|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשמעו יש לי תוכנתי abcde , אני מאד מרוצה ממנה
האימון לוקח לי בערך 40 דקות .. הוא ממש אינטנסיבי ואני מבסוט ממנו , אני במסה כרגע עכשיו אני מתכנן לעצמי מעכשיו תוכנית אימון לחיטוב (יש לי איזה שריטה בראש) אני זוכר שבחיטוב שעבר ההיתי עושה abc וריצה בימים הפנויים .. עכשיו השאלה היא האם אני יכול להשאר בתוכנית abcde .. שבו האימון יותר קצר ! וככה יש לי זמן לדחוף עוד 15 דקות ריצה בסוך כל אימון זה יעיל יותר ? וחוץ מזה.. אני צריך לתת דגש מסויים באימון בתקופת החיטוב ? יענו לעבוד יותר עם דאמבלים ? לשים לב יותר לעבודה נקיה ? לעלות מס' חזרות ? ולהוריד משקל ? תנו לי כמה טיפים , פשוט ברח לי מהראש הכל אני 20 פעם כבר יצאתי ונכנסתי לתקופות חיטוב ותמיד אני שוכח כללי ברזל !! בלאט !! תודה
![]() |
#2 |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() מסה הכי טוב ab
אבל על כל אחד עובד דברים אחרת.. אם יש לך זמן ואתה רוצה לעשות ניסוי קטן.. תנסה תראה איך זה עובד עליך.. עצה שלי לך על ab ארבעה פעמים בשבוע במסה זה האידיאלי למתאמנים מן השורה.
![]() |
#3 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() בחיטוב מומלץ לחבר את האימונים לכמה שיותר שרירים באימון אחד על מנת לשמור על גירוי לשריר לאורך כל תקופת החיטוב.
לכן מומלץ לעבוד בחיטוב fbw \ ab. במאסה זה עניין של העדפה - ניסוי וטעייה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() עזבו אימוני מסה !
אחרי הרבה שנים של ניסיונות abcde עובד עלי הכי טוב .. ! עכשיו אני רוצה להכנס לחיטוב עוד איזה כמה חודשים ואני רוצה לדעת באמת מה התוכנית הכי אפקטיבית לחיטוב יש לכם דוגמאות ? אני ממש רוצה לקחת רציני את החיטוב הזה יש לי גם ממתקים ![]() אני רוצה לנצל את החיטוב עד הסוף להגיע ל 8- 7 % שומן
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() עניתי לך כבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() לא ראיתי
![]() התנסתי פעם באימון מחזורי , משהו רצחני ! או שיש לי אפשרות לעושת ABXABX ובימים הפנויים לעשות אירובי ?
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() כן.
אני גם מציע לך לקצץ בכמות הסטים ולהעלות עצימות, וכך ונצל את הזמן שפינית להליכון אחרי האימון משקולות כדי להוסיף עוד 10-20 דק' בסוף כל אימון לסה"כ דקות אירובי שבועי. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|