|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() האלן שלום לכולם, באתי לקבל חוות דעת שלכם לגביי
אז ככה אני בן 21 מטר 73 משקל 70 אחוז שומן, אין לי מושג מישהו אולי יכול לשאר כמה ? ככה חשוב לציין כי הייתי שחיף רציני, התגיסתי לצבא, החלטתי לקחת את עצמי בידים במשך השנה האחרונה התחלתי להתאמן ולאכול עד כמה שאפשר בצבא, התחלתי במשקל 57 קילו, שריף רציני !! במשך ה8 חודשים עליתי והגעתי היום סופית ל70 קילו, צירפתי כמה תמונות חשוב לציין שלא התאמנתי בחדר כושר במשך ה8 חודשים האחרונים, רק החודש נרשמתי אני מקווה לעלות במסה ואז לתת חיטוב טוב, עכשיו גם הבנתי לפי המאמרים פה שכנראה לא עליתי הכי "נקי" במשקל דבר אחרון אם מישהו יכול לשאר כמה אחוז שומן אני נמצא, אם צריך לרדת באחוז לפני שנכנסים למאסה רציני או שזה בסדר על האחוז הזה, תודה !! אגב סורי על "פוזות" המעפנות אני לא ממש יודע איך להציג את השרירים במיוחד לא את הגב איך שאתם "פורסים" אותו. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שלקחת את עצמך בידיים יש בסיס טוב ובהצלחה.
אני משער משהו כמו 12-14 אחוז שומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: דנידין
עוסק ב:: לימודים :)
חדר כושר: "מכבי"
|
![]() שלום אבי.דבר ראשון ברוך הבא לפורום הכי טוב והכי פעיל מבחינת פיתוח גוף.אוקי ניתן כמה ביקורות,לגבי הפוזניג תוכל ללמוד פוזינג מהרבה סרטונים ביוטיוב מאולימפיה וכולי.אתה עדיין בצבא או שסיימת כבר? אם אתה עדיין בצבא יהיה לך טיפ טיפה קשה לעסוק ברצינות בתחום הזה.לגבי הערכת אחוז השומן כמו שאמרו מעלי אתה עומד בסביבות ה14 אין לך מה לדאוג ולהתחיל לתת בראש תמשיך מאסה נקיה עם תפריט מסודר תוכל לעיין פה במאמרים להשכיל ולהבין איך כל דבר פועל.אממ אוקי סיימתי להגיד את הדברים הבסיסים עכשיו הכל תלוי בך ובדרך שלך להתמדה.
בהצלחה ![]() וכל דבר שתרצה לדעת לגביו תמיד תוכל לפנות לפורום המתאים ומשם אנשים יוכלו לעזור לך.
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() האמת שכן אני עדיין בצבא .. אבל כרגע אני בחופש של 5 חודש ככה בעקבות ניתוח שאני הולך לעשות, אז אמרתי
שאני אתאמן ב5 חודש האלה שאני אחזור לצבא ישאר לי עוד 3 חודש לשחרור .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() ציטוט:
כל מילה זהב ![]() בהצלחה!
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() לדעתי אתה 14-16 אחוז
לדעתי להמשיך מאסה ככה זה סתם טעות אתה תעלה יותר מידי בשומן ואחרי זה בחיטוב ירד לך כל המאסה תיתן חיטובון של איזה חודש תירד איזה2-4 אחוזי שומן ואז מאסה נקייה וטובה עד מתי שתרצה כי להמשיך מאסה מהמצב הזה לא יגמר בטוב מניסיון |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|