|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אז אל תדברו שטויות ילדים שמלדים שום ילד לא יקנה מהאתר שלו ב1000 דולר כי אני לא מאמין שיש לו סכום כזה והמינימום הזמנה באתר זה 1000 דולר. |
|
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() ככה זה בארץ העלובה שלנו
המודעות לבאדיבילדינג שואפת ל - 0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Banned
|
![]() חשבתי שזה רק מכירת סמים אם זה גם העלמת מס הוא הולך להכנס להרבה.. וחבל..
אבל לכו תדעו במדינה שלנו יוכלו בסוף לתת לו 8 חודשים במקום עונש של מאסר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש הרבה ענפי ספורט שאין להם מודעות, ואני בטוח שגם אתה פה ושם לכלכת עליהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() למעשה זה לא סחר בסמים ,זה סחר בתרופות ללא רישיון שעונש המאסר עליו הוא לא גדול מדי
הבעיה האמיתית שלו תהיה מס הכנסה ,שיעשו חישובים לכמה כסף הוא חייב למדינה בגלל הכסף שהוא הרוויח לפי החישובים שלהם ,וכמה מס הוא היה אמור לשלם ,מה שהולך לצאת הרבה מאוד כסף.
![]() |
#66 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אז בוא נרד לרמה שלך ונסביר לך. יש חוק,יש מדינה,לא מעלימים מס נקודה.למה?למה אם כולם לא ישלמו מיסים כמה כסף תיהיה למדינה שלנו?מה יהיה עם הצבא? אז זה איך אתה משווה את זה לבן אדם שנולד עם גנטיקה טובה ואחד שנולד עם גנטיקה מפגרת? על איזה חוק סיקס פאק עבר שיש לו גנטיקה טובה?יש חוק שאוסר על גנטיקה טובה? אני מסכים עם BIG BIT ב100% והכבוד לאלי האנה שהעלה את הרמה של הפיתוח גוף בארץ, וזכה בפרסים גדולים, ניתן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מילה בסלע . אין לי מה להוסיף הוא אמר הכל כל הכבוד על ההסבר! וגם לביג בט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אתה צריך לקחת בחשבון שמדובר פה בתרופות שהשימוש שלהם כמו שהוא נעשה אצל מפתחי גוף לעולם לא נבדק ונחקר לעומק בצורה רצינית שיכולה באמת לתת אינדיקציה אמיתית להשלכות של השימוש. אין פה הוראות שימוש ברורות אלא רק אנשים שמכווינים אנשים אחרים מתוך נסיון אישי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הוא בטח מכר במחירים מה-זה מופקעים, וחומרים מזוייפים.
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() יש לכם כתובות של האתרים שהוא מכר בהם פעם?
(עכשיו הם נסגרו האתרים ולא מוכרים שם יותר אחרי מה שקרה, אז זה לא פוגע בחוקי הפורם הקדושים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה קנאה חח על כל מס שהוא מעלים אתה משלם יותר מה אתה חושב?
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]() אוקצור ..
אלי בנאדם 10 , הוא הביא לתודע את פיתוח הגוף הוא מלך בכל מה שקשור לפיתוח גוף . זה שהוא כיביכול חשוד בסחר לא חוקי של "תרופות" לא עושה אותו חרא בנאדם . שאפחד לא ישחק אותה פה !! אם היתם בסיטואציה שלו גם אתם ההיתם מעלימים מס כולכם פה צדיקים גדולים אני עומד מאחוריו , למרות שהוא עבר על חוקי מדינת ישראל הוא לא פושע ולא עבריין בנאדם גדול וזהו
![]() |
#74 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]() בסדר מקובל עליי..
ברור זאת עברה על החוק אבל אני אם היתה לי אפשרות לסחור בכמויות כאלה ולהרוויח כסף ההיתי עושה את זה , כי אנחנו לא חיים בעולם של אגדות וצריכים להתקדם בחיים . אני לא בידיוק יודע מה הולך עם אלי אומרים שהוא זייף , והביא חרא חומרים זה כבר משהו אחר . ואם הוא נתפס הוא כנראה הגזים קצת לסחור בכמויות בשביל החבר'ה .. לא כזה נורא
![]() |
#76 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה לא יודע שסטרואידים יכולים לגרום לנזק גופני? לסחור במשהו שיכול לגרום לך להיות חולה זה לא כזה נורא? מה אם ילד בן 15 שם את הידיים שלו על זה? גם אז זה לא כזה נורא?
![]() |
![]() |
#78 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
znood, אתה יכול לעשות הרבה דברים כדי להרוויח כסף ולא לחיות ב"עולם של אגדות"... אתה יכול למשל לשדוד עסקים, אתה יכול לפרוץ לבתים, אתה יכול לגדל ולמכור גראס, אתה יכול לסחור בנשים... לא חסרות לך האופציות. אבל כולן הן עברות על החוק... רק שבראייה המעוותת שלך סחר בתרופות נחשב עבירה קלה כנראה. אתה יודע כמה מקרים קרו של אנשים שנפגעו מתרופות כאלו שנמכרות במחתרת? ואני לא מדבר רק על סטרואידים אנאבולים. אגב, באתר של אלי היו כל מני תרופות בהן גם גלולות למניעת הריון אם אני זוכר נכון. יש חוק במדינה, מי שעובר עליו נחשב לפושע ולוקח על עצמו את הסיכון של להתפס ולעמוד מאחורי סורג הבריח. אני חושב שכדאי לך לשנות את השאיפות שלך בחיים, אתה עוד צעיר ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]() אני לא דוגל בשיטה הזאת
וברור שזה מסוכן .. כשאמרתי לסחור בשביל כמה חבר'ה ... לא התכוונתי למקרה של אלי .. התכוונתי נגיד אתה סוחר בשביל חברים שלך שאתה מכיר והם מבינים את הנזקים והסיכונים .. בזה אני לא רואה בעיה אצל אלי זה שוק גדול וזה באמת מסוכן אני לא שואף להיות עבריין חס ושלום אני רק אומר שלפעמים החיים מובילים אותך להזדמנויות שמאד קשה לעקוף אותן , ואלי נפל בבור הזה
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|