|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הזמנתי שתי אבקות של אופטימום
אחת double rich choclate שזה לא השוקו הרגיל והשניה french vanilla ככה שיהיה לגיוונים בבוקר עם השיבולת שועל וגם הזמנתי ליפו6X איך אתם ממליצים לעשות את הסייקל של הליפו כי אין לי מושג ? הזמנתי קופסא של 240 כדור |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעדכן בהמשך המשלוח אם יגיע ובלי בעיות (רוצה להזמין שוב משהוא)
בליפו 6x תתחיל ביומיים הראשונים 1 בבוקר 20 דקות לפני האוכל, ו1 נוסף עד שעה 16:00 אח"כ תעלה ל2 בבוקר ו2 שוב עד 16:00 אחרי חודשיים שימוש תעשה שבוע הפסקה אז שוב. |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
לגבי השימוש כמו ש-boris19 רשם זה טוב .
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סתם להבין אחי ההבדל במחירים בחול ופה בגיינר ואבקות חלבון הוא לא כזה גדול עד כמה שאני יודע אולי אני טועה...
הבדל של 70-100 שקל משהו כזה זה באמת שווה הכסף זה ? לא היה עדיף לקנות בארץ מאשר בחו'ל כולל משלוח ואולי בעיות במכס גבר ?
#5 |
חבר פעיל
|
![]() האבקה עולה 40 דולאר ופה איזה 360 האופטימום גולד ווגם יש טעמים שאין כאן
היום 40 דולר זה 150 שקל אני קונה שתיים בפחות ממחיר של אחת וכל המשלוח יצא עוד 60 דולאר עכשיו במכס אף פעם אין לי בעיות יש לי שמה סידור:] הזמנתי אקסבוקס 360 ושילמתי רק 120 שקל מכס על חבילה שהייתה שווה 1200 דולאר ומיקי למה להידפק חזק ? יש ל אנשים פה נסיון רע עם תוספי מזון ? כי זה דברים שמוכרים בארץ אחרי הכל כן וגם מה אתם אומרים על הליפו 6x בעיקר הבאתי אותו כי אני לא יכול לסבול את הקפה השחור |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל 700 שקל זה מחיר של פחות משתי האבקות והליפו 240 כדורים בארץ יעלה איזה 700 שקל כי של ה 120 עולה בסביבות 400 |
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() כי בזמן האחרון עושים בלגן ביגלל תוספי מזון. אבל אם אתה אומר שיש לך שם קומבינות זה משהו אחר.
ליפו-6x תוסף טוב. ואופטימום בארץ לא עולה 360 שקל..אולי פה באתר אבל אם תחפש במקומות אחרים זה הרבה פחות. בכל מקרה בהצלחה אם החבילה!
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בכמה אפשר למצוא את זה סתם מחיר בשביל לדעת כן
ובלי קשר לקומבינות פשוט תמיד שולחים דברים לעולה חדש במשפחה או לכנסיות שמכירים שמה ואז פטורי מכס מה שנקרא אבל מה אתה מכיר סיפורים של אנשים ששילמו הרבה על תוספים או שהחרימו ? |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל להוציא אישורים ממשרד הבריאות
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אישורים מה בדיוק ?
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אישורים ממשרד הבריאות, לגבי האבקות.
מעבר לכך, עשית הזמנה דפוקה ! עם כבר אתה מזמין מחול תזמין,נוז,נאנו וופור, וואסיב וכו'. מוצרים שהם יקרים בישראל, ולא אבקת חלבון ששהבדל הוא 30 שקל מהארץ.
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך להוציא אישורים ממשרד הבריאות, על תוספים שמבאים מחול. וגם לשלם מכס ![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() על יבוא אבל מה על יבוא של שתי אבקות אתם לא רציניי אין סיכוי וגם נכנסתי והתקשרתי למשרד הבריאות בפרטני אין צורך לאישור ובעיקר שהמוצר נמכר בישראל
ומה אתה אומר 30 שקל ? אני אומר לך עלתה אבקה 40 דולאר זה הבדל של 30 שקל ? :\ מה גם שאני לא אביא דברים שאין לי שימוש בהם כרגע |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שהמוצר יגיע, אתה תראה איזה בעיות כבר היו לך. החבילה מעל ל-5 קילו, אתה בכל מקרה תצטרך לשלם גם מכס.
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מתנצל אבל הוסבר פה שוב ושוב שאין לדבר על חברות מתחרות
עמכם הסליחה.
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|