![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיבו אני בן 15 ומשהו אני חייב לדעת אם זו פציעה או מתיחה התאמנתי חזה היום ואחרי הדחיקת חזה או בשיפוע או רגיל נתפס לי מין חלק כזה מאחורה הצוור בטרפז זה כואב לי שאני מסובב תראש יש למישהו מושג מה זה ? זה עלול לפגוע בי בדרך כלשהיא בגדילה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() כולה נתפס לך הצוואר בגלל תנועה לא נכונה אחי אתה תיהיה בסדר יום יומים וזה עובר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נקווה שזה ככה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי סביר להניח שזה קרה לך בגלל שבזמן הדחיקה הרמת את הראש או שפשוט הזזת את הצוואר..
בכל מקרה אין לך מה לדאוג ובטח ובטח שזה לא יגרום לכך שתיעצר לך הגדילה ![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בנתיים עדיין טיפה תפוס אני מקווה שעד שבוע הבא יעבור
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קרה לי גם אחי באמצע לחיצת כתפיים עשיתי תנועה ממש קטנה עם הצוור ובום נתפס לא יכולתי להזיז אותו וזה עבר אחרי 4-5 ימים..
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן תודה לאל מתחיל לעבור לי , תגידו זה נכון שאם בגיל שלי אעבדו על משקלים גבוהים ונכון זה עדיין יכול לפגוע ולגרום לפציעות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
נראה כי מדובר בשריר תפוס כתוצאה מהאימון. אפשר להקל על הכאב ע"י חימום או קירור מקומי, פיזיותרפיה עצמאית ומשככי כאבים/ נוגדי דלקת באופן זמני. בריאות שלמה.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם עבר לי
![]() דוקטור יש לך אימיל או משהו יש כמה שאלות שאשמח לשאול אותך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה יש לך אימיל בחתימה לא שמתי לב .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() תרגיש טוב.
![]() |
הגדרות אשכול | |