|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מנהל פורום פח הזבל? תמיד חיכינו לזה..
חח סתם, בהצלחה, מקווה שתפתיע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]() חחח צחקתי xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
|
![]() מזלט לכולם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Banned
|
![]() נחמד,חבר ותיק ביותר לא יכול לקבל VIP?!
חובה להשקיע? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]() אני יותר וותיק מרוב המנהלים פה ולא קיבלתי כלום.. חח יפה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סה"כ טייטל מה עשיתם מזה:s
ממש חסר חשיבות. בכל מקרה אם כבר דנים על זה אז סלים שיידי הביא פה טיעון דיי הגיוני....
![]() |
#91 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בוא נראה אם זכרו אותי בכל העסק הזה
חבר פעיל? הפזם לא שווה פה שקל אה..
![]() |
#93 |
מנהל מקצועי
|
![]() תכלס לא יפה שלא נתתם לגיל..גיל מספר אחת פה.
אני מוחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]() *מגרד בראש* סלים כשאתה הצטרפת לפה, אני כבר פרשתי אחרי שנים ארוכות בפורום
![]() http://israelbody.com/archive/index.php/t-5.html אפילו כאן... כבר היה לי ותק בפורום (הכי הרבה ותק אפילו). וזה הנושא הראשון ביותר שראיתי שקיים בארכון של הפורום ארכיון ![]() מצאתי שם נושאים כל כך מצחיקים! יש שם נושא שאסיד פרסם תמונות ורשמתי לו "הבסיס שם, בהחלט לא נראה 98 קילו". וואלה... היום הבנאדם איזה 40 קילו מעליי!
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]() חחחחחחחחחח לא דיברתי עליך... אתה עוד מהראשונים פה. יחס עם מר פופו בזוקה עומרי טורבו רד הוט ואלה...
וגם אתה- הצטרפתי חצי שנה אחריך ועוד הייתי פה לפני זה לא רשום.. כמה נווב שהייתי זה לא יאומן.. אני זוכר אפילו רשמתי בפוסט הראשון שלי מר מאסקל.. וואי היה לי פוסט אחד ההזויים... משו כמו מה עדיף. חזרה אחת או 100000 חזרות ואתם כמו חארות הסטלבתם עליי עלאק תנסה תראה מה עובד עליך הכי טוב... :):):):) הרבה חלבונים עברו מאז.. קיצר וותק לא נחשב פה כל כך כנראה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() לא מגיע לי מועמדות vip בחייכם?
![]() |
#97 | |
|
![]() ציטוט:
זה היה ב2003 למיטב זכרוני בכל אופן - גם אני הייתי נוב עם שאלות מפגרות, קורה לטובים ביותר. עושה רושם מהנתונים שלך שאתה כבר רחוק רחוק מהתקופה הזו... וננסה לראות את התרומה שלך מעכשיו. וואלה מודה ומתוודה שאני לא מכיר אותך מספיק בשביל להגיד שכדאי שתהיה או לא כדאי ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |