ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-08-08, 13:23   #141
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

אז מה אתה רוצה? שאנשים שאין להם זין לצבא ישמרו עליך? וואלה אני מעדיף להוציא עוד 1000 שקל מיסים בחודש ושישמרו עליי אנשים שבאמת רוצים מאשר כאלה ששם בגלל חובה.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-08, 13:25   #142
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c צפה בהודעה
אתה קראת את ההודעות שכתבתי? כי אם כן אתה תמיד חוזר על אותה מנטרה בלי טעם. תגיב על ההודעה שכתבתי אל תזרוק סיסמאות.
כתבת שם שטויות

Eskimo, פה יש 5.5 מיליון יהודים, תוסיף לזה את הבדואים והדרוזים הגעת למקסימום 6-6 וחצי מיליון. בארה"ב יש 350 מיליון תושבים (אני חושב שכבר יותר).

עכשיו תעשה חישב אם זה פי 20......
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-08, 13:26   #143
P-a-n-1-c
Banned

אתה פשוט לא יודע לנהל דיון, אז אין לי זין לזה...
הטיעון היחיד שלך בינתיים זה "אנחנו לא ארה"ב"
ישן 03-08-08, 13:29   #144
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

שזה טיעון מוצדק לחלוטין

אתה לא יכול להסתכל עלינו ועל ארה"ב ולהגיד "איזה יופי, בוא נעשה את אותו הדבר"
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-08, 13:29   #145
Eskimo :-)
חבר פעיל

שמע מי שהולך לקרבי לפחות רובם זה מתוך בחירה ככה מי ששומר עלינו לא כמו שאתה מתאר, מי שבוכה זה הגובניקים יותר....

ונגיד כול מה שאמרת נכון, אני שואל אותך מה עדיף שלא יהיה לנו כמעט צבא ויהיה לנו צבאחלש ובאותו זמן יהיה בחירה אם לשרת או לא מה שיגרום לכך שלא ישארו אנשים בצבא או שהצבא יהיה לכולם ומה גם תוסיף לזה את כול מה שאמרתי לפני 2 הודעות,, צריך ליצור איכשהו בחברה שצבא זה לא חרא והראות גם יתרונות בתקשורת בבצפר ובהכול... ולהתחיל לשנות תנוער כי ככול שעובר הזמן ככה יהיה יותר מפונקים משמע יותר משתמטים
ישן 03-08-08, 13:38   #146
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eskimo :-) צפה בהודעה
שמע מי שהולך לקרבי לפחות רובם זה מתוך בחירה ככה מי ששומר עלינו לא כמו שאתה מתאר, מי שבוכה זה הגובניקים יותר....

ונגיד כול מה שאמרת נכון, אני שואל אותך מה עדיף שלא יהיה לנו כמעט צבא ויהיה לנו צבאחלש ובאותו זמן יהיה בחירה אם לשרת או לא מה שיגרום לכך שלא ישארו אנשים בצבא או שהצבא יהיה לכולם ומה גם תוסיף לזה את כול מה שאמרתי לפני 2 הודעות,, צריך ליצור איכשהו בחברה שצבא זה לא חרא והראות גם יתרונות בתקשורת בבצפר ובהכול... ולהתחיל לשנות תנוער כי ככול שעובר הזמן ככה יהיה יותר מפונקים משמע יותר משתמטים
הבעיה הכי גדולה של כל הקמפיינים האלה נגד השתמטות וכל הילדים [ואני מדגיש ילדים] שבאים בגישה של "כוסעמק מי שלא משרת בצבא שיזדיין לי מהמדינה!!111אחדאחד מי שלא נותן מעצמו 3 שנים למדינה הוא אפס ****** בתחת!!!!111" אתה חושב שבאמת זה מה שיגיד לי "אהה טוב בסדר עד עכשיו רציתי להשתמט, אבל אחרי שהוא קילל את אמא שלי אני אתגייס לגולני"?? תשמע, יש המון אנשים בארץ שכן באים ומתגייסים מהסיבות שציינתם [ציונות, שמירה על המולדת וכו'], אבל יש גם המון אנשים שלא רואים את הצבא ככדאי [וכן, באים בגישה אגואיסטית - ומה תעשה? תעיף אותם מהארץ? אם אתה מעיף אותם מהארץ אתה נשאר פה עם חצי מהאנשים ואז מה תעשה?] וצריך להפוך את הצבא למשהו כדאי, שאנשים יתגייסו מתוך רצון ובחירה ולא מתוך כפייה.
ישן 03-08-08, 13:44   #147
חבר פעיל

מזה כפייה ,מישקרבי לפחות רובם לא הולכים לשם מתוך כפייה... זה שהם מבינים רק אחרי שהם מתגייסים לקרבי מה המשמעות קרבי זה אחרת....

מי שמתמרמר זה בד"כ גובניקים

אנחנו לא ארה"ב אי אפשר לשנות כלום למה אין מספיק אנשים במדינה, וכן אני חושב שאם בגיל צעיר יחנכו אותך שצבא זה לא חרא אנשים יהיו פחות ממורמרים, ויהיו פחות משתמטים, אם יחנכו בגיל מאוחר כבר שקיבלתי החלטה אולי זה לא ישתנה אבל אם יחנכו אותך מגיל צעיר אז ההשקפה שלך תהיה שונה על הצבא

ואני מעדיף שאנשים יכגידו מי שמשתמט הוא אפס, מאשר יגידו מי שעושה צבא הוא פרייאר..

ומי שמשתמט הם לא רוב המדינה אולי עוד 20 שנה באמת זה יהיה ככה ולכן צריך לעשות מה שאמרתי... וגם לתתת זין למשתמטים
ישן 03-08-08, 13:52   #148
P-a-n-1-c
Banned

קיצר כל הודעה שלכם אנחנו לא ארה"ב... תענה על מה שאני כותב, אתה חוזר על אותה מנטרה 700 פעם
ישן 03-08-08, 13:56   #149
חבר פעיל

אני עניתי על מה שאתה כותב אם לא שמת לב פשוט אתה כול פעם מסרב להבין שאם כאן בארץ הצבא יהיה בחירה אין מדינה
ישן 03-08-08, 13:57   #150
P-a-n-1-c
Banned

איך בדיוק ענית על זה:

ציטוט:
הבעיה הכי גדולה של כל הקמפיינים האלה נגד השתמטות וכל הילדים [ואני מדגיש ילדים] שבאים בגישה של "כוסעמק מי שלא משרת בצבא שיזדיין לי מהמדינה!!111אחדאחד מי שלא נותן מעצמו 3 שנים למדינה הוא אפס ****** בתחת!!!!111" אתה חושב שבאמת זה מה שיגיד לי "אהה טוב בסדר עד עכשיו רציתי להשתמט, אבל אחרי שהוא קילל את אמא שלי אני אתגייס לגולני"?? תשמע, יש המון אנשים בארץ שכן באים ומתגייסים מהסיבות שציינתם [ציונות, שמירה על המולדת וכו'], אבל יש גם המון אנשים שלא רואים את הצבא ככדאי [וכן, באים בגישה אגואיסטית - ומה תעשה? תעיף אותם מהארץ? אם אתה מעיף אותם מהארץ אתה נשאר פה עם חצי מהאנשים ואז מה תעשה?] וצריך להפוך את הצבא למשהו כדאי, שאנשים יתגייסו מתוך רצון ובחירה ולא מתוך כפייה.
אם מישהו לא רוצה לשרת, מה תעשה? תגיד לו לרדת מהארץ? מה זה יתן לך?
ישן 03-08-08, 14:00   #151
חבר פעיל

יתן לך זין גדול של ישתווה לך להשתמט ואז תחשוב פעמיים אתה יודע לא כולם יכולים לעזוב תארץ כמו זה שהלך להולנד לכן הם יהיו חייבים לשרת.....

עכשיו בשביל לשנות את ביית המירמור מהצבא אפשר לחנך מגיל קטן על הצבא או לא יודע איך לעשות את זה אבל להחדיר לילדים שלהתגייס זה מין חובה מוסרית, ושצבא זה לא רק חרא
ישן 03-08-08, 14:02   #152
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eskimo :-) צפה בהודעה
יתן לך זין גדול של ישתווה לך להשתמט ואז תחשוב פעמיים אתה יודע לא כולם יכולים לעזוב תארץ כמו זה שהלך להולנד לכן הם יהיו חייבים לשרת.....

עכשיו בשביל לשנות את ביית המירמור מהצבא אפשר לחנך מגיל קטן על הצבא או לא יודע איך לעשות את זה אבל להחדיר לילדים שלהתגייס זה מין חובה מוסרית, ושצבא זה לא רק חרא
זה לא יעזור. עכשיו עם כל העידן של המודרניזציה וכל התקשורת אתה יכול לראות טוב מאוד כמה הצבא זה לא גוף חכם.

ובנאדם שהוא לא בא בגישה של לתרום הוא לא יתרום, לא משנה מה תעשה לו.

ואהבתי את המילה "ישתווה", יעני שידרגת את המילה כדאי.
ישן 03-08-08, 14:13   #153
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c צפה בהודעה
זה לא יעזור. עכשיו עם כל העידן של המודרניזציה וכל התקשורת אתה יכול לראות טוב מאוד כמה הצבא זה לא גוף חכם.

ובנאדם שהוא לא בא בגישה של לתרום הוא לא יתרום, לא משנה מה תעשה לו.

ואהבתי את המילה "ישתווה", יעני שידרגת את המילה כדאי.
עזוב אין לי כוח להתווכח איתך אתה מדבר שטיות....

נלך בדרך שלך מה אתה מציע שגיוס לצבא יהיה בחירה?
נגיד זזה יהיה בחירה אז אתה לוקח סיכון כלשהו ( לפיד דעתי זה טעות מלכחתחילה) ובמדינה שלנו אסור לקחת סיכון בעניין הזה למה לא תשאר מדינה...
ישן 03-08-08, 14:20   #154
P-a-n-1-c
Banned

כתבתי למעלה מה אני מציע.
ישן 03-08-08, 14:27   #155
ימ"ס
Banned

ציטוט:
בגלל זה אני אומר שצריך לבטל את החוק גיוס חובה...
צבא שכירים זה טוב ויפה, אבל לא בארץ קטנה כמו שלנו
לא ישארו לנו לוחמים ובכלל חיילים
גם ככה יש מחסור בלוחמים, מחסור ענק
אני לא מתאר מה יהיה כשתיהיה להם תאפשרות לא להתגייס
ימ"ס מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-08, 14:30   #156
חבר פעיל

ציטוט:
הקיצר עם כדאי אני מסכים... עם מתוך בחירה ממש לא מסכים מתוך בחירה הסבירה לך אלפיים פעם .... כדאי לא אכפת לי שמי שיעשה צבא בתפקיד קרבי או משהו שיקבל הטבות וכול מיני דברי כדאיים שירגישש שהוא מקבל משהו ולא מתעלמים ממנו.... מבחינת הגדלת משכורת ל 3700 אני לא מסכים למה המדינה שלנו לא עשירה ואם זה יהיה ככה שיקבלו משכורת 3700 זה יבוא על דברים אחרים כמו חינוך והרבה דברים אחרים ככה שזה לא טוב
ישן 03-08-08, 15:56   #157
מספיק
חבר פעיל

אי אפשר לעשות שלא יהיה חוק גיוס חובה...
קודם כל כל אחד במדינה יודע שמגיעים לגיל 18 מתגייסים לצבא שלא יהיה חוק גיוס חובה אנשים יחשבו(גם הקרביים של עכשיו) אחריי הבית ספר אני הילך לאוניברסיטה אלמד יעשה תואר ואלך לעבוד.שזה כבר גרוע.
שיש חוק גיוס חובה משכנעים את ההורים שצריכים ללכת לקרבי לשמור על המדינה שלא יהיה חוק גיוס חובה הם גם לא התאמצו לשרת בקרבי וההורים ישגעו אותם שלא ללכת לצבא.
וגם המדינה שלנו קטנה מדי לעשות דבר כזה יהיה מחסור ענק בחיילים כל הג'ובניקים של עכשיו לא יתגייסו.נכון שאומרים מי צריך אותם אבל גם בלעדיהם זה היה נורא קשה אז מה ישאר מהמדינה הזאת?שום דבר...לפעמים אין מה לעשות אבל צריכים כל אחד שיהיה בצבא וזה לא משנה יהיו ממורמרים או לא.
מספיק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-08, 15:57   #158
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ימ"ס צפה בהודעה
אה נכון, אם היה גיוס חופשי כמו בארה"ב אני בכלל לא רוצה לתאר מה היה קורה בארץ
לא היה לנו צבא בכלל :|
בסדר כל המורעלים היו מתגייסים לקרבי
ומה עם שאר התפקידים ?
כל ה"לומדים" היו ממשיכים ללמוד ושמים זין על הצבא
וכל אלה שאין להם פרופיל קרבי היו פורשים, כי עדיף ללמוד מאשר להיות ג'ובניק
אז היה לנו צבא רק של קרביים, נירא לי היינו מתפרקים
איזה שטויות..הצבא בארה"ב זה אשכרה עבודה הם מקבלים משכורת גבוהה..
אם פה היו מקבלים משכורת גבוהה על שירות צבאי לא היו משתמטים ואני אומר לך את זה באחראיות.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-08, 16:00   #159
ימ"ס
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mr.bazooka צפה בהודעה
איזה שטויות..הצבא בארה"ב זה אשכרה עבודה הם מקבלים משכורת גבוהה..
אם פה היו מקבלים משכורת גבוהה על שירות צבאי לא היו משתמטים ואני אומר לך את זה באחראיות.
פה בארץ בקבע מקבלים הרבה, אבל הרבה כסף.
+ תנאים + פנסיה בגיל 45 ומענק ענק
ימ"ס מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-08, 16:01   #160
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

על קבע...לא על שירות של 3 שנים....וזאת הבעיה.
גם תנאים חרא בצבא גם יחס משפיל לחיילים וגם משכורת נמוכה.. זה נשמע לך משהו
שיכול לעודד גיוס או השתמטות?

אני אישית מבטיח לך שאם כל הדברים האלה משתנים לא יהיה משתמט אחד בארץ כי פתאום י היה משתלם
לשרת בצבא..וכן משתלם כי יש אנשים שרואים את זה בתור דבר שמשתלם או לא משתלם לא בתור הגנה על המולדת.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא