|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי אז ככה
אני עוד חודש בן 13 גובה 1.66 משקל : 62 אה ואני חדש בפורום :p בדקתי במחשבון הזה כאן וקיבלתי תוצאה שאני שורף כ 1677 או משהו כזה קלוריות ביום בלי לעשות כלום עכשיו היה רשום לי בדיון אחר שאם לא אוכלים לפחות 1500 קלוריות ביום זה יהרוס תשרירים כי כבר הייתי בתקופה של מסה ועכשיו אני רוצה לשלב גם אירובי ... אבל מצד שני רשום שאני צריך מאזן קלוריות שלילי של בין 300-500 קלוריות מה לעשות ? ואני רוצה לשמור על תזונה להרוס כמה שפחות את השרירים וגם לדאוג שאם פעם בחודש או משהו יבוא לי ג'אנק פוד פיצה המבורגר צ'יפס או שווארמה זה לא יהרוס לי את הכל ויגרום לי לעלות במשקל פי 2 מהר מלפניי זה .. אה ואני גם רוצה לשמור על חילוף חומרים טוב ואף להגביר אותו ... וגם לדאוג לרדת עוד איזה 2-3 קילו תוך חודש עד הבר מצווה :p אז מה אתם ממליצים לי לעשות מה לאכול ואיך לשמור על התזונה והחילוף חומרים ולא לרדת 3 קילו בחודש ולעלות 6 קילו בחודש הבא ... ועכשיו לשאלה השנייה תמיד יש לי ריצות בבית ספר והמורה לספורט החרא הזה מוריד לי ציון אם אני לא משתתף בריצות שלו כי הוא יודע שאני טוב ואז זה הורס לי את כל הממוצע ... אז רציתי לדעת מה הכי טוב לאכול לפניי ריצה וכמה זמן לפניי הריצה לאכול את זה ? תודה לעוזרים ![]() אה ולא להגיד משהו כמו פחמימות וחלבונים .. לתת לי דוגמא של משהו שכדאי לי לאכול חח שוב תודה לעוזרים :p ואם אני טועה בפורום בבקשה תעבירו אותי למה אני חדש כאן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() עוד משהו
לא מצאתי איפה עורכים את ההודעה O.o רציתי גם לשאול מאיפה אני יכול להשיג מי גבינה כאלו ? הבנתי שזה מעביר את החלבונים הרבה יותר מהיר מקוט'ג או סתם משהו :P והכוונה למי גבינה לא גבינה לבנה נכון ? חח XD וגם כמה זה עולה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מתכוונים שתוריד את ה500 קלוריות מתפריט היומי העכשווי שלך.. יכול מאוד להיות שעם BMR 1600 אתה אוכל כל יום 2400 קלוריות ולא משמין או יורד.. אז בחיטוב תאכל 1900.
ג'אנק פוד אתה יכול לאכול בצ'יט.. אחרי חודש חיטוב תעשה לעצמך ארוחה של מה שאתה רוצה פעם בשבועיים, אחר כך פעם בשבוע.. זה אפילו יכול לתרום לחיטוב, בטח שארוחה אחת לא תשמין אותך. לפניי ריצה.. לא ממש חשוב מה תאכל, אתה יכול לאכול 20 דק' לפניי איזה תפוח, אולי יעזור לך קצת. מי גבינה הכוונה לאבקת חלבון מי גבינה, אתה יכול לקנות בחנויות של israel body או בחנויות טבע (בחלק). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
והקטע שאני לא רק לא רוצה להשמין אני רוצה לרדת עוד 2-3 קילו החודש הזה רק לבר מצווה למרות שאני לא שמן ולא נראה שמן אבל עדיין ואז אני יחזור למסה שוב ... ואני רוצה לחזור למסה בלי פחד משרירים חלשים ... למרות שביחד עם החיטוב אני עדיין יעשה מסה אבל פחות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|