|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אחי איזה בטן... אפשר לדעת מה אתה עושה לבטן? יש איזה תרגיל ספציפי שעזר לך או שזו פשוט גנטיקה מושלמת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד יש לך מושג על כמה אחוזי שומן אתה עומד בערך כרגע ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() הפעם האחרונה שאימנתי בטן הייתה ממש מזמן,כמעט שנה אם אני לא טועה.
שנית תרגילים שהייתי עובד עליהם זה כפיפות בטן עם הרבה מאוד חזרות פשוט ותנועות קצרות ממש והמון גיוון בתרגילים לאלכסונים וכל החרטא של הרמת רגליים.. הרוב גנטיקה כפי שהבנת.. הממ,אני בסביבות 10 אחוז שומן פלוס מינוס אני מעריך,לא מדדתי מזמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() באמת יש לך גנטיקה נדירה. ולא יכול ליהיות שאתה רק 65 קילו. אני בגובה שלך שוקל 72 ויש לי פחות מסה ממך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גנטיקה נדירה מזכיר במבנה ובריבועים איזה מאור זרדז קטן.
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() ללא שום ספק האחוז שומן שונה. אבל גם אם אני ארד ל 8 אחוז שומן ( סתם דוגמא קיצונית) אז לא יהיה לי ככה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי חבר שהוא פחות ממני 2 ס"מ ונראה ממש רזה ושוקל בדיוק כמוני,ויש מישהו בגובה שלי שנראה קצת פחות ממני בגודל אבל לא רחוק ושוקל 61.
עזוב גם במכון המאמנים היו חושבים שאני 75 קילו לפחות(בתקופה שהייתי שוקל 70 כשהתאמנתי). לגבי האחוז שומן : http://www.he.net/~zone/prothd2.html לפי זה מדדתי וגם נראה לי סבירה התוצאה,הנתונים שהכנסתי צוואר 37-38,גובה 176,בטן 77. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() תמונות שוות 1000 מילים אין לי מה להוסיף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() האתר לא כל כך אמין. המליצו לי שם לאכול 100 גרם פחמימות ביום שבפועל אני צריך 400.
דרך אגב יצאתי שם 14 אחוז שומן. עד כמה זה מדויק? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|