|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נו איך האימונים מיתדמים אח שלי ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
איך אצלך?
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא הבנתי מה אתם רוצים מבוזגלו? השחקן נראה לי הכי טוב בליגה כרגע (בהתקפה) בכושר מעולה כל משחק של סכנין אני רואה בגללו נתן הופעה בת :):):):) מול ת"א ובנבחרת ובשאר המשחקים שלו... שחקן מעולה בכושר מעולה ולחשוב שהוא פאקינג בגיל שלי... עוד שנתיים אם הוא ישתפר הוא יהיה אחד הגדולים... פרגנו לו מה קרה? וחוץ מזה שבאו להראות איך השער היה דומה בשתי המקרים...
אח הצרות עין של הישראלים... :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יאללה די כבר לתרץ כל דבר בקטע הזה עושים מבוזגלו משהו שהוא לא הוא לא הכי טוב בהתקפה בארץ! והוא ביכלל קישור התקפי יש יותר טובים ממנו סתם עושים רעש משחקן שמלכלך על מי שנותן לו משכורת לא נותן כבוד ועוד משחק אני לא רוצה לנבל את הפה אבל אתם יודעים מה אני חושב על אלה שהוא משחק אצלהם בושה גועל נפש אני רק רואה אותו בא לי להקיא הוא שחקן טוב ותו לא זה שהתיקשורת בארץ מנפחת כל דבר כמו אם קצב אונס בלאגנים תלונות מעשים מגונים וכו ובסוף זה ניגמר במעשה מגונה של נשיקה או כמו אם רמון חאלס כבר להמציא פה רונאלדו שלא קיים השחקן שהכי פוטנציל בליגה למרות שהוא בינתיים לא מראה את זה כמו שהוא הראה בארופה זה רפאלוב ואני אומר את זה אפילו שאני אוהד ביתר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() כן כבר ראיתי את זה חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
מזכיר לי את מייקל לואיס שיש פה כמה שכואב להם בוואבוס לפרגן לו... תתבגרו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שיפרגנו לא אכפת לי זה שמגזימים זה כןאכפת לי לאחד הטובים בארץ זה בסדר לא רואה שמישהו ניפח יותר מדי בכתבה משווים אותו לליאו מסי אתה מפגר ? אני הכנסתי את קצב בשביל השוואה די כבר להיות טמבל תיתבגרו תיתבגרו מצחיק אותי שילדונים כמוך חושבים שאם יגידו את זה מספיק פעמים בלילה זה יעשה אותם בוגרים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
מה הקשר קצב? אייזה השוואה? מה אתה רוצה להגיד שהתקשורת מנפחת? אמרתי שלא? על הזין שלי הניפוח של התקשורת מה אכפת לי? אני מדבר על המקרה הזה... איפה אתה רואה ניפוח שאתה מזיין בשכל כל כך הרבה? כולה השוו את המהלך של בוזגלו לשל מסי מה אתה מתבכיין כמו ילדה קטנה שהופכים את בוזגלו למה שהוא לא? אף אחד לא הפך אותו למסי... אז חלאס לחפש כל הזמן איפה אפשר לא לפרגן לאנשים... וואלה הלוואי שיום יבוא ותעשה משו שראוי לפירגון ויבוא אליך צוציק ממורמר ויגיד שלא מגיע לך... אין לי כוח לשמוע אותך מזיין בשכל עוד הודעה ולחזור ולהגיד את מה שכבר כתבתי פה אז פשוט תקרא את זה עוד פעם עד שתבין... אתה מתיימר להיות בוגר אבל מדבר כמו ילד.. בא אליך מדבר כמו בנאדם ואתה מלכלך ת'פה... סלאמת יחביבי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב אתה תינוק אתה אני לא מתיימר להיות בוגר אני פשוט בוגר זה שאתה חושב את עצמך ומדבר כיאלו אתה בכנס של ממשלת כלומרט זה בעיה שלך אני מדבר בצורה שלי בלי הרבה גינונים וכו לא מתאים לך על הזיין שלי די כבר להיות תינוק כיאלו שאתה לא שומע מילים כאלה ברחוב עלק הפסקתה להישתמש בכיתה ג זה כבר הפך אותך לשקרן אני כולה ניהלתי איתך דיון שאתה הפחתה לדיון אישי כי אתה לא מסוגל להיתמודד אם צורת דיבור כזאתי או אחרת אני אפילו לא יגיב לך על הקטע אם בוזגלו כי אתה לא מוכן להקשיב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
מה הקשר אולמרט ירמאד!! עזוב... אין לי זין להתווכח איתך אם אפשר לקרוא להודעות של וויכוח... כבר אמרתי סלאמת!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני סתם מכניס את זה לנוסח השוואה תפסיק להיכנס לכל מילה שלי ולפרש אותה בדרך שונה שמיתאימה לך אין לך זיין כי אתה יודע שאתה טועה וקשה לך להודות בטעות שלך טעיתי שניסתי לדבר איתך אתה תינוק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
בקיצור בפעם האחרונה אח שלהם.. סלאמת!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באבחון שעשיתי לדיסלקציה שלי כתבו במכתב אז ששלחו לבצפר שיש לי אינטלגנציה גבוהה מאוד מעל המומצע אז ככה בזה אתה לא יכול לרדת עלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|