|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כוס אמק המדריכים הדביליים האלה שלא מבינים מהחיים שלהם.
אני ואמא שלי מנויים באותו חדר כושר, במקרה הלכנו ביחד. בעודי עושה סקואטים המדריך מזיין לאמא שלי תשכל שזה פוגע בגב ויהרוס לי תגדילה. בנוסף כמה חברות של אמא שלי גם ראו אותי עושה סקוואטים וישר אומרות לה: "אוי הוא נורא הורס תגב". עכשיו אמא שלי רוצה שנלך לרופא ספורט כדי שהוא יגיד אם זה בסדר ואם זה לא היא תבטל לי תמנוי לחדר כושר(!). מה לעשות? ללכת לרופא הזה? אני יכול ליפול על איזה דביל אחד? כדי לי לתת לה לדבר עם גיל? נמאס כבר מהיהירות של אנשים שחושבים שהם מבינים גדולים בדברים שאין להם מושג. ![]()
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מבין ומזדהה איתך לגמרי
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() אבל אם הן יראו אותך יושב מול הטלוויזיה עם שק תפוצ'יפס זה בסדר...
![]() |
#4 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ותן לה לדבר עם גיל....לפחות אתה יודע שהוא יהיה בצד שלך חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אם בימים שהייתי מתאמן היו אומרים לי את זה, הייתי תולה את עצמי במקלחת עם חוט דיג |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() טוב חברה זה כנראה רציני וזה, רבתי עם ההורים שלי והיה בלאגנים.
קיצר אמרתי לה שאני מוכן להתערב איתה על כסף כול אחד יביא את ההוכחות שלו והיא לא רצתה. היא אמרה שנלך למומחה שיגיד לי אם זה טוב או לא. אם נלך לרופא ספורט ממוצע מה תיהיה הדיעה שלו על סקוואטים?
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() בונא אני פשוט לא מבין את התעשייה היום... איך הגענו למצב שמדריכים מבינים הרבה פחות מאנשים שאין להם שום תארים ומתעסקים בתחום רק שנה - שנתיים?! ולמה לעזאזל הם מנסים לעשות דווקא למתאמנים רציניים? רציני, מישהו שם לב שדווקא לרציניים הם תמיד נטפלים?
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() יכול להיות שיגיד שלא פוגע ויכול להיות שכן.
כמו שמדריך שלמד אומר שזה פוגע, כך גם רופא שלמד יכול להגיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
זה מה שבערך הם אומרים
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אני חושב שזה מקנאה שמישהו עושה משהו שהם לא יודעים.
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() הדרך הכי טובה היא פשוט להסביר להם עד שהם יבינו שזה כן בסדר
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אנלא מבין מה גיל יעזור..אמא שלך לא יודעת מי זה גיל וגם אם תגיד לה שהוא מאמן ותזונאי וכל התארים שלו זה לא ממש ישנה לה ויגיד לה משהו..
תגיד לה טוב אני יפסיק לעשות ותעשה.. אל תלך איתה יותר הרופא בטוח יגיד שזה פוגע..אפילו ב Starting Strengh אמרו שהרופאים אומרים שסקווט מסוכן אבל סקווט הוא הכי בטוח מכל תרגילי רגליים חופשיים..כי הוא רופא ולא מתאמן רציני/מאמן רציני... אז אין לך ממש הרבה ברירות אתה היחיד שעושה אצלך במכון סקווט נכון..על המקבילים? אז דבר עם המאמן שלך שיגיד לאמא שלך שזה לא פוגע אצלנו המאמן אמר לי תודה שהבאתי לו תרעיון להשתמש במקבילים כמעמד למוט בשביל לעשות סקווט.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() תגיד שסקוואט זה פעולה טבעית, שאמורה לקרות כל יום, זאת הדרך הבריאה להתכופף
פשוט מאוד אתה מוסיף התנגדות תשאל גם את ה"מומחה" הזה אם הוא מכיר את יאיר להב ומה הדעות שלו על סקוואט |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
אמרתי לה שיש לי סימוכין מStarting Strengh קראתי את כולו איזה פעמיים. ואני לא ממש בקשר טוב עם המדריך רבתי איתו כמה פעמיים והוא לא מת עליי.
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
עברתי לאיגרוף תאילנדי האמת אני בכושר אני מרגיש טוב..זריז..ועדיין נשארה עליי יחסית מסה. אני מתאמן פעמים שלוש בשבוע כדי לשמור כוח וקצת מסה..וזהו אבל עדיין יש לי הערכה גדולה לכל אלה שממשיכים ומתקדמים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() יש רק מדריך אחד..?
גם אם כן עדיין דבר איתו..אתה צריך אותו עכשיו אז תתחנף קצת לא נורא וגם תראה לה/לו/לאדע למי שבכל מקום עושים סקווט שזה התרגיל הכי נפוץ בחדרי כושר בעולם ובארץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תלך לחדר כושר כשאמא שלך לא הולכת... ותגיד למדריך שלא יתערב, ואם הוא מתערב אז אתה תלך למנהל של המכון ותסביר לו למה הוא הפסיד לקוח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ומזה החרא הזה אוף גם כן נימאס לי כבר הרמה של הידע של מדריכים בארץ מסריחה ואנשים מזיינים במוח כאלו שטויות תמשיך לעשות סקוואט אחי תיתקדם ותוכיח לאמא שלך שזה כן טוב ולהקשיב למדריך הומו שבטח שחיף מסריח לא טוב! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|