|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מאסה מאסה בכל הכוח כבר חצי שנה...בתכנון מאסה עד מרץ 2009 שאיפה 85-90 קילו
היום קלטתי שהצטלמתי באותם המכנסיים אז סתם בשביל הקטע...קבלו תתמונה 173\71 קילו (בוקר)\היקף יד 34 ....לפני חצי שנה:גובה זהה\59 קילו (בוקר) היקף יד נושק ל29... משחיף הפכתי לחצי שחיף ![]() אשמח לתגובות בונות... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() רואים שיפור רציני בגב ובחזה, לגבי הידיים באמת שאי אפשר לראות כלום בתמונות האלה...
ד"א הקצב עליה מהיר מדי לדעתי, אתה עולה עם יחסית יותר מדי שומן - מציע לך לבדוק את התפריט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה ...אני אשים לב לזה...אני יודע שעליתי עם שומן (אבל זה עליה דיי מלוכלכת גם ככה...אני דיי נהנה מזה ולא מפריע כל כך...מה גם שיש מצב שיש לי מלא נוזלים----->השתמשתי בכמה תוספים...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אין כזה דבר "לעלות בלי שומן", אבל יש לעלות עם כמות נמוכה וסבירה ויש לעלות ממש מלוכלך...
אתה עדיין בשלב שאתה יכול לעלות יפה ולשמור על האחוז שומן שכרגע נראה סביב 13-14 שזה סביר מאוד... ונוזלים זה בולש*ט, תמיד תעלה בנוזלים לא משנה בכמה תוספים תשתמש או לא, תתעלם מהעניין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה נראה כאילו אתה מזלזל אין כזה שינוי גדול..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אישית לא אהבתי את השינוי...
אני שונא מאסה מלוכלכת, זה מוכיח שכולם מסוגל לעלות בשומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי טוב לחצי שנה אחי.
יאללה חזק אחי תמשיך עכשיו קצת יותר נקי ואולי אפילו תן חיטוב קל. ותן שיזוף דחוף!
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יופי של התקדמות אבל אחשלי עכשיו קיץ הייתי נותן חיטוב חודש ועושה מאסה נקייה כמה שיותר
ומחודש 9 ככה שנגמרת עונת הים מרביץ במאסה חזקה עד סוף החורף
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מזה אין דבר כזה ? ההוכחה הכי טובה שדבר כזה יכול להתקיים היא אני בתחילת דרכי בחדר כושר שקלתי 72 ק''ג על 16 % ואחרי חצי שנה שקלתי 81 ק''ג על 12 % אז לא רק שעלתי מסה נקי אלה בנוסף לזה ירדתי באחוז שומן אז אל תגיד אין דבר כזה
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() היית עולה אפילו יותר במאסה שריר אם היית עולה קצת בשומן
![]() כי ברגע שאתה מונע מעצמך את הגורמים המשמינים, אתה מסנן גם גורמים שהיו עוזרים לך לעלות במאסת שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסיבה? נניח עלית 9 קילו.. 2 קילו נוזלים, 5 קילו שריר ו2 קילו שומן.. מה יצא? ירדת באחוזי השומן.. זתומרת ביחס השומן לLBM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() זונד בחייאת אל תפתח כאן תיבת פנדורה, אין לי חשק להתווכח על דבר מפגר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני על הקיץ הזה מוותר לגמרי...לי יש מטרה ואני דבק בה קצת יותר מרבים אני לא שם זין על איך אני אראה עד מרץ 2009 וזה רק מוכיח שאני קצת יותר מבין שבשביל לגדול צריך גם לאבד את "פסי" החיטוב...ואת זה פה כל באדי בילדר שמתחרה אמר ויאמר לכולכם...מאסה בכל הכוח...את מי אני סופר?...אני לא אצור את התהליך בשביל ללכת בים חצי דקה ...להגיד שאני מזלזל ...ממש לא...אני חושב שאני משקיע בתחום זמן וכסף יותר מרבים ברמתי פה...אני מזלזל מבחינת לחסוך בכמויות פחמימות לדוגמא אני בד"כ אוכל יותר מהדרוש...אישית...לא רואה בזה בעיה גדולה...מקסימום נסיים תמאסה על 16-17 אחוז שומן...לא מרתיע אותי לגמרי...
את החיטוב האמיתי עשיתי כבר מזמן שירדתי 20 קילו (: לגביי ההקפדה אולי באמת אני אתחיל להשים לב יותר את זה אני אקח לתשומת ליבי (לבדוק שוב תתפריט )תודה למפרגנים ! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|