|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן, אם מישהו מתכנן לקנות נגן בקרוב לקראת הקיץ (והאירובי
![]() קניתי אותו ב190 ש"ח (250 + החזר מאופיס דיפו 60 ש"ח בדואר, נראה לי המבצע עוד תקף) והאיכות מצויינת. הקטע שלו זה שיש לו קליפס איכותי שאפשר להצמיד אותו לגופיה/למכנס, יצא לי כבר לרוץ איתו והקליפס הזה נראה מאד אמין וזה ממש יעיל.. הנפח שלו זה ג'יגה, הגודל כמו פקק של בקבוק ואין לו מסך.. במחיר הזה אפשר לקנות נגן אחר עם נפח של 4 ג'יגה, או נגן של סאןדיסק עם נפח 2 ג'יגה עם מסך וגם עם קליפס , אני החלטתי ללכת על הIPOD ובנתיים אני ממש מרוצה ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר מדברים .. ניסיתי כמה פעמים לרוץ עם מוזיקה אבל הבעיה הייתה לא לתקוע את האמפי איפשהו אלא האוזניות ... כל הזמן נופלות לי זה משגע אותי !
עם איזה אוזניות אתם רצים אנשים ?< מה הכי מומלץ ? אני עד עכשיו ניסיתי עם אוזניות כפתור כאלה רגילות וחשבתי לנסות את הגדולות העגולות עם הפלסטיק הזה ששמים מאחורי האוזניים שיחזיק .. מה אתם אומרים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל הקטע של הריצה קניתי אוזניות ב130 שקל =_= חנות של יקרנים כוסאמאשלהם מחוסר ברירה ולמרות הכל המוצר באמת איכותי בסוף קניתי.
נצמדות לאוזן,בכלל לא מורגשות philips SBC HS430 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה מגיע עם מטען או שזה נטען דרך המחשב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חרא נגן אם כבר היית קונה תclip של סאנדיסק הרבה יותר משתלם אם מסך וגם יותר עמיד ואם סאונד יותר טוב בצורה משעמותית
ובפחות כסף אני מדבר מניסיון |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מגיע עם מטען שמחובר למחשב, דרך Usb..
כלומר דרך התושבת שמסנכרנים איתה מטעינים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על ההמלצה
נראה לי שהיה לי קצת מזומן אני ילך ויקנה את זה + העט המחיק הזה שם
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |