|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
תביא עוד ג'ובים כאלה של מקצוע שאתה יוצא איתו.. יש משהו כזה בחיל הים? על איזה סטיל או דבור?
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() יש נהג בחיל הים וזה חרא, בכלל חיל הים הכל על הפנים, יש לי חבר בסטיל ועוד שניים בדבורים, לא כולם מרוצים (לא מאוכזבים), קיצר כל אחד ודעתו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
|
![]() ציטוט:
אבל נשמע סבבה... בעצם, מה אני יכול לקבל מזה לעתיד?
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מחלת ים ..
המלצה שלי אם אתה רציני .. לך תעשה קורס טבחות זריז .. תבוא להם עם דיפלומה ותעודה ביד ישימו אותך ראשון בתור .. ואולי אתה תהיה בר המזל שיכין לי תביצים קשות אחרי שאני יחזור ממבצע בדמשק ![]()
![]() |
#25 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשביל להיות טבח תצטרך פרופיל 64\45 דבר ראשון קומבינות יתקבלו בברכה קצת בלאגן בלשכת גיוס ודברים כאלה תשלח להם הרבה פקסים בבקשה להיות טבח עם כל מיני תירוצים והמצאות למה אתה רוצה את זה זה פחות או יותר... ואם אתה רוצה קדצ טכני כלשהו תגיד שאתה ממש לא רוצה קרבי ומפחד ולא יכול להיות רחוק מהבית או מחוץ לבית הרבה זמן כל מיני חירטוטים כאלה וגם אם יש לך פרופיל 97 תקבל זימון למיונים לקדצ זה מה שאני עשיתי ושבוע הבא אני מתחיל קדצ טכני לחייל האויר.
![]() |
![]() |
#27 | ||
|
![]() ציטוט:
פקסים אני לא מצליח לשלוח להם...זה מראה לי כל הזמן שזה תפוס והבלאגן בלשכה נשמע טוב..(: נראה לי קד''צ יבוא לי טוב...(:
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח איפה אתה חי ?
לא נראה לי אתה אזרח ישראלי , אתה לא יודע מזה קומבינות ? מה הקשר בין קומבינות לתעודות ? קומבינות זה קשרים , וקשרים זה מתכון מובטח לקבלת התפקיד הנחשף
![]() |
#29 | ||
|
![]() ציטוט:
איזה קומבינות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... "אחי, קח ת'כסף הזה תסדר אותי לחיל הסירים והמזלגות"...XD
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() נו מה אתה רציני??!!! חחח
קשריםםם אחיי אם יש לך משפחה בצבא אנשים בכירים שיכולים לסדר אותך זה הכוונה!!
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 | |||
|
![]() ציטוט:
אבל איפה... המשפחה שלי מורכבת מג'ובניקים ומשתמטים...חחח.... אבא שלי בכלל היה בנערי רפול... ציטוט:
יש נושאים שצוחקים עליהם סבבה אבל מה הקשר בין ריאיון אישי ובניית העתיד שלי לבין הומור על זה שאני כוסית ושהמשפחה שלי הם נמלים?
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי על תעשה את זה באמת אני אומר לך.
תבחר משהו שקצת מפעילים את הראש בטבחות אתה תוך חודשיים משתגע ורואה איזה טעות עשיתה.
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() באמצע הראיון האישי תוציא קופסת עם נמלים ותגיד למראיין :אלה החברים שלי חחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, אם אתה חושב שלהיות טבח מסתכם בארוחות שחיתות מצפה לך כאפה מצלצלת בצבא.
מה זה כולם שפוטים שלך? מה זה נראה לך טבח במועדון הדאנג'ן? טבח זה אומר שאתה מכין לפחות 3 פעמים ביום ארוחות בסדר גודל של כמה מאות מנות אם לא יותר (תלוי בבסיס) כולל הכנת המצרכים (קציצת ירקות, קילוף ועוד...). ואם ארוחות בוקר אוכלים ב-7, אתה צריך לקום ב-4 בשביל להכין הכל. וברוב המקומות שנתקלתי בהם הטבחים גם אחראים על נקיון המטבח והכלים משמע אתה גם רוחץ כלים אח"כ (נכון יש תורנויות מטבח אבל הטבחים בדר"כ גם משתתפים בניקוי). בקיצור, תהנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() שומר החומות אני נוטה להסכים איתך שטבח זה לא בהכרח קייטנה, אבל יש גם הרבה בסיסים מנגד שהשירות של הטבחים כן קייטנה.
לדוגמה אני שירתתי במפקדת פיקוד דרום, הטבחים אצלנו היו עושים שוק, מי שבאת היה עובד במטבח זה קונדיטורים ואנשי קבע במקצוע טבח (למשל עם תעודת הכשרה מטדמור או משהו בסגנון). הטבחים הסדירים לא היו אפילו מנקים/שותפים את המטבח ולא את הסירים, בנות שהיו באותו יום בתורנות מטבח היו אמונות על זה. בקיצור הטבחים היו רק מגישים את האוכל ועוד קצת מטלות ממש בקטנה, אני הייתי חבר של כל הטבחים בבסיס וואלה היה להם 3 שנים של פיקניק אחד גדול.
![]() |
#37 | |||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
קצת הגזמתי אבל עזוב אותך מזה, איך אני מגיע למטבח אחי עם פרופיל 97... איזה באסה..S:
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
טבח בצבא זה אומר שנותנים לכל אחד סיר עצום לערבב עם חרא בפנים, ופעם ביום לחתוך ירקות, ממש ניסיון ומקצוע, ממטבחי צה"ל ישר למסעדת גורמה בפריז. כעיקרון זה חרא דבר, אבל אם אתה רוצה, מבחינת הצבא אני לא חושב שתיהיה לך בעיה, לרוב אנשים לא רוצים, תוריד פרופיל ותגיד שאתה אוהב לבשל ושזה מה שאתה רוצה לעשות..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
|
![]() ציטוט:
לא שמעת על זה שהחיילים הולכים לצבא רזים ויוצאים שמנים? חחחחח... ארוחות גורמה מכינים שמה! קודם כל אתה עושה קורס טבחות ושולחים אותך לאיזו הכשרה... מה אתה מבלבל ת'מוח... מה זה נראה לך סרט מצויר? איך אני אוריד פרופיל?
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|