|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאתה מוצא מישהי מיוחדת... קשה לא לחשוב עליה.
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() מבין אותך. אחי שכח ממנה לגמריי,שמור על נתק גמורררר ממנה בלי שיחות בלי כלום בלי שלום שלום אתה רואה שהיא מתקשרת על תענה קשה מאוד מאודדד,אבל,יעיל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() תראה אחי, אני יודע שהרוב פה אמרו לך לעזוב את זה..
אבל אני אומר, אם אתה באמת אוהב אותה, ואם היא באמת נראה לך הכי מושלמת בשבילך.. תעשה משהו אחי!!! תתקשר אליה.. תלך אליה הביתה.. אסמסים.... תברר למה היא עשתה את זה, ואחרי שתדע למה.. אתה כבר תדע מה לעשות!! שיהיה לך בהצחה אחי!! ![]()
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דוגרי אחי!! צודק במאה אחוז! ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אני מעריך את העזרה שלכם וחלק מהתגובות אפילו העלו לי חיוך על הפנים (שאפילו חיוך קשה להוציא ממני בזמן האחרון)
אני ישתדל להתרחק מזה ולא להתקשר וכו' ואם יש למישהו עוד כמה דברים להוסיף אני ישמח.. ולגבי מי שאמר שאני ינסה בכל זאת לחזור אליה אז .. ניסיתי הכל היתקשרתי ביקשתי בכיתי התחננתי ומה לא... ולא עבד כלום אז אין מה לעשות ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() הזמן עושה את שלו אין מה לעשות ושאף אחד לא יבלבל לך את המוח אחי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי אני בטוח בזה ב100% שהזמן יעשה את שלו אני יודע שאני לא כל החיים שלי יתאבל על הפרידה הזאת ואני בטוח שיהיו לי עוד חברות ועוד זיונים אבל כרגע אני שבור ומנסה לצאת מזה ...
אז כמה טיפים טובים מאנשים שעברו את זה לפני לא יזיקו לאחד כמנוי שהיה חסר ניסיון מרוע של בנות חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי אני יודע שזה לא כל כך עוזר אבל תראה שאחרי שתנתק איתה תקשר ותנסה כמה שפחות לחשוב עליה ותנסה כמה שיותר להתרחק מדברים שגורמים לך לחשוב עליה...בסופו של דבר אתה תשכח ממנה והכאב בלב יהפוך לשמחה וזה שווה את הכל!
תוכל אחרי זה להסתכל עליה ולהמשיך הלאה בלי לחשוב עליה יותר מידי עברתי את זה והייתי בדיכאון של שלושה חודשים אבל נשמה..עוברים את זה והופכים שוב למאושרים
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() מהפה שלך קדימה!! אין מצב שאני נישאר ככה שלושה חודשים!!
תודה על העידוד יהיה טוב בעזרת השם ובעזרתי!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מצב אדיר האושר בלב חוזר אליך בדקה ואתה מרגיש את זה.. אז שיהיה לך בהצלחה נשמה אני סומך עליך שתצא מזה בקלות ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי אני באמת צריך לעשות את הסוויץ' הזה בראש ולהמשיך הלאה בראש מורם...
איך אתה עשית את זה פשוט התרחקת מכל מה שהיה קשור אליה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה תצליח בקלות נשמה...אתה כבר חיובי בקטע הזה זה יבוא לך ממש מהר.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה תודה אחי אני ממש מעריך את זה!!
ואני מקווה שיהיה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() תחשוב ככה:
אל תיהיה עצוב שזה נגמר-תשמח שזה בכלל התחיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרו- תנתק לגמרי, ומה שיעזור לך לעכשיו (מה שעוזר לי במצבי דיכאון)- שים לך מוזיקה הכי מקפיצה וכיפית שאתה יכול למצוא! אני אביא לך קצת שיהיה לך לבריאות (אין קשר בין השירים חח, מומלץ האחרון):
http://www.youtube.com/watch?v=TyXs3Dfo3ro http://www.youtube.com/watch?v=I1D9kzf-ecM http://www.youtube.com/watch?v=VTqgKEErjOg http://www.mcmanzur.com/music.php?id=375 http://www.mcmanzur.com/music.php?id=346
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
+1000000 גבר למלא אנשים זה קרה מה שהדגשתי והם עוד יותר נידפקו פי אלף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה נשמע כמו תוכנית להגנת עדים ![]() תן לזמן לעשות את שלו! אל תרדוף אחריה, זו טעות נפוצה, ולבסוף כואבת. קח את הזמן, אם היא אמרה לך שהיא לא רוצה יותר קשר, אז היא כרגע לא מועניינת. יכול להיות שהיא הכירה מישהו אחר, והיא ביחד איתו ? במידה וכן, היא היית איתו בזמן שאתם יצאתם. ובמידה ולא, יכול להיות שעובר אלייה משהו, או שהיא כבר לא אוהבת אותך. מקרים כאלה מבאסים אותך, ונותנים לך חשק לישון, כל היום עד שזה יעבור. מדכאים אותך, לא לצאת לאימונים, לא לאכול, וכו'. כל עוד אתה היית בסדר איתה, והיא נפרדה מיוזמת, אז אין מה לעשות. תמשיך את החיים. אני היתי מציע לך לנוח חודש, ולחפש מישהי לקשר חדש. זה לא יעשה לך הכי טוב לצאת עם מישהי עכשיו רק בשביל "ריבאונד" ![]() בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() הזמן יעשה את שלו.
כשנפרדתי ממישהו שהיינו בקשר של שנה וחצי, הוא פשוט השאיר לי ליד הדלת שקית ענקית ובה כל התמונות מתנות כרטיסי ברכה וכו... האמת קצת מעליב... אבל אם זה הקל עליו..למה לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() בטווח הקצר רק בחורה תשכיח בחורה..
תמצא מישהי אחרת תחפש בנרות ...תאמין לי שעכשיו יתפנה לך פול זמן אני יודע מה זה קשר ומה זה צורך תתפנה לחבר'ה שלך תעשה שטויות שלא יכלת לעשות שהיית איתה ובסוף תראה מה הפסדת ועכשיו יש לך רק יכולת להרוויח וכמובן נתק טוטאלי זה אחד השיטות
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|