|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שימו לב לזה(רק תשימו טיטול למה אתם הולכים להשתין) : http://sport5.co.il/HTML/Articles/Article.64.28996.html
החחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חח איך ידעתי שזה יהיה זה. באמת בדיחה ההשוואה הזו..
מאור בוזגלו שחקן טוב והכל. אבל להשוות אותו לשחק הטוב בעולם? קצת מגוחך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז פירגנו לו קצת מה קרה? באמת כל הכבוד לו שחקן מעולה ומראה תמיד יכולת טובה.
אבל מה לעשות אדם לאדם זאב, מעדיפים לזלזל מאשר לפרגן.
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אין התקשורת הזאת כזאת מטומטמת הם אוהבים להפליץ שטויות
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לא משווים אותו למסי, פשוט עסו גימיק קטן והבנאדם שעלה על הרעיון הוא גאון, מה לא מובן..?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש שחקן יותר טוב ממסי? מבחינתי הוא מספר 1 כרגע (ואני לא ממש מחבב אותו או את ברצלונה, אבל הוא פשוט אדיר. אפילו יותר מקאקא).
אני די בטוח שמאור בוזגלו בעצמו לא היה אוהב את ההשוואה הזו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מצב סתם בשביל ההשוואה,מסי עושה את זה לפחות 4 פעמים במשחק,נגד הגנות ברזל,ושחקנים בארץ עושים את זה פעם בעונה,והופכים אותם לכוכבים,בגלל זה השתן עולה להם לראש והם לא מגיעים לכלום. (אין לי כלום נגד בוזגלו,אני חושב שהוא יגיע לקבוצה בינונית באירופה מתישהו,אבל נימאס כבר מהתקשורת ומהמדינה הזאת אז סתם קיבלתי עצבים)
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זאת לא השוואה ממש.
סה"כ הראו עד כמה הגול של מאור חופף לגול של מסי.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וקצת פירגון לא יזיק לפעמים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי אחי אני מפרגן אבל תלוי למי,ליגה ישראלית זה לא אינדקציה לכלום,בתור אחד ששיחק כדורגל מקצועני אחי,אני אומר לך בבירור שכרגע הוא לא משהו יוצא דופן,זה שיושב איזה כתב שלא יודע מה זה כדור ומחליט מי שחקן ומי לא שחקן זה כבר בעיה אחרת,בקיצור כרגע הוא שחקן טוב מיני רבים שיש לנו,שהוא יהיה באירופה ויעשה שם שמות,אז אני יפרגן כמו שאני מפרגן לרביבו/ברקו/בניון/רוזנטל וכו'.
ואם לדבר על שחקן שיש לו פוטנציאל ענק זה ליאור רפאלוב,פשוט אומן. ובקשר לזה שהוא היה בליון,אז זה לא ממש הישג כי זאת אקדמית כדורגלשלא הכי קשה בעולם להיתקבל אליה,כמו של אייאקס,ברצלונה וכו',אבל מי שמצליח לעלות משם לבוגרים,זה אומר שהוא באמת תותח,מממ בוז'אן קרקיץ בברצלונה..
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אולי לא מסי, אבל באמת כישרון גדול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בוזגלו יהיה אחד השחקנים הטובים באירופה חכו ותראו!
קאקה לקח את כדור הזהב העיף את רונלדו ומסי
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והמסטאר של אומנות הבאיטות החופשיות האחד והיחיד, דיויד בקהם!!
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה הבעיה בליגה שחקן צעיר שמשחק בקבוצה קטנה נותן כמה גולים והוא כבר השחקן הכי טוב בעולם , תנו לו כמה שנים לראות איך הוא ימשיך כשחקן בקבוצה קטנה אחר כך בקבוצה גדולה(בארץ) ובסוף באירופה ואז יהיה מה לתת השוואה (בעוד 3-4 שנים) גם בכדורסל זה ככה שחקן צעיר משחק לא רע בקבוצה קטנה וכבר הופכים אותו לשחקן הכי טוב בליגה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה סבבה כישרון והכל .. אבל הגיזמווו !!.. חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() בקאהם היה שחקן ממוצע + עד גיל 23
נכון יש לו הגבעות ובעיטות טובות אבל הוא 0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
ומסי מס 1? פחחחחחח תעשו טובה.
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה בושה ופאדיחות למאור בוזאגלו הוא בטח גמור עכשיו מרוב בושה אלוהים ישמור ... לא ראוי לרשום את השם שלו אפילו ליד השם של לאו מסי... :):):):) משווים את לאו מסי למאור בוזאגלו נו מפרפר את ההגנה של מכבי ת''א איזה כוכב :):):):) לאו מסי בסך הכל בן 20 וכבר היה מועמד לכדול הזהב אבל קאקא זכה ברגע האחרון והוא מקום שלישי מישהו קולט את זה בכלל?
קחו קצת מאוד ממה שיש לילד לתת http://youtube.com/watch?v=Zrao0ROwpAM&feature=related http://youtube.com/watch?v=EHJOmrqeSyA&feature=related חחחחח השדר הערבי הורג אותי אני חייב לשים http://youtube.com/watch?v=R_JZ9FXALlI&feature=related וזה הכי מרגש זה לא ילד שקיבל כפית זהב בפה שנולד http://youtube.com/watch?v=LYmghqczklU&feature=related יאללללללה תעלו סרטונים של בוזאגלו נשווה בניהם (חחחחחחחחחחחחחחחח ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקהם היה שחקן שיכל להפוך משחקים שלמים בין אם זה בעיתות חופשיות בין אם זה קרונות בין אם זה הרמות מי 4\3 מיגרש בין אם זה מסירות רוחב לפני זמנו של קאקה והדבר הכי חשוב שהיה לבקאהם במנצסטר זה היכולת מנהיגות!!!! זה מה שהופך שחקן גדול לשחקן ענק!!!! לא משנה מה תגידו באקהם היה שחקן ענק והיה מנהיג גדול יש הרבה שחקנים גדולים שפשוט לא עשו תמעבר מי שחקן גדול לענק פשוט כי לא היו מנהיגים אבל עדיין היו שחקנים גדולים ולא חסר כאלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מאור בוזגלו שחקן טוב אבל להשוות למסי ?
לפי דעתי אמן ויפול ברק על הראש של בוזלגלו החתיכת אפס הזה אבל בוא לא ניכנס לפסים אישיים בוזגלו יש לו כישרון אבל הוא חתיכת מלוכלכךלא מזן הוא לא הפסיק לכלכך על מכבי חיפה ועליעקוב שחר שכח מי משלם לו תמשכורת ? אני בימקום יעקוב שחר לא אכפת לי כמה השחקן הזה מוכשר ברוך השם יש לי ת2 מיליארד שקל בבנק רק על הקטע שמעז לכלכך עלי וליפגוע בשם שלי ובכבוד שלי הייתי אומר לרוני לוי להחזיר אותו וליבש אותו עס סוף החוזה שלו על הספסל חתיכת אוכל חינם הבזוגלו הזה ואני לא רוצה להגיד מה עושה בקבוצה המקוללת שהוא שם |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|