|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ערב טוב גולשים יקרים.
רציתי לשאול,איזה תרגיל בטן הכי טוב לעשות על מנת לשרוף שומן בבטן,לפי מה שהבנתי יש תרגילי כוח ויש תרגילים שהם יותר שורפים מאשר מחזקים את שרירי הבטן,אני יודע שבכללי אירובי זה מצויין,אבל ידוע לי שלעשות הרבה בטן עוזר בנוסף לאירובי. תגידו לי בבקשה מה התרגיל ההכי טוב בישביל יותר לשרוף שומן מאשר לחזק. אחוז השומן שלי בבטן לא קטן,יש עוד מלא עבודה לבטן חטובה,סתם שתדעו פחות או יותר במה מדובר. אשמח לקבל יעוץ,תודה ולילה טוב! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מה המצב ליצן?
צא מהסרט ומהחרטות שהאכילו אותך במכון או בכל מקום שלא הייתה אין כזה דבר לשרוף שומן רק בבטן ואין כזה דבר לפתח קוביות מתרגילי בטן!רוצה קוביות?!רוצה חיטוב?תאכל נכון!תאכל מסודר!תיתאמן ותעשה אירובי בסיום האימון! שומן נשרף בכל הגוף לא באיזורים מסוימים מתי שבא לך או מתי שתירצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פרו אקס אקס צודק בכול מילה והמקום של שירשור כזה הוא לא בפורום הזה ביכלל
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מעביר לפורום הנכון
תקרא כתבות באתר, www.israelbody.org תעשה חיפוש כאן ואז נשמח לעזור
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() חצי ליטר סולר וגפרורי "נור" יעשו ת'עבודה יופי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() כמו pro xxl אמר לך, אין דבר כזה לישרוף כרס, אולי רק במקרה ואתה רוצה להיתאבד, אבל פה זה לא פורום סואיציד אלה פיתוח גוף !
מאזן קלורי שלילי + אימוני אנאירובי + אירובי ! תקרא מאמרים ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() חח תודה על ה"עזרה" אנשים,נראה כי בגלל כל האימונים והתוספי מזון שאתם אוכלים בכמות שאתם מדברים המוח שלכם התנפח והגולגולת התחילה ללחוץ ולמנוע ממנו לתפקד.
אני רק שאלתי,היה אפשר לענות בצורה יותר רכה,"שמע אין דבר כזה....שמע מה שאתה צריך זה..." תודה,יום נעים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() 1) "בבקשה"
2) מפגר ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() לך תעשה 700 סטים לבטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פוףףף איזו התקפה יש פה אה...חחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא יודע למה קרעת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד סיבה שכולם תקפו אותך, היא בגלל שליצנים כמוך, שעולה להם הרעיון לשרוף שומן בקיץ במקום להתחיל להתאמן כל הזמן. לא נורא אחי, אתה תחזור בתקופת החגים, אח"כ נתראה רק שנה הבאה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]() ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |