|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אם אני בן 15 ואני מרים משקולות זה יכול לדפוק לי ת'גדילה או משהו כזה?
תודה לעוזרים.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועל סמך מה אתה אומר את זה? גם תרגילים בעמידה שמבוצעים כמו שצריך הם בסדר גמור ולעיתים אף מומלצים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() לא עוצר כלום חביבי.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא יפגע לך בכלום.
http://www.israelbody.com/showthread...FA%E5%F8%E2%ED |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() רופא משפחה... מי אני שאני אתווכח עם ד"ר...מה שכן אני אלך להתייעץ עם רופא נוסף... (אני בן 18 מטר ושבעים... באסה...)
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אימונים לא פוגעים לצמיחה..
תלכו ותשאלו כמה מנבחרת הג'ודו הצעירה של ישראל ותראו (הם נכנסים לחדר הכושר בגיל די מוקדם ולחלקם לא חסר שום דבר בגובה והם בד"כ נראים די שריריים כבר בגיל 12) הסיכון היחיד באימון בגיל מוקדם הוא אימון פזיז ולא נכון שעלול לגרום לפציעות אבל זה יכול לקרות בכל גיל אם לא שומרים על זהירות ולא מקפידים על כללים ברורים. ו.. V.g. אם אתה בן 18 כנראה שאין לך הרבה סיכוי לצמוח עוד לגובה. חבל לבזבז את הזמן בלרוץ לרופאים. אבל אם זה כל כך מטריד אותך אתה יכול ללכת לעשות מיפוי עצמות (תבקש הפניה מרופא המשפחה) ולפי זה ניתן לקבוע האם הגיל הביולוגי שלך וגיל העצמות שלך תואמים ולהחליט האם עוד תצמח וכמה בערך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תגיד לי מי זה החרטטן הזה? זה מזכיר לי את המקרה שרציתי לחדש אישור רפואי למכון והרופא האידיוט הזה אמר לי "אני נותן לך אישור אבל אני רושם ללא משקולות כי זה פוגע בגדילה" למרות שיש כבר 2 וחצי מיליון מחקרים שמוכחים אחרת, הוא מתווכח תשאל את דר ברק ירוחם תראה איזה תשובה הוא יגיד לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי חבר שהיה בנבחרת הג'ודו הישראלית
הכניסו אותם בערך בגיל 12 למכון אולי אפילו לפני ואני זוכר שהוא סיפר לי עוד בגיל 13 בערך על האימונים שלהם ואלה היו אימונים רציניים לחלוטין. משקולות חופשיות בעיקר, פחות מכשירים. סקוואטים דד-ליפטים, חתירות, לחיצות. הבנאדם תמיד היה בכושר קרבי ונראה שרירי כבר בגיל 13. הצמיחה שלו לגובה ממש לא נפגעה. הוא בסביבות 180. הדבר היחיד שבעייתי אצלו זה הסחוסים בברכיים. אבל זה לחלוטין נובע מפציעות כתוצאה מהג'ודו, קרבות, מכות ולא מהאימונים בחדר הכושר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקווה שאתם צודקים... אני הוצאתי בגלל זה את הסקווטים מהתוכנית....
והוא אמר לי שמיפוי עצמות תקף עד לגיל מסויים וזה לא יגיד שום דבר על גיל העצמות שלי ועל הסיכוי שלי לגבוהה... גררר הייתי צריך להזריק הורמון גדילה בגיל צעיר היה פותר לי את הבעיה =\ אני מכיר כמה ילדים שעשו את זה...
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() לקיחת הורמון גדילה בגיל צעיר לא יעזור להיות יותר גבוה.
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, לא.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ליפני שנתיים בערך הלכתי לרופאת משפחה שלי והיא אמרה שעם אני אמשיך להתאמן בחדר כושר אני לא אגבה, ואני יכול להתאמן רק עם משקלים ממש נמוכים (היא אמרה לי לקנות 2 משקולות יד של קילו) הייתי אז 1.65, המשכתי להתאמן כמו שאני אוהב, ולא, זה לא עם קילו בכול צד, והיום אני 1.78.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() מי שבחדר כושר ונמוך מאשים את החדר כושר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() יש את הצד השני של הספקטרום, אלו שהולכים לחדר כושר דווקא בגלל שהם נמוכים. (פאוורליפטרים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |