|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי הפקה Muscle Juice ואני שם 2 קפות שתוחות בכוס של עד 660 Ml ואני ממלא מים עד 540 בדרך כלל אני מתאמן כבר בידיוק חודש שאני בא בשובע 3פעמיים ועד עכשיו לא עלתי במשקל ואני לא רואה שינוי מה הגורם למצב הזה?! או שזה מקובל??
תודה מראש (= |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו יודע?!?! זה חשוב
תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי חבל על הכסף
אם אין לך תפריט מסודר אז לא שווה לשתות את האבקה למה לא סיריוס??? MUSCLE מלאה בשומן רווי וסוכר עצה שלי: תבנה לך תפריט מסודר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אין לך תפריט מסודר אתה חייב לאכול יותר פחממות יותר חלבון
אתה צריך לבנות לך תפריט של 5-6 ארוחות גדולות מסודרות ביום בשביל לעלות במאסת השריר אם לא יהיה לך מאוד קשה לעלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() מזה אומר תפריט מסודר?
איפה אני יכול לעשות את זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
כי תירא בבוקר אני לא יכול לשתות את המשקה הזה וגם בקושי שאני אוכל זה קשה לי על הבוקר וגם יש לי בצפר אז אין לי הכי הרבה זמן אז מה אני צריך לעשות? תודה (= |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תסתכל על התפריטים שבאתר זה ייתן לך מושג במה מדובר.
תן קצת נתונים עלייך. משקל, גיל, גובה אחוזי שומן. בקשר לבוקר, אם קשה לך לאכול אז או שתתחיל להתרגל, ומתרגלים. או שתכין שייק בטעם שוקו (הטעם הוא אותו טעם של שוקו רגיל, לפחות באבקה של אופטימום זה ככה) ותמזוג את זה לקערה עם קורנפלקס. ארוחת בוקר פשוטה,קלה וטעימה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
גובה 180 משקל 61 אחוזי שומן אני לא יודע... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו יכול לעשות לי תפריט?! אני לא מבין בזה קראתי את המאמר אבל..
המתרה שלה היא לעלות במסת שריר וכמו שאמרתי אני שוקל 61 גובה 180 גיל 16 וכמו שרשמתי יש לי תוסף מזון ואני לא רואה שום שינוי אז מי שיכול לעזור לי תודה רבה רבה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() http://israelbody.org/Index.asp?CategoryID=298
זה התפריטים לעליה במאסה http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=81&Page=1 וזה אני מציע לך לקרוא תהנה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|