![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש פה משהו שמתאמן בבית ???????
כי אני מת להתחיל להתאמן ולפתח גוף אבל הבעיה שאין לי מרץ להתמאן בבית פעם שי חשק פעם אין איך עכשיו להתגבר שיהיה לך חשק משהו יודע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בבית. מה הקשר לחשק?
אם אין לך חשק, אל תתאמן, אבל קח בחשבון שגם לא תשיג מזה תוצאות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יכול לתת לך כמה טיפים שיעשו לך חשק: -לראות סרטונים ביוטיוב על מפתחי גוף -לשמוע מוזיקה שגורמת לך להתחרפן (במובן החיובי) -להסתכל על תמונות שלך שאתה שונא ולהגיד איכס לא רוצה להישאר ככה. בהצלחה,
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מוזקיה גורם לחשק מה עוד יוכל לגרום אבל מוזיקה לא תמיד גרום למספיק חשקק אבל גורם מכון כושר דוגמא גורם לחשק שאפשר להתאמן בלי סוף איך אפשר עוד לגרוםם? חייב להיות איזה דברים פסיכולגים הכול פסכולגי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה תלוי באופי שלך ...
אם אתה מוכן להשקיע אתה תשקיע אם לא חבל על הזמן אני התאמנתי שנה בבית וגם כשלא היה לי חשק .. זה עניין של רצינות ! שים לעצמך מטרה של מישהו כמו למשל Sixpack שזה אחלה מטרה , ולך עליה גם אם לא תגיעה לגוף כמו שלו לפחות לחצי מזה זה גם משהו מאימוני בית לא תגיע למצב כזה
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה מאימוני בית אי אפשר להשיג תוצאות לדעתך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בבית אין מיכשור מתקדם שמאפשר לך גיוון באימון כמו שיש בחדר כושר.
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אמרתי שאפשר ועוד איך ,אבל ברגע מסויים מרגישים שאין לאן להתקדם ולכן נרשמתי למכון ואני רואה את השינוי .. עליה נקיה של 2 קילו בחודש ,בקיצור בבית אי אפשר להגיעה לתוצאות רציניות אפשר לפתח גוף עד גבול מסויים
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אפשר לקבל אפילו תוצאות יותר טובות בבית, הכל בסופו של דבר מסתכם בציוד שיש לך, בתזונה שלך ובמנוחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא מדבר על אלה שיש להם מיני מכון בבית ... אלה על אלה עם הדאמבלים שלא תבינו אותי לא נכון
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() zoond אני ממש לא מבין אותך, גם מזוג דאמבלים ופלאטות אפשר לגדול למימדים עצומים.
dumbell bench press dumbell squats dumbell bent over row dumbbell military ולקמבן איזה דדליפט |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|