|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ומה אתם אומרים כל החוכמולוגים על זה שאם מישהו נפצע [מישהו קרבי כמובן, דרג א' א' כן?] באיזו פעילות וחס וחלילה הפציעה שלו לא מאפשרת לו להמשיך בפעילות צבאית והוא משוחרר מהצבא. במצב כזה הוא לא מקבל את התעודה.
מה אתם אומרים על זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את החובה שלו למדינה הוא נתן
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
מי ששוחרר מסיבה בריאותית פיזית שווה למי ששוחרר מסיבה בריאותית נפשית. ככה שמי שמתלונן אצל הקב"ן שרע לו והוא הולך להתאבד [ונגיד שהוא ממציא] ומשוחרר - לא מקבל תעודה. ככה גם מי שמשוחרר בגלל פציעה פיזית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() הצבא רק הולך ומתדרדר.
במקום לנסות ולשפר הם רק גורמים לאנשים לשנוא יותר ויותר את המערכת הזאת. כול העניין הזה של "תקום תגן על המולדת כולנו יהודים" וכול החרא הזה שווה לתחת.כול מי שלא היה פה בצבא עדיין שלא ייזין תמוח על "אני הולך להיות קרבי פאקה פאקה"90 אחוז ממי שנכנס לקרבי לא נשאר 3 שנים. מעבר לזה הגישה של הצבא מטומטמת הם חושבים שבגלל שהם יצרו "אפליה" מסויימת אז אנשים ירצו להתגייס לקרבי כי הם ירצו תעודת זהב? תגידו לי אתם בסדר בראש? מי שם זין על התעודה המפגרת הזאת תסתכלו על כול המנהלי חברות הייטק אנשי עסקים בכירים ובכלל האנשים העשרירים בארץ.בקושי מישהו היה שם בקרבי אם היה בצבא בכלל. לגבי המשטמטים אם הייתם קוראים בעיון את הכתבה הייתם שמים לב שמי שלא התגייס בכלל לצבא לא קשור לתעודות האלה בכלל מדובר כאן על תעודות של אנשים שסיימו 3 שנים חובה.מי שחושב שזה יפליה את המשטמטים טועה כי על התעודה הנוכחית גם כתוב כמה חודשים היית בצבא אז יודעים טוב מאוד מי היה בצבא ויצא מי לא התגייס בכלל וכו'. דבר נוסף,באזרחות לאף אחד לא אכפת מה עשית בצבא. למה? מהסיבה הפשוטה בוס של חברה לא צריך איזה "קרבי זה הכי אחי אח שלי גיבור " אלה הוא צריך עובד מקצועי. אם יש לו איזה יוצא גולני שרמת המשכל שלו שלילית ולידו עומד בחור שעל הזין שלו הצבא והוא תותח במה שהו עושה הבוס לוקח את הבחור עם הכישורים.חברות לא פועלות ע"פ סטנדארט צבאי אלה ע"פ עובדים איכותיים. אם יגיע בחור מקצועי שעשה 3 שנים חובה ובחור מקצועי באותה מידה שלא עשה צבא אוקיי כנראה שייקחו את הבחור שעשה צבא.אבל הסיכוי שזה יקרה הוא לא כו"כ גבוה מעבר לזה שאם אדם רוצה לעשות משהו מסויים בחיים הוא משקיע בזה את הנשמה ונעשה אחד התותחים בתחום שום דבר לא יעצור אותו ובטוח לא הצבא.תיהיה איזושהי בעיה? כן אם תרצו להתקבל לעבודת כמו שב"כ,מוס"ד,משטרת ישראל,אבטחת אישים,משרד הבטחון,משרד החוץ וכו'(לא כולל משרד האוצר) כן יהיה לו בעייתי אבל אדם שיוצא מהצבא מתכתחילה לא חושב על ללכת לעבוד באחד מהמקות האלה. מעבר לזה שמשרד האוצר כן מאפשר לאנשים שלא סיימו או התגייסו לעבוד שם בתפקידים טובים(אפילו לערבים).אבטחת אישים של שרי ממשלה גם תמנע מהמשטמט אבל אם המשתמט הוא גורילה 190 על 120 קילו לא תיהיה לו בעיה למצוא עבודה בתחום לדוגמא לאבטח איזה איש עסקים חשוב או עבריין(20 אלף שקל בחודש יש חברות שמתמחות בזה לדגמא "דלתא אבטחה" בירושלים)למרות שהוא לא עשה צבא כי הוא לא שום קישור מהצבא אלה הוא צריך לדעת איך לשבור מה שעומד בדרך. לגבי מלגות ללימודים וכו' וכו' וכו' אם זה מה שמתריד אותכם אז גם אפשר לשכוח את זה בזמן שאאדם נורמלי יהיה בצבא וירוויח 500 שקל בחודש כן בסוף השירות הוא יקבל מענק ושנת לימודים אקדמאיים ראשונה בחינם.הבוא נאמר שהמענק הוא חתיכת חולרע והוא 50 אלף שקל. אדם שעובד 5 ימים בשבוע במשרה מלאה מרוויח בערך 5 אלף שקל בחודש בא נאמר אחרי לצאת עם חברים יציאות פאקה פאקה נשאר לו 3.5 אלף בחודש מה שאומר שיש לו ב3 שנים שזה 36 חודש 126 אלף שקל. אז ככה שיש לך גם כסף ללימודים גם כסף לסמים וגם כסף לקנות אישה ממזרח אירופה שתטפל בך. עכשיו זה הכול במדיה שאדם ממוצע יכול לחסוך 3.5 אלף אם הוא גר עם ההורים ועובד כמו בן אדם ולא קונה זבל שלא צריך. אני מכיר לא מעט אנשים חברים ואני בצמע עובד 4 ימים בשבוע ומרוויח 5.5 אלף בחודש אחרי הוצאות יצאות פאקה פאקה נשאר לי 4 בחודש. זה אומר 48 אלף שקל בשנה שאני חוסך. עכשיו שלא תבינו לא נכון אני לא בעד השתמטות אבל אני גם לא בעד גיוס. מי שרוצה מי שמתאים לו מי שיכול ומסוגל שייתגייס שיתרום שיהנה ושיהיה לו אלף בהצלחה בחיים בדיוק באותה מידה שיהיה גם למי שהחליט את ההחלטה לא להתגייס. רבים פה לא מבינים שלא כול אחד מתאים לצבא ולא כול אחד בנוי למסגרת הצבאית זה בדיוק למה חלק עושים שירות לאומי וחלק גם את זה לא מעוניינים לעשות. כול אחד עושה את ההחלטות שלו בחיים ולכול אחד יש את הזכות לבחור מה טוב לו. לבוא ולתת הצהרות "לא תתגייס ידפקו לך החיים" זה בן אדם שכנראה הקב"א שלו לא הכי גבוה בעולם וכנראה קצין הוא לא יהיה. חלק מהאנשים פה שעדיין לא יתגייסו ומאוד רוצים להתגייס יתפלאו כשהם יגיעו לצבא ויגלו שזה אולי בדיוק מה שהם ציפו לו. המדינה הזאת הולכת ומתרדרד בדיוק מהסיבות שלא משתלם כבר להיות פה לא משנה באיזה דרך אתה בוחר אתה נדפק. אפשר להשוות את זה לעבודות בארץ תראו כמה אנשים עוזבים את הארץ בשביל לעבוד בחול למה? כי יותר משתלם. בדיוק כמו שלהרבה אנשים יותר משתלם לא לעשות צבא.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרתי מלכתחילה, ודאי שלא צריך לגרש מהארץ. גם לא אמרתי שכל מי שלא עושה צבא משתמט. תקרא בעיון את מה שאני אומר. Lava - לאף אחד אין את הזכות לעשות מה שבא לו בחיים, אולי לילדים. יש חוק, אתה אזרח במדינה, אתה מחוייב לחוק. רק תחשוב על זה שהעבודה שצריכים לעשות בצבא היא אותה כמות של עבודה עם המשתמטים או בלעדיהם, משמע כשהם לא מתגייסים הם דופקים את אלה שכן מתגייסים ויש מקומות בצבא שיש מחסור חמור בכח אדם ומי שמשלם את המחיר הם החיילים שכן מגיעים לשם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() m0she: לא כתבתי שלכול אחד יש את הזכות לעשות מה שבא לו בחיים. כתבתי שיש לכול אדם לבחור מה טוב בשבילו. הצבא החליט שאדם מסויים לא קשיר לצבא לא משנה מאיזה סיבה. הבן אדם יצא כחוק הוא לא ברח,רצח,ירה או לא ידוע מה הוא ניגש לקבן הסביר לו את הבעיה הקבן החליט שהאדם לא כשיר והוציא אותו מהצבא נקודה הוא לא עבר על שום חוק.
זה שהיום יותר קל לצאת מהצבא זה בגלל הקלות שניתנת לאנשים אבל זה גם בגלל שהצבא פועל עם הראש בקיר. המחסור הגדול ביותר בצבא הוא בקרבי כול מי שיגיד לך שיש מחסור בג'ובניקים מזיין לך את השכל גם אם זה המפקד שלך. אם יש לך חבר שמשרת בצבא כקצין מיון או משהו שקשור לכוח אדם הוא יראה לך שג'ובניקים לא חסר יש עודף של ג'ובניקים זה אחת הסיבות למה בצבא יש מלא תפקידים מפגרים כי יש עודף של אנשים שאין מה לעשות איתם. בוא נגיד ככה שרוב האנשים שיוצאים מהצבא זה אנשים שהיו אמורים להיות ג'ובניקים מעטים הקרביים שיוצאים לגמרי מהצבא. הבעיה היא שיש מחסור מטורף בקרבי למה? כי אף אחד לא רוצה להשאר שם למה? מאלף ואחת סיבות. מן הסתם שקרבי לא אמור להיות כיף חיים אחד גדול.אנשים היום הם לא כו"כ פטריוטים בוא נגיד...אז אם אתה אומר לבן אדם מה דעתך לאכול זין 3 שנים כשאתה תקוע באיזה חור תחת חוזר פעם ב- הביתה אתה אוכל חרא כול היום ועל כול דבר קטן נשפט או שאתה יכול לזיין בחורות מהבוקר עד הערב להיות בבסיס עם בריכה(נגיד שהוא בחיל האויר) חדר כושר לאכול אוכל סבבה לחזור כול שבוע לבית או כול יום אפילו לא לעשות יותר מדי ותכלס להעביר את הזמן דיי טוב 3 שנים. מה נראה לך שהאדם יבחר? אם אתה פטריוט וכו' יפה מאוד גאווה וכול החרא הזה...אבל רוב האנשים לא. הבעיה היום שבמקום להכניס מוטיבציה באנשים להתגייס הצבא מנסה להפחיד אותם לאיים או לא יודע מה להשתמש בכול מני משפטים מפגרים "ישראלי אמיתי לא משתמט" וחרא כזה...תעשה טובה. תגרום לימשהו לרצות להתגייס לצבא כי טוב שם כי כיף שם וכי וואלה אחרי זה הוא יצא מהצבא ויגד "היה בן זונה!" זה עובד בכול העולם אין סיבה שזה לא יעבוד פה.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אין מחסור בג'ובניקים בקריה [ברוב המקומות, אבל גם שם תתפלא - חסרים בחלק מהמקומות] אבל חסרים ג'ובניקים באיזורים שהם לא ת"א - למשל בביסנ"מ, ביסל"ח, ביסל"ש - איזה ג'ובניק רוצה לשרת שם? ותאמין לי שמרגישים את המחסור.
דבר שני, כמו שאמרתי - אם אתה לא יכול לשרת בצבא, ודאי שאין בעיה עם זה שאתה יוצא. הבעיה היא שאתה יכול אבל לא רוצה ומשקר. כשאתה משקר עברת על החוק אבל סה"כ לא תפסו אותך. בכל העולם אנשים לא הולכים לצבא ויוצאים משם ואומרים "היה בן זונה!". כמעט בכל העולם אין בכלל גיוס חובה ומי שהולך לצבא זה רק מי שרוצה. מי שהולך לצבא גם מרויח משכורת סבירה לכל הפחות, לא 300 שקל בחודש. בישראל יש גיוס חובה וזה משפיע על היכולת להנות - בעיקר כי אתה לא בוחר. אני מסכים איתך שהפתרון שהוצע הוא פתרון בזיוני, אבל ללא ספק צריכים למצוא פתרון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() ברוסיה הגיוס חובה.כול בן אדם מנסה לברוח מהצבא ברוסיה כי זה טירוף מה שהולך שם( דוגמא : חלק א' http://www.youtube.com/watch?v=3hixinV1PYY חלק ב': http://www.youtube.com/watch?v=YkRiD...eature=related )
רוב האנשים ברוסיה מתגייסים לצבא,אלה אם כן הם יוצאים ע"י רופאה שזה אופייני רק לאנשים ממשפחות עשירות או שיש להם את הפריבילגיה ללכת לאונברסיטה(אנשים עם השכלה גבוה משוחררים מהצבא ומיודעים ללימודי חובה באונברסיטה) או ספוראים מצטיינים שהמדינה מעדיפה שהם ייצגו אותה בתחרויות שונות. למה אנשים מתגייסים למרות שהם יודעים שזה הולך להיות סיוט? א' כי אין שם כמעט ג'ובניקים ברוסיה הרוב הגדול זה קרבי. אני מכיר לא מעט אנשים שהם ג'ובניקים שיש להם תפקיד מגוחך יש לי חבר בצבא שהוא אחראי שק"מ מה זאת אומרת? הוא מגיע לצבא בשעה 10 בודק שהשק"מ פתוח כולם עובדים הכול תקין ובשעה 12 הולך הביתה. זה נראה לך תפקיד הגיוני? לא היה אצל קב"ן בחיים. חבר אחר שלי הוא גורס מה זה אומר? הוא מגיע פעמיים בשבוע לבסיס גורס את כול הנייר שנאסף במשרדים והולך הביתה. את שתי התפקידים האלה אפשר לשלב ואז יש לך אדם שיכול לעשות משהו אחר. וזה בדיוק הבעיה בצבא הוא לא יעיל בכול מה שנוגע לג'ובניקים. ב' הצבא ברוסיה(רוסיה זה רק דוגמא ככה זה בכול העולם) זה צבא. פה הצבא הפך לגן משחקים זה נראה לך הגיוני שמפקד יהיה בן 19? ילד בן 19 מפקד? מה זה פה שנות ה60? מפקד צריך להיות מישהו עם ניסיון צבאי מישהו עם השכלה לא איזה ערס מפגר שבקושי יודע לטפל בעצמו. אז הצבא הופך לבדיחה. ג' העלת את עניין המשכורת. ברוסיה בצבא אתה לא מקבל שום משכורת בכלל.אבל אנשים עדיין מתגייסים למה? כי שם אתה לא צריך כסף בצבא.יש לך הכול. צר לי אם אני ישמע פלוץ אבל בטירונות שלי הייתי מקבל ארוחה בשרית אחת ביום 2-3 נקניקיות או איזה שניצל לי זה לא מספיק. ברוסיה האוכל גרוע מסריח ומגעיל אבל מה יש ממנו בשפע ואתה יכול לאכול עד שתתפגר. פה האוכל בצבא אפשר לקרוא לו "סבבה"(כמובן במונחים צבאים בבית הייתי זורק את זה לחתולים למטה) אבל יש ממנו מעט מאוד. לא צריך גם אורז גם פסטה גם זה זה זה זה וזה באותה ארוחה כשאנשים בקושי אוכלים מזה.אתה ידוע כמה מבוזבז בצבא? מלא על כלום! מנת קרב צבאית מכילה כלום אוכל מנת קרב צבאית של צבא אנגליה מכילה 7000 קלוריות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! פה בישראל אתה גם רעב גם עצבני ישן באוהל מפקד מפגר הכול בזבל ובסוף עוד יורקים לך בפנים אז זין על הצבא! אני הייתי בצבא ויצאתי למה? כי כוסאמא שלהם למה אני צריך לבוא בגישה טובה לבוא לתרום ולעזור ושירקו לי בפנים? ציונות? כוסאמא של זה 2008 כבר צריך להתקדם במונחים בינלואמיים. צבא צריך להיות Hardcore ולא הזבל שהולך פה. אתה יודע מה הבעיה הכי גדולה בצבא היום? שחוזרים הביתה! בכול צבא בעולם אנשים חוזרים פעם בחצי שנה פעם בשלושה חודשים ברויסה חוזר פעם בשנה וחצי לבית! אתה יודע למה? כי כשאתה חוזר אחרי השבוע הראשון של הטירונות לבית אמא שלך אומרת אוי מסכן כולם מרחמים עליך אתה מתבאס כי חברים שלך עדיין לא בצבא ואתה כול הזמן קופץ ממסגרת למסגרת. אנשים לא מרגישים שהם בצבא אז הם אומרים "מה אני צריך את זה אני רוצה את אמא". צר לי אבל לי יש דברים יותר טובים לעשות עם החיים שלי.אם הצבא משתנה הופך להיות צבא רציני מצידי להתגייס מחדש! בכיף אבל אם הצבא כמו שהוא נראה עכשיו נשאר ככה אני בחיים לא יתגייס כי מבחינתי זה 3 שנים מהחיים שלי שירדו לטמיון!
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אתה חושב שהמודל של הצבא הרוסי הוא מודל טוב? אני לא חושב שמגיע למישהו כזה יחס, עם כל הכבוד לרוסים. אתה משקר, צר לי לבשר לך. אתה טוען שככל שירעו את התנאים שלך [אוכל יותר גרוע, בשפע, אבל גרוע, יציאות הביתה פעם בחצי שנה, בלי משכורת וכו'] אתה תחשוב שהצבא יותר רציני ואתה תרצה לשרת? זה שקר גס, לפחות עבור רוב מוחלט של האנשים.
אני ממש לא מאמין שבצבא הרוסי אין ג'ובניקים. הרוסים רק יורים? אין להם מודיעין? אין להם אפסנאים?! אין להם טבחים? על מה הצבא שלך עומד חוץ מרובים לפי מה שאתה אומר? אתה זורק נתונים אבל אתה לא מבסס אותם על משהו רציני. זה שיש לך חבר שבא לבסיס פעמיים בשבוע לא אומר שאין ג'ובניקים שקורעים את התחת ועובדים 12-14 שעות ביום רגיל שלהם. יש הרבה בעיות בצבא, זה ברור - אבל מה זה קשור? אתה חושב שמשהו דפוק? תפעל לשנות אותו. בינתיים, כל מה שאתה אומר נשמע לי כמו אוי אוי אוי, אני מסכן, דופקים אותי, אני רוצה לחזור הביתה לאמא!. צר לי, אתה לא נשמע לי כמו בן אדם שיצא מהצבא כי הצבא "לא רציני". אתה נשמע כמו מישהו שמחפש את מי להאשים בזה שאין לו זין לעשות אבט"ש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() לא אני לא אומר שהמודל הרוסי הוא מודל טוב אני אומר שזה שתי קיצוניות וצריך למצוא את האמצע.
אם זה נמשע לך שאני מתבכיין אז ממש לא.ברור שיש אפסנאים וברור שיש ג'ובנקים אבל צריך ג'ובניקים יעילים.קח את הצבא האמריקאי ראית איך הוא פועל? ראית את הצבא האנגלי? אין לך תפקידים כמו שיש בארץ.זה לא קיים שם בכלל. אני לא מדבר איתך על ג'בוניק במודעין שעובד וקורע את התחת או איזה תומך לחימה שמתקן טנקים מהבוקר עד הערב אני מדבר איתך על אלו שלא עושים כלום. ויש מלא כאלה וגם עם עולים לצבא הרבה מאוד כסף אז במקום להחזיק כמות אדירה של אנשים שבקושי עושים משהו אפשר לייעל את זה ולהפנות את התקציב כדי לשפר את המצב של אלו שכן עושים משהו וכן תורמים למערכת. אתה חושב שיש לי בעיה לשרת בצבא? ממש לא.יש לי בעיה לבזבז 3 שנים עם דגש על לבזבז. אני מוכן לשרת בצבא אבל לא בכול מחיר. אתה חושב שיציאות לבית פעם בזה חרא? מה אתה חושב שעדיף לחיות בבסיס סבבה לגמרי עם תנאים טובים ולצאת פעם בחודשיים הביתה או לצאת כול שבוע הביתה ולחיות בשיא החרא? מה נראה לך יותר הגיוני? אתה חושב שחודשיים לא בבית זה קשה? אנשים מטיילים בחול שנה שנתיים בלי לראות חברים. אז ברור שזה לא טיול אבל זה משהו שמתרגלים אילו. אנשים משרתים לך מרחק של 4 שעות נסיעה מהבית ונשבר להם הזין לסוע כול היום באוטובוס. תסתכל על אנשים שנפלו לבסיס טובים ומפותחים עם אפילו לא חושבים על הבית למה? כי טוב להם איפהשהם למרות שהתפקיד שלהם מחורבן והם עובדים 12 שעות ביום. אבל מה בסוף ה12 שעות האלה יש להם קצת פנאי הם יכולים לעשות עם עצמם משהו. זה הכול עניין של יעול ולא ראש בקיר "צריך את כולם בצבא זה גיוס חובה" יש אנשים שפשוט לא צריך אותם בצבא. תפעל לשנות את מה שרע בצבא? תגיד לי משעמם לי? רעיון ליעול כדי להתקבל לקורס מפקדים תעשה מבחן כמו שמתקבלים לתואר שני באונברסיטה. עברת אתה ממשיך לא עברת יאללה ביי.יעשו את זה? לא למה כי אז נוצרת אפליה כלפי מגזרים מסויימים פאקה פאקה פאקה. הצבא לא רוצה ליעל את עצמו.מחפש פתרון? יש מלא טובים מאוד. האם הם יתקבלו? לא כי אז אתה מערער את הצבא והצבא לא מוכן לקבל ערעורים.
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Guest
|
![]() בעיקרון בואו וסתכלו לדעתי איך זה צריך להיות.
מי שיש לו פרופיל קרבי ולא הולך לקרבי אז שיקבל תעודת ארד או כסף כי אם אין לך פרופיל קרבי ואתה לא משקר כמו רוב המתגיסים אז זה עניין אחר אתה פשוט לא יכול ללכת לקרבי גם אם זה החלום שלך מגיל 0 אין לך פרופיל קרבי. אז לדעתי בן אדם שיש לו פרופיל של מנקה שירותים צריך לקבל תעודת זהב כי הוא עשה מה שהוא יכול הוא תרם בנאדם שיש לו פרופיל קרבי והולך לעבוד בשק"מ זה לא נשמע לי הגיוני לדעתי זה פשוט חרא של בנאדם!!! והצבא הרוסי זה סיוט ואף אחד לא באמת רוצה לשרת שם פשוט אם לא אתה תשב בכלא שהוא פי 9 יותר גרוע מהשירות בצבא, קרוב משפחה שלי היה שם בצבא זה פשוט להרוס לעצמך את החיים מה שקורה אתה כל יום מושפל על ידי המפקדים שלך אתה אוכל רק חרא כל ה3 שנים האלה כן שם הצבא זז אבל זה. |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה כל הדברים האלה כולל היוזמה החדשה הזאת בכלל לא מטפלת בבעיה מהשורש, אלא מטפלת בסמפטום (וגם זה בקושי) ככה שזה ממש לא יפתור כלום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() טוב חבל על הדיבורים שלי לבה סיכם אותם בצורה פשוט מעולה, כל מילה בסלע אני מעריץ אותך
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סיכמת הכל בקצרה. יפה!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() Lava - מה עשית בצבא שכל כך רצית לצאת? האם היית בתפקיד כזה מבוזבז? שוב, צבא ארה"ב הוא לא צבא חובה - אנשים שם מקבלים כסף, זה צבא מקצועי ויש להם את הפריבילגיה שהם יכולים להחזיק כזה צבא. למדינת ישראל אין את היכולת. כמו שאמרתי, זה לא שהצבא מושלם ושאין מה לשפר - אבל להשתמט זה לא הפתרון.
Flash - אני לא מבין מה לא ברור. אתה בעצם אומר שכל עוד אתה לא נתפס, אתה נחשב אזרח שומר חוק? אם אתה שודד בנק ולא תופסים אותך אז אתה לא גנב? נו באמת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
חבר פעיל
|
![]() רעיון דפוק לגמרי שמע כמה שאני מכבד את הקרבים הם כלום בלי מודעין או בלי תומכי לחימה אחרים
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|