ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-01-08, 23:17   #61
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

אני נורא אוהב לשמוע אנשים שעוד לא דרכו בבקו"ם חופרים על הצבא
אין לכם מושג וחצי מושג מה הולך בצה"ל ...אני הבן אדם הראשון שיודה שלקרביים מגיע יותר...אבל יש הבדל בין לתמוך בלוחמים יותר (המממ מה עם לחלק מלגות לימודים ? ) ,לבין לייצר בסיס לאפליה חברתית מגעילה ...אם אני ג'ובניק ,וכשאני אשתחרר אני אקבל יחסית של אזרח סוג ב' בגלל שהייתי ג'ובניק ,אז מה הטעם ב3 שנים שעשיתי בצבא ? יכולתי באותה מידה לצאת מהצבא ולרדת מהארץ ...

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-08, 23:24   #62
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eskimo :-)
לפי דעתי אלה שהולכים לטכנולוגי צריכים להיות כמו קרביים כמעט

אבל אתה לא יכול להשוות תתתנאים של גובניק לתנאים של קרבי
יש הרבה קרביים עם תנאים יותר טובים מג'ובניק. לא כל ג'ובניק גר 20 ק"מ מהבסיס וחוזר הבייתה ב3, כמו שלא כל קרבי שוכב כל היום, כל השבוע בתוך הבוץ.

וכמו שאמרתי קודם, אני בעד לתגמל יותר את הקרביים, אבל מה שמציעים פה זה פשוט להפוך את הג'ובניקים ליותר נחותים ובכך זה כאילו אמור להלחם בהשתמטות ולעשות שמח לקרביים.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-08, 23:28   #63
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

הצעה בזיונית. יש פרוייקטים שאם אתה מתקבל אליהם הם עדיפים על קרבי ויקחו אותך אליהם במקום לקרבי לא משנה מה הפרופיל שלך - למשל הקורסים של שחקים. למה שבן אדם שעבר מיונים לתפקיד יוקרתי, בהרבה מקרים עשה קד"צ, קבע וקצונה ובאמת עשה עבודה מורכבת וחשובה כמה שנים יצא עם תעודת ארד? במיוחד כשהצבא העדיף שזה מה שהוא יעשה. בזיון.

מעבר לזה, זה נותן לחיילים ולמשתחררים תחושה של אזרחים סוג א', ב' או ג' וזה בדיוק ההיפך ממה שצריך להיות בצבא - זה אמור להיות כור ההיתוך של החברה הישראלית, לא מסננת.

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-08, 23:30   #64
Di-Bol
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג

עוסק ב:: סטודנט

כמו כל דבר בצבא כזה דבר מטומטם כאילו מישהו שם זין על הצבא באזרחות חחחחחחחח
Di-Bol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-08, 23:31   #65
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
הצעה בזיונית. יש פרוייקטים שאם אתה מתקבל אליהם הם עדיפים על קרבי ויקחו אותך אליהם במקום לקרבי לא משנה מה הפרופיל שלך - למשל הקורסים של שחקים. למה שבן אדם שעבר מיונים לתפקיד יוקרתי, בהרבה מקרים עשה קד"צ, קבע וקצונה ובאמת עשה עבודה מורכבת וחשובה כמה שנים יצא עם תעודת ארד? בזיון.
מעבר לזה, זה נותן לחיילים ולמשתחררים תחושה של אזרחים סוג א', ב' או ג' וזה בדיוק ההיפך ממה שצריך להיות בצבא - זה אמור להיות כור ההיתוך של החברה הישראלית, לא מסננת.
אתה לא חושב שצריך לתת סוג של הטבה לחיילים קרביים?לא מדבר איתך שהם יותר ממישהו אחר.
הטבות בחיים,בלי שזה יפגע בחברה ובאנשים אחרים.
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-08, 23:31   #66
Ido
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלIdo

עוסק ב:: צה"ל
שלח הודעה דרך ICQ אל Ido שלח הודעה דרך AIM אל Ido שלח הודעה דרך MSN אל Ido שלח הודעה דרך Yahoo אל Ido Send a message via Skype™ to Ido

לא עומר אתה טועה אח שלי.. אחרי זה הצבא שם עליך זין שהוא לא נותן לך מלגות לימודים וכל מני..
ישן 01-01-08, 23:37   #67
m0she
מנהל מחלקת התזונה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי taus
אתה לא חושב שצריך לתת סוג של הטבה לחיילים קרביים?לא מדבר איתך שהם יותר ממישהו אחר.
הטבות בחיים,בלי שזה יפגע בחברה ובאנשים אחרים.
הם כבר מקבלים יותר, זה דבר ראשון. דבר שני, בהחלט יכול להיות שאפשר לתגמל אותם יותר ואני לגמרי בעד - אבל לעשות את זה על הגב של מישהו אחר זה לא פתרון.

MosheG@israelbody.org
ישן 01-01-08, 23:38   #68
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
הם כבר מקבלים יותר, זה דבר ראשון. דבר שני, בהחלט יכול להיות שאפשר לתגמל אותם יותר ואני לגמרי בעד - אבל לעשות את זה על הגב של מישהו אחר זה לא פתרון.
הגענו לנקודה משותפת
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-08, 00:23   #69
Flash
חבר פעיל

הסמל האישי שלFlash

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Natanz
במילה אחת: פתטי, בשתי מילים: לעזוב תמדינה
אשכרה לעזוב את המדינה הזאת... אין עתיד פשוט אין.
כל דבר במדינה במקום לטפל במקור לבעיה מטפלים בסמפטום. פשוט איבלת מה שהולך פה וזה כולל הכל- במיוחד חינוך צבא וביטחון.
סירחון גועלי.
Flash מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-08, 00:46   #70
asaf900
חבר פעיל

סוף סוף הגיע הזמן נמאס מהמשתמטים האלה אם אני הולך לקרוע את התחת 3 שנים שגם הם יעשו את זה לדעתי צריך לעשות חוק שמי שלא משרת בצבא יצטרך לעזוב את הארץ....אולי ככה אנשים יתחילו להעריך את המדינה שלהם...
asaf900 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-01-08, 01:34   #71
Flash
חבר פעיל

הסמל האישי שלFlash

ציטוט:
פורסם במקור על ידי asaf900
סוף סוף הגיע הזמן נמאס מהמשתמטים האלה אם אני הולך לקרוע את התחת 3 שנים שגם הם יעשו את זה לדעתי צריך לעשות חוק שמי שלא משרת בצבא יצטרך לעזוב את הארץ....אולי ככה אנשים יתחילו להעריך את המדינה שלהם...
אז בוא נעשה כבר חוק של מי שלא משרת ישלחו אותו לעבודות כפייה במחנות בסיביר מה אתה אומר? או אולי אפילו יוציאו להורג אנשים כאלה זה גם פיתרון אה?
אם לא שמת לב אתה בכל זאת חיי במדינה דמוקרטית וכל מה שאתה אומר פה הם דברים פאשיסטיים שלא היו מביישים את מוסליני או סטאלין. צא מהבועה בנאדם- זה המחיר של מדינה דמוקרטית וחופשית. או שאתה מעדיף שלטון פאשיסטי שמכתיב לכל האזרחים מה לעשות ומי שלא יעשה יישא בתוצאות חמורות. יכול להיות שזה יתאים לך, את זה אני לא יודע...
ישן 02-01-08, 01:37   #72
m0she
מנהל מחלקת התזונה

זאת מדינה דמוקרטית, לא אנרכיסטית. אני לא אומר שצריכים לגרש מפה את כל מי שלא עושה צבא, אבל ברור שהעובדה שזו מדינה דמוקרטית לא פוטרת אף אחד משירות צבאי, להיפך - חלק חשוב בדמוקרטיה הוא שצריכים לשמור על החוק.

MosheG@israelbody.org
ישן 02-01-08, 01:40   #73
Flash
חבר פעיל

הסמל האישי שלFlash

לא דיברתי על לא לשמור על חוק. רוב ה"משתמטים" האלה יצאו בדרך חוקית לגמרי מהצבא. הם לא עברו על שום חוק (שוב למעט אותם בודדים שזה כבר מקרה אחר, שדרך אגב הם כן נושאים בתוצאות של כלא).
אבל מפה ועד לגרש אנשים שלא היו בצבא זה פשוט לא הגיוני ולא ריאלי- רק במדינה פאשיסטית זה כן. זה הכל.
ישן 02-01-08, 02:07   #74
m0she
מנהל מחלקת התזונה

לצאת מהצבא תוך כדי זיוף [של בעיה פיזית או מנטלית] זה לא חוקי. זה נכון שהאנשים האלה "מושמטים" ושהצבא הוא זה שמשחרר אותם - אבל הם לא היו אמורים להשתחרר בעקרון. זה שלא תפסו אותך, לא אומר שאתה לא עברת על החוק.

MosheG@israelbody.org
ישן 02-01-08, 02:16   #75
Flash
חבר פעיל

הסמל האישי שלFlash

לך תדע מי כן ומי לא היה אמור להשתחרר? מי קובע אם לבנאדם מסויים יש באמת קשיי הסתגלות או אין לו? אתה אומר שרק אם יש לך בעיה פיזית מוכחת או מחלת נפש מוגדרת אז אתה צריך לצאת? זה הרי מטופש. צבא זו מסגרת קשה והיא לא מתאימה למרבית האנשים גם אם הם לא חולים במחלת נפש- היא פשוט לא מתאימה מבחינת אישיות. מפה ועד לעבור על החוק יש דרך ארוכה. בנאדם שקשה לו נפשית בצבא, והוא לא בהכרח חולה נפש, ולכן הוציאו אותו, גם עבר על החוק?
וזה גם לא משנה את העובדה שהם השתחררו כחוק- זה כבר לא משנה אם לצבא יש בעיה או אין בעיה להבחין בין מזייפים בעיות לבין כאלה שיש להם באמת בעיות.
ישן 02-01-08, 02:35   #76
asaf900
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Flash
אז בוא נעשה כבר חוק של מי שלא משרת ישלחו אותו לעבודות כפייה במחנות בסיביר מה אתה אומר? או אולי אפילו יוציאו להורג אנשים כאלה זה גם פיתרון אה?
אם לא שמת לב אתה בכל זאת חיי במדינה דמוקרטית וכל מה שאתה אומר פה הם דברים פאשיסטיים שלא היו מביישים את מוסליני או סטאלין. צא מהבועה בנאדם- זה המחיר של מדינה דמוקרטית וחופשית. או שאתה מעדיף שלטון פאשיסטי שמכתיב לכל האזרחים מה לעשות ומי שלא יעשה יישא בתוצאות חמורות. יכול להיות שזה יתאים לך, את זה אני לא יודע...
אתה גם חי במדינה יהודית וציונית ובתור יהודי אתה צריך לקום ולהגן על המולדת שלך כמו כולם מילא אם הבנאדם לא יכול לללכת ליחידות קרביות שילך למשהו שהוא מסוגל לעשות אבל לא יסע לי להוואי להשתזף בחוף הים בזמן שאני קורע את התחת שלי למען המדינה שלי..
ישן 02-01-08, 02:37   #77
m0she
מנהל מחלקת התזונה

הסעיף של בעיות הסתגלות עונה על העניין של מי מסוגל או לא מבחינת מסגרת. יש הרבה אנשים שלא עושים צבא כי לא בראש שלהם, לא כי זה קשה להם. אני מבין את זה שיש אנשים שפשוט לא מסוגלים להתמודד עם מסגרת צבאית ואני חושב שהם גם לא צריכים להרוס את הבריאות הנפשית שלהם בנסיון לעשות שירות מלא כמו כולם, אבל לא כל מי שמשתחרר הוא כזה. לשאלתך "מי קובע" - יש לצבא פסיכיאטרים, פסיכולוגים ועובדים סוציאלים [אנשי מקצוע הידועים בתור קב"ן] ועל סמך הכשרה מקצועית ואמות מידה קליניות כאלה ואחרות הם יכולים להחליט מי יכול להשתחרר ומי לא - כשם שבאזרחות הם מטפלים באנשים עם בעיות דומות.

בנוגע ל"השתחררו כחוק". אם אתה מזייף מסמכים לרשות המיסים וכתוצאה מכך אתה נדרש לשלם הרבה פחות - האם לא עברת על החוק? ודאי שעברת על החוק. פשוט לא נתפסת. יחי ההבדל הקטן.

MosheG@israelbody.org
ישן 02-01-08, 02:51   #78
Flash
חבר פעיל

הסמל האישי שלFlash

נכון זייפת מסמכים. אבל פה זה לא בדיוק כמו לזייף מסמכים. פה אתה עובר כמה בדיקות שמחליטות כחוק שאתה לא כשיר לשירות צבאי. זה שהקב"נים והפסיכיאטרים בצבא משחררים אנשים ש"זייפו" זאת כבר בעיה אחרת, אבל הם בכל זאת השתחררו כחוק ולא ניתן להרשיע אף אחד מהם, כי אפילו הפסיכיאטר בצבא השתכנע שהם לא מתאימים למסגרת.
בגלל זה אני אומר שאי אפשר לקטלג כל מי שיצא מהצבא כ"משתמט" כי כל עיניין לגופו וזה לעשות הכללה. ובגלל זה גם אי אפשר לאשר חוקים שתופסים לגבי כל האנשים שיצאו מהצבא עם בעיות לכאורה כי לא ניתן להוכיח אחרת.
ובטח ובטח שלא להמציא חוקים של מאסר, או גירוש מהארץ או דברים פשיסטיים אחרים כי זה פשוט לא רק מוגזם, אלא גם חסר טעם מכיוון שאי אפשר באמת להוכיח מי היה יכול להשאר ומי לא היה יכול להשאר בצבא.
ישן 02-01-08, 02:56   #79
Flash
חבר פעיל

הסמל האישי שלFlash

ציטוט:
פורסם במקור על ידי asaf900
אתה גם חי במדינה יהודית וציונית ובתור יהודי אתה צריך לקום ולהגן על המולדת שלך כמו כולם מילא אם הבנאדם לא יכול לללכת ליחידות קרביות שילך למשהו שהוא מסוגל לעשות אבל לא יסע לי להוואי להשתזף בחוף הים בזמן שאני קורע את התחת שלי למען המדינה שלי..
אז אתה מרגיש "פראייר" לידו זה העיניין?
ישן 02-01-08, 03:08   #80
asaf900
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Flash
אז אתה מרגיש "פראייר" לידו זה העיניין?
זה לא עניין של פראייר זה עניין שכול אחד יתרום את חלקו אם אתה חושב שזה בסדר שאנשים אחרים ילכו ויסכנו את החיים שלהם בזמן שאתה תישב לך בבית עם כוס קפה ביד אז לא מגיע לך להיות במדינה הזאת זה הכול...
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא