![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההבדל בין דדליפט שהמשקל מונח על הרצפה בין כל חזרה או לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמו ההבדל בכל תרגיל בין תנועה מלאה לתנועה חלקית... אם אתה רוצה שאני ידייק לך פה במעורבות של איזה שריר תכתוב איזה סוג דדליפט (רומני, קלאסי...)
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() דדליפט= משקל מת.
זאת אומרת שאתה מרים כול פעם את המשקל מחדש כשהוא על הרצפה. לא חושב ששיש דדליפט שהוא לא נוגע.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עוד פעם הדיון על דדליפטים וכל החרטא מסביב?
ברומני הוא לא נוגע ברצפה וגם לא בסטיף, הוא לחייב לגעת ברצפה, ומספיק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אתם מפספסים את כל הנקודה הזאת של "דד ליפט". דד ליפט בעקרונו הוא תרגיל של תחרות, המטרה של התחרות היא להרים פעם אחת משקל כמה שיותר כבד. את המשקל הזה (בתחרות) מרימים כאשר המוט מונח "מת" על הרצפה. כדי להתכונן לתחרות, צריך לתרגל את אותה תנועה בדיוק שזה אומר להרים את המשקל כאשר הוא סטטי על הרצפה בכל חזרה. זה הכל. בגלל שאתם לא מתחרים (אני מניח, רובכם לפחות) אז זה לא ממש משנה וקריטי. ההבדל הוא פשוט שלהרים משקל כשהוא במצב סטטי זה יותר קשה מלהרים משקל כשהוא נמצא כבר במומנטום של תנועה.
אה וכמעט שכחתי, כמובן שיש את הנגזרות האחרות של דד ליפט, כמו דד ליפט רומני שבו לא מניחים את המשקל על הרצפה בכל מקרה.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה רבה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() את ההגדרה של דדליפט אני יודע שצריך להרים משקל מת מהרצפה.
אבל המטרה שלי זה עלייה בכח ובמסה בלי פציעות ולא להיות כמה שיותר Hardcore. אני הייתי עושה עד עכשיו דדליפט כאשר אני מניח את המשקל על הרצפה אבל חשבתי אולי זה סתם בשביל תרגול התנועה של פאורליפטרים. ההבדל בטווח התנועה קטן אבל הtut נעצר כאשר מניחים את המשקל על הרצפה וזה אחד הדברים שעוזרים להיפרטרופיה לא? יש פה מישהו שיכול לעשות דדליפט רומני ולהניח את המשקל על הרצפה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקטע של להוריד עד הרצפה נותן לך "כאילו" יותר טווח תנועה, חוץ מזה שזה גם תלוי איפשהו בגדול הפלטות ואיתם גם תוכל להרחיב טיפה את הROM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|