם הוא מעדיף לא לקחת אבקות שלא ייקח .. גמאני לא לוקח , לא חייבים אבקת כדי להתפתח.. בקשר לפותח , מסה , אוכל , מאמרים יהיה טוב .. 
				__________________   | 
|   |   | 
|  27-10-08, 23:48 | #7 | |
| חבר מתחיל |   ציטוט: 
 בכל מקרה אשמח לדעת על תרגילים לבטן כי אני כבר כמה חודשים עובד על הבטן חזק ואני מרגיש את השריר חזק אבל לא רואה תוצאות(ריבועים).... | |
|   |   | 
|  27-10-08, 23:52 | #8 | |
| חבר פעיל |   ציטוט: 
 בקשר לבטן - תעבוד בטווח 6-15 חזרות עם התנגדות מתאימה http://www.exrx.net/Lists/ExList/Wai...#anchor1944764 
				__________________ גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!!  שחררו את גלעד! | |
|   |   | 
|  | 
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
| 
 | 
 |