|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה אחי?
דבר איתה על Bodybuilding דבר איתה על חלבונים פחמימות שומנים(!!!). יהיה בסדר
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כבר אמרתי מישהי שאתה רוצה לבנות קשר ככה טוב וזה...
זונות אחי נו זה חרטא זרוק מחמאה אחת דפוק לה נשיקה וסיימת... זה לא שהיא רוצה שתתחיל לדבר איתה על הגודל של הזין שלך היא כולה רוצה זיון וגם אתה. שיהיה בהצלחה אחי! ![]()
![]() |
#45 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בכל אופן למה לחייך..? אני רציני עם בנות... אבל אחרי סקס אין לי כוח לדבר יותר אם אתה מתכוון להריץ עם בחורה צחוקים אתה במהרה תמצא את עצמך לפתע כ"חבר הכי טוב שלה" או "אח שלה הגדול"..... אתה צריך להיות playa אחי....... אל תתן לבחורה כלום כי בחורה זה שיט, חוץ מאמא כמובן והיא תבוא אליך על ארבע
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני נאלץ להסכים איתו זאת נטיה של בחורות (לפחות בחורות צעירות ) ללכת עם הבחור הכמה שיותר מניאק ,זה בגנים.
![]() |
![]() |
#48 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]() בחיים לא מתכננים על מה לדבר תזרום ספונטני ככה השיחה היא הכי מעניינת,שיחה עם בחורה זה בדרך כלל את שואל שאלות שעולות לך לראש ואתה צריך להקשיב לזיוני מוח שלה במשך שעות,בחורה אוהבת לספר על עצמה ולא מעניין אותה מה אתה חושב היא תמיד תקטע אותך לפחות רובן ככה או הבנות שהיתי איתן,תמיד כשמדברים על משהו הוא מתגלגל למשהו אחר וככה זה נמשך שעות בגלל זה לא טוב לתכנן תיהיה ספונטני
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() על פי מחקרים חדשים של המכון ליחסי אנוש בכרמיאל אישה לא תהיה מרוצה משיחה עם גבר אם היא לא דיברה לפחות 71.2% מהזמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() בחורות נוטות ללכת עם בחורים מאניאקים בגלל שזה בגנים ? נכון חלקית
תחשבו בימי האדם הקדמון האישה לא היתה הולכת עם בנאדם חסר ביטחון, נכון < ? היא היתה הולכת עם הכי טוב, עם זה שמנהיג את כולם, ובגלל זה בחורות הולכות הרבה עם ערסים למרות שהם אומרות "איחס ערסים " חח , ערסים נותנים להם ביטחון , ושאם היא תהיה איתו, הם יכולים להתמודד עם כל אחד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() באמת ערסים מתנהגים כמו אדם קדמון..גם הרמת משכל דומה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמין לי אני לא ערס או איך שלא תקרא לזה אבל בחייאת עיוני שהחברה שלי מרגישה בטוחה איתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]() סקס?
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() אחי חח המלצה שלי חח ..תישב קרוב תן לה נשיקה בצוואר וביס זה יזרום כבר תישב צמודד אלייה והכול יזרום ואל תשכח קונדומים בגלל טעות כזאת כמעט נהייתי אב'להה ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]() cachk nv kscr?
|
![]() |
![]() |
![]() |