|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]() (ועדיין לא הבנתי את המושג הארדקור)
יש לך סבלנות לנסות להגדיר לי את זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
![]() (זה מזכיר לי את התקופה שהתחלתי לשחק משחקי רשת ואמרו לי שרק עם הזמן אני אוכל לזהות ב"XD" פרצוף חחחחח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכוונה לאימונים חזקים וקשים עם עצימות גבוהה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
אימון קשה ואינטנסיבי זה כן, אבל מה שהופך אותו להארד קור אלה התנאים. הארד קור זה להתאמן בתנאים פשוטים, עם ציוד ישן ופשוט, בלי הרבה טכנולוגיה מתקדמת - ולהפיק מזה את המיטב. מכוני כושר עם קו עיצובי, גימיקים שיווקיים ומכשור יפה, חדיש ומתקדם - לא הארד קור. אולם לא גדול במיוחד מלא במשקולות חופשיות ומוטות, עם כמה בנצ'ים אולי כמה מכשירים פשוטים ובסיסיים חגורות ודלגיות זרוקות ופלטות שחלקן חלודות - הארד קור. זה בכללי, אבל זוהי הרגשה שכל אחד מתחיל ללמוד אותה בשלב מסוים.
![]() |
![]() |
#29 |
הושעה
|
![]() מה שגם הופך מכון להארד קור זה:
המתאמנים כמובן. ההרגשה והמראה הכללי, לא רק מה שיש בפנים.
![]() |
#30 |
|
![]() תודה רבה אני חושב שהבנתי פחות או יותר... אני משער שאני צריך לראות סרטים עם זה ודברים כאלה כדי באמת להכנס לזה ולהבין את זה יותר לעומק... אני יכול להבין שזה דבר עמוק מההגדרה שנתת, זה מין אוירה כזאת.. יבוא יום ואני אבין את התרגום גם בצורה שקשה להסביר במילים וזה יהפוך למין דבר רוחני כמו שעמית אמר לי(אני חושב שזה היה עמית)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
הושעה
|
![]() אני אנסה להעלות לפה תמונות להשוואה של מכון הארד קור ואחד שהוא לא כזה.
![]() |
#32 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אגב הנה תקרא קצת על מנטליות של הארדקור http://www.animalpak.com/html/articl...n=livin&id=215 http://www.animalpak.com/html/article_details.cfm?ID=27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() בונא זה בדיוק כמו שתיארת
איזה סטייל זה להתאמן ככה! יש כאלה בארץ? לרוב משקיעים... זה נראה לא מושקע והכל אבל הייתי מתאמן שם בכיף! מרתף שנראה מת כזה זה סטייל בטירוף (תודה על התמונות ועל ההסבר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() נדיר למצוא כאלה בבית אולי יש כאלה שבנו לבד אבל בתור מכון מסחרי דבר כזה לא יצליח להשיג כסף מהסיבה הפשוטה שכמה הארדקור באדיבילדרס יש כבר? יש יותר נשים שמנות שרוצות להוריד משקל במקום ממוזג ופלצני.. בגלל זה ככה המכונים שלנו נראים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |